ja tez licze pomimo zlej gry naszych pilkarzy w sobote na dwa zwyciestwa mysle ze puchar polski w tym roku jest pzreznaczony dla nas bo inaczej nie moze byc a w lidze pownno tez byc dobrze znow rcoil mi optymist! ma ktos moze potwierdzona pzrez zarzd ze stanko juz jest 100% sprzedany?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tłoki-Legia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez *PRZEMO*ja mysle optymistycznie (ale i jestem pelen obaw)chociarz po meczu z beniaminkiem to nie wiem czy z tlokami gorzyce nie zremiisujemy
22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
-
Nie zagra dzisiaj Zielu (Estonia) i Stanko (dostałem esemesa, że załatwia sprawy związane z transferem do nowego klubu), więc obstawiam, że na obronie zagra Choto, a w ataku obok Garci Wróbel, tylko kto na zmianę? Macie jakieś typy? Może kogoś z rezerw? Kruczek, Dylewski?
Komentarz
-
Co do meczu z Tłokami to nie zagra Andy Bara, bo go wypożyczyli do Świtu. Mam nadzieję, że odpoczną również Szala z Jóźwiakiem. Za nich do składu: Choto i Gmitrzuk, który wg Engela jest całkiem niezły. Z rezerw wziąłbym Dylewskiego albo ewentualnie Fedoruka (przez sentyment do zwodu ojca - może on kiwa tak samo).
"Czarna Elka w kółeczku się mieni....."
Komentarz
-
Zamieszczone przez AroCo do meczu z Tłokami to nie zagra Andy Bara, bo go wypożyczyli do Świtu. Mam nadzieję, że odpoczną również Szala z Jóźwiakiem. Za nich do składu: Choto i Gmitrzuk, który wg Engela jest całkiem niezły. Z rezerw wziąłbym Dylewskiego albo ewentualnie Fedoruka (przez sentyment do zwodu ojca - może on kiwa tak samo).
22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez AroZ rezerw wziąłbym Dylewskiego albo ewentualnie Fedoruka (przez sentyment do zwodu ojca - może on kiwa tak samo).
Ojciec go nauczył '8
podpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
Komentarz
-
Skoro te Tłoki w 2 lidze przegrywają to nietaktem by bylo obawiać sie ich
Wg.mnie w takim meczu można zagrac eksperymentalnym składem ( oczywiscie nie mówie o 11 rezerwistow ) ale napewno Choto czy inni mogli by sie pokazac..
trójka będzie jak nic '8Jesteś panem własnego losu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez KempesSkoro te Tłoki w 2 lidze przegrywają to nietaktem by bylo obawiać sie ich
Wg.mnie w takim meczu można zagrac eksperymentalnym składem ( oczywiscie nie mówie o 11 rezerwistow ) ale napewno Choto czy inni mogli by sie pokazac..
trójka będzie jak nic '8Więc nie jest to nietakt, ale może... szacunek dla przeciwnika w sportowej walce! Co do Choto to zgadzam się.
Komentarz
-
Zamieszczone przez KempesOgólnie nie chodziło mi o to żeby zlekcewarzyć przeciwnika ale obawianie sie go bylo by czystą kurtuazją '8
baj de wej pogon czy arka to dobre przykłady rzeczywiscie22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaxxxiMZamieszczone przez KempesOgólnie nie chodziło mi o to żeby zlekcewarzyć przeciwnika ale obawianie sie go bylo by czystą kurtuazją '8
baj de wej pogon czy arka to dobre przykłady rzeczywiscieJesteś panem własnego losu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaxxxiMZamieszczone przez KempesOgólnie nie chodziło mi o to żeby zlekcewarzyć przeciwnika ale obawianie sie go bylo by czystą kurtuazją '8
baj de wej pogon czy arka to dobre przykłady rzeczywiscie))
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kempesa to było wlaśnie odnośnie tego ze przegrywaja w 2 lidze... ostatnio chyba u siebie 1:3 czy 1:4 o ile sie nie myle22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
Komentarz