Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Dzisiejsze spotkanie Pucharu Polski poprowadzi trójka tymczasowych szkoleniowców Legii: Krzysztof Gawara, Lucjan Brychczy i Jacek Zieliński. "Nie będę ukrywał, że zbyt mało czasu mieliśmy na zmianę taktyki czy ustawienia. Przeciwko Mazowszu zagramy trzema obrońcami. W ataku u boku Marka Saganowskiego zagra Maciej Korzym. Dopiero podczas przerwy na gry reprezentacji wspólnie z trenerami Gawarą i Brychczym bądź z nowym szkoleniowcem spróbujemy zmienić taktykę. Skład na pucharowe spotkanie nie został jeszcze ustalony. Bardzo dobrze zaprezentował się w Poznaniu Marcin Smoliński, ale nie wiem, czy zagra od pierwszych minut. Skład ustalamy kolektywnie. Z trenerem Gawarą zgłaszamy propozycje, które akceptuje bądź nie koordynator Lucjan Brychczy. Bez względu na to, kto zagra, liczę na zwycięstwo" - mówi przed meczem Zieliński.
Właśnie TEN mecz jest najodpowiedniejszy na testowanie młodych zawodników.
Oczywiście w pewnych granicach, bo Mazowsze łatwo nie odpuści a rezerwom stawiło duży odpór w lidze. Z jednej strony łatwo przegrali z Pogonią, ale może ten mecz się tak ułożył, z drugiej - może nie grali w najsilniejszym mośżliwym składzie. GRa tam paru wyjadaczy warszawskich boisk, jak Dolewski(of. pom.), Starczewski (l. pomocnik) czy Tataj(napadzior, strzelił gola Pogoni), jak również kilku byłych "rezerwistów" Legii.
Myślę, że jednak nasi sobie spokojnie poradzą.
podpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
Właśnie TEN mecz jest najodpowiedniejszy na testowanie młodych zawodników.
Oczywiście w pewnych granicach, bo Mazowsze łatwo nie odpuści a rezerwom stawiło duży odpór w lidze. Z jednej strony łatwo przegrali z Pogonią, ale może ten mecz się tak ułożył, z drugiej - może nie grali w najsilniejszym mośżliwym składzie. GRa tam paru wyjadaczy warszawskich boisk, jak Dolewski(of. pom.), Starczewski (l. pomocnik) czy Tataj(napadzior, strzelił gola Pogoni), jak również kilku byłych "rezerwistów" Legii.
Myślę, że jednak nasi sobie spokojnie poradzą.
Mam nadzieje ze nie będzie takiego wyniku jak w Szczecinie torszkę ich można usprawiedliwić Panowie piłkarze wysiedli w Szczecine z pociągu i po godzinie biegali po murawie ......
Może jajeczniczka w Warsie zaszkodziła
no nie wiem nie widzialem meczu czytalem relacie Live i nie wyglodalo to za ciekawie wynik 1-0 mowi wszytko z takim przeciwnikiem!moze sie myle nie widzialem meczu!
Mam podobvnie jak Kamyk. Meczu nie widzialem wiec nie powinienem sie wypowiadac, jednak 1;0 z Mazowszem Grojec??? Optymistycznie nie nastraja przed Groclinem.
Mecz moim zdaniem śmieszny ... Legia stworzyła sobie sporo sytuacji lecz nie mogła ich wykorzystać ... czasem łatwo pozwalała przedostać sie piłkarzom Mazowsza pod pole karne ... Ehh Ta obrona ... Mecz specjalnie dedykowany dla Wojciecha Szali ...
Ale szkoda była szansa ech … Wielkie podziękowania za miłe śpiewy na Żylecie Ja ze swoimi znajomymi siedzieliśmy w piętnastu na krytej, ale druga połowę tylko widzieliśmy wszystko przez te wieszające się komputery Zygo nie stać was na komputery kupcie sobie na allegro
Mam nadziej, że będzie mecz w Grójcu, choć termin nie nastraja optymistycznie i coś mi się zdaje, że mecz będzie znów w Warszawie
PS. tak się złożyło ze rząd wyżej siedział piłkarz Świtu strasznie się przechwalał, że by pojechali dziś Z Legią jak z Pogonią …. Poczekamy zobaczymy
Komentarz