Na Zachodzie jak kupują zawodnika to oglądają go trzy ,cztery razy czy pasuje do harakteru ,stylu danej drużyny a u Nas biorą kogo popadnie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Transfery
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Legia interesuje się tym i tamtym, jaśkiem ptaszkiem i innym ziomem, defakto nikt z pierwszej ligi nie przyjdzie bo każdy po cichu chce na zachód. Można jeszcze z drugiej ligi coś tam wybrać jak coś zostało. czekam do zimy i zobaczymy wtedy jak nasza ekipa ronaldo odejdzie to kto przyjdzie, nowe importy, ktoś kogo jusz znamy, czy jakś nowa twarz niszej ligii.
Komentarz
-
Zamieszczone przez NazgulMessi nie jest Brazylijczykiem.
Chodziło mi o to, że jest gwiazdą- tak jak u nas Edson i Roger.
I jak słusznie ktoś zauważył. Ile bramek razy łącznie strzelali i asystowali Polacy oraz Brazylijczycy w tym sezonie? Ooo, no jak to? Prowadzą Brazylijczycy? A przecież słabi są i niepotrzebni!
A i do Ciebie Nazgul- Edmilson wczoraj też nie zachwycił.
Komentarz
-
Zamieszczone przez białoczerwonyNie rozumię tego po co powielać błędy polskich klubów ściągają Brazylijczyków ,którzy wcześniej zagrali w dwóch ,trzech klubach europejskich np w Portugali i nie mieli tam nawet miejsca w składzie??? rynek peruwański czy Honduraski nie jest wprawdzie tak popularny jak Brazylijski a więc myślę iz nie jest dostatecznie penetrowany przez skautów z Zachodnich klubów dlatego łatwiej byłoby tam wyłowić jakąś perełkę
powino zależyć nam na zawodnikach którzy grają cały czas a nie byli w Europie oni mają tu przyjechać po raz pierwszy Wtedy mają wielką chęć pokazania się z jak najlepszej strony. cytat ze Smudy
edit: spoko crolick znam, ale nie chodzi mi o pojedyncze jednostki, bo takie to są nawet u nas
Komentarz
-
W PERu jesszcze mają dobrego bramkarza .gra w reprezentacji
Ale nie oto mi chodzi stamtąd może sprowadzić naprawdę dobrych graczy
i tańszych niż Brazylijczycy jednak powiem wprost marzy mi się aby Legia miała swój harakter styl gry ,dobre zarządanie i świetnie zorganizowaną siatkę skautowską słowem profesjonalizmna każdym calu w drużynie powinni grać ludzi którzy w każdym meczu dają sto procent z siebie powinni przychodzić tacy który stylem gry i harakterem pasują do tej drużyny wolałbym mieć drużynę bez gwiazd ale zgrany kolektyw niz zgraję rozkrapryszonych gwiazdek dla których ważna jest tylko kasa
potrzebna lidera który by poderwał pociągnął za takie warto dać więcej
go Legii powinni trafiać tacy którzy pasują stylem i harakterem gry bo to specyficzny klub taki zawodnik może błyszczeć w lidze a jak trafi na łazienkowską zgubi formę
Czy taki B Grzelak pasuje do tego zespołu harakterem i stylem gry czy wzniesie coś nowego???. A słyszałem iz ponoć Legia szuka zagraniczne szkoleniowca A ofertę przysłał nawet były trener Nigerii .Co o tym sądzi Afrykańczyk prowadzący Legię ???
Trudno to sobie wyobrazićskoro mówie już o rezerwowych Espanyolu Czy Interu
Przypomnę pewną historię swego czasu Marek Kożmiński sprowadzał do Górnika Zabrze piłkarzy z rezerw włoskich klubów między inymi jakiegoś Serba który grały w Breści i Bługara Dymitra Makariewa ktoś go kojarzy i co obaj gówno w naszej lidze pokazali nawet w tak słabym zespole .Wykop huliganów ze Stadionów
Komentarz
-
Zamieszczone przez białoczerwonyW PERu jesszcze mają dobrego bramkarza .gra w reprezentacji
Ale nie oto mi chodzi stamtąd może sprowadzić naprawdę dobrych graczy
i tańszych niż Brazylijczycy jednak powiem wprost marzy mi się aby Legia miała swój harakter styl gry ,dobre zarządanie i świetnie zorganizowaną siatkę skautowską słowem profesjonalizmna każdym calu w drużynie powinni grać ludzi którzy w każdym meczu dają sto procent z siebie powinni przychodzić tacy który stylem gry i harakterem pasują do tej drużyny wolałbym mieć drużynę bez gwiazd ale zgrany kolektyw niz zgraję rozkrapryszonych gwiazdek dla których ważna jest tylko kasa
potrzebna lidera który by poderwał pociągnął za takie warto dać więcej
go Legii powinni trafiać tacy którzy pasują stylem i harakterem gry bo to specyficzny klub taki zawodnik może błyszczeć w lidze a jak trafi na łazienkowską zgubi formę
Czy taki B Grzelak pasuje do tego zespołu harakterem i stylem gry czy wzniesie coś nowego???. A słyszałem iz ponoć Legia szuka zagraniczne szkoleniowca A ofertę przysłał nawet były trener Nigerii .Co o tym sądzi Afrykańczyk prowadzący Legię ???
Trudno to sobie wyobrazićskoro mówie już o rezerwowych Espanyolu Czy Interu
Przypomnę pewną historię swego czasu Marek Kożmiński sprowadzał do Górnika Zabrze piłkarzy z rezerw włoskich klubów między inymi jakiegoś Serba który grały w Breści i Bługara Dymitra Makariewa ktoś go kojarzy i co obaj gówno w naszej lidze pokazali nawet w tak słabym zespole .
A cóż to takiego ten "harakter"????? Jakieś nowe słowo? :O
Komentarz
-
Wyjaśnijmy z Grzelakiem.
Studiuje w Łodzi, i mieszkam na tym samym osiedlu co grzelak, wczoraj spotkałem go bo trzymam auto na tym samym parkingu co on. Zapytałem odrazu "idziesz do Legii" a on "nikt do mnie nie dzwonił, ale wole iść na zachód".
To typowy zarobkiewicz... euro mu pachnie nawet na ławce rezerwowych....
Komentarz
-
Zamieszczone przez SIE-EMAN-NKOWyjaśnijmy z Grzelakiem.
Studiuje w Łodzi, i mieszkam na tym samym osiedlu co grzelak, wczoraj spotkałem go bo trzymam auto na tym samym parkingu co on. Zapytałem odrazu "idziesz do Legii" a on "nikt do mnie nie dzwonił, ale wole iść na zachód".
To typowy zarobkiewicz... euro mu pachnie nawet na ławce rezerwowych...."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Zamieszczone przez białoczerwonyW PERu jesszcze mają dobrego bramkarza .gra w reprezentacji
Zamieszczone przez e(L)egionZamieszczone przez SIE-EMAN-NKOWyjaśnijmy z Grzelakiem.
To typowy zarobkiewicz... euro mu pachnie nawet na ławce rezerwowych....
Prawda, że w pucharach za wiele w ostatnich latach nie osiągamy, ale u nas w kraju Legia to nadal jest klub, na mecz z którym mobilizują się wszyscy piłkarze. Mogą przegrać następny mecz 0-5, ale na Legię się spinają."- Patrz. Ruiny, ruiny, gruzy, a jakie to ładne.
- To Warszawa..."
Komentarz
-
Mobilizują się, ale jak trzeba by do na sprzyjśc to czmychają za granicę i tyle. DObry przykład Grzelaka. Nic w sumie nie osiagnął ale zamiast do nas, woli iśc za granice. Kasa kasą, ale jakby Legia miała coś wiecej do zaoferowania niż kibice(co dla wielu piłkarzy nie ma wielkiego znaczenia), to pewnie by się dwa razy zastanowił nad nami, a jakims średniakiem w Niemczech czy drugoligowcem z Anglii."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egionDObry przykład Grzelaka. Nic w sumie nie osiagnął ale zamiast do nas, woli iśc za granice.
Bo Siemanko Ci napisał, że Grzelak tak mu powiedział?
A może poprostu idąc po furę na parking spotkał jakiegoś namolnego typa i wolał rzucić jakikolwiek tekst zamiast "odpierdol się"...
Ogarnijcie się troszkę bo bełtać się chce jak się wchodzi do tego tematu. *****, tylu domysłów, pomysłów i sensacji to nawet w Fakcie nie znajdę
To jest temat TRANSFERY, a nie ***** "skąd najlepiej sprowadzać towar", "ciotka koleżanki mojej koleżanki mieszka tam gdzie Baltazar Gąbka i powiedział jej, że on to tylko na zachód" i inne "blablablabla"
Only You
Komentarz
-
Zamieszczone przez yustaZamieszczone przez e(L)egionDObry przykład Grzelaka. Nic w sumie nie osiagnął ale zamiast do nas, woli iśc za granice.
Bo Siemanko Ci napisał, że Grzelak tak mu powiedział?
A może poprostu idąc po furę na parking spotkał jakiegoś namolnego typa i wolał rzucić jakikolwiek tekst zamiast "odpierdol się"...
Ogarnijcie się troszkę bo bełtać się chce jak się wchodzi do tego tematu. *****, tylu domysłów, pomysłów i sensacji to nawet w Fakcie nie znajdę
To jest temat TRANSFERY, a nie ***** "skąd najlepiej sprowadzać towar", "ciotka koleżanki mojej koleżanki mieszka tam gdzie Baltazar Gąbka i powiedział jej, że on to tylko na zachód" i inne "blablablabla"
Co mialem napisac że chce isc do Legii, jak powiedział zupełnie coś innego.
Pozdrawiam i wyluzuj bo dziś sobota po co ciśnienia od rana..........
Komentarz
-
Zamieszczone przez SIE-EMAN-NKOCo ty masz kolo za problem.
Zamieszczone przez SIE-EMAN-NKONapisalem to co mi powiedzial w krotkiej rozmowie, a ty juz sie spinasz. A spotkanie kogos przypadkiem to chyba nie namolnoćś.
Co mialem napisac że chce isc do Legii, jak powiedział zupełnie coś innego.
Pozdrawiam i wyluzuj bo dziś sobota po co ciśnienia od rana..........bez podpisu
Komentarz
Komentarz