Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
PP - Legia Warszawa - Mazowsze Grójec
Zwiń
X
-
jezeli oni sie starali w meczu z Mazowsze to ja nie chce widziec kiedy oni sie nie staraja... :/
-
Nie zapomne tego spojrzenia Szali, jak podchodził do wrzucenia piłki z autu i spojrzał na Żyletę...a my tam śpiewy własnie prowadziliśmy pod jego adresem...szkoda mi się go zrobiło, chłopak się stara a tu sie z niego naśmiewają... tak być nie może
Zostaw komentarz:
-
07.10. / 13:19 - Apel Stowarzyszenia
Stowarzyszenie "Sekcja Sympatyków" pragnie zaapelować do kibiców Legii o powstrzymanie się od szyderczych i ironicznych okrzyków pod adresem naszych piłkarzy podczas meczów. Takie działania nie są w stanie w niczym pomóc, wręcz przeciwnie - deprymują jedynie zawodników i przeszkadzają im w grze. Prawem kibica jest wyrażenie swojego niezawodolenia z gry, ale w trakcie spotkania wszyscy powinniśmy dopingować i wspierać naszą drużynę z całych sił, niezależnie od sytuacji na boisku. Liczymy, że gorący i bezustanny doping pomoże Legii przezwyciężyć chwilowy kryzys formy i powrócić do świetnej dyspozycji już podczas meczu z Dyskobolią.
.............................
podpisuję sie wszystkimi kończynami
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Mininazywanie ich piłkarzami to spore nadużycie
Zostaw komentarz:
-
Szala, Jóźwiak, Kiełbowicz, Wróblewski, Dudek, Magiera, Sokołowski I, Sokołowski II, Leo - ci sie nie nadają i mam nadzieje że ktoś to dostrzeże na koniec rundy i podziekuje im za współprace
Zostaw komentarz:
-
Heh... Nie lubię takich meczy. Choć przynajmniej znów można było obejrzeć co się działo na murawie. :P
I co się dziwicie grze?
Kiedy ostatnio graliśmy czwórką w obronie w dodatku w takim ustawieniu. Przeca w tym sezonie graliśmy trójką, głównie z Jóźwiakiem w środku, a Szalą i Poledicą po bokach. Dobrze, że ogrywa się dalej Rzeźniczak. Dixi wracaj! A i Djokovica należy sprawdzić.
Pomoc niby bez zmian, ale Kiełbowskicofnięty do obrony, a Kowalski to... dobrze, że gra coraz więcej. Sokół II, szacunek za te wszystkie lata, ale imo prochu nie da rady już wymysleć. Smoliński
.
Atak - Saganowski powinien w tym meczu nie grać wogóle, a w ataku para Korzymi Dorosz. Wróbel - cześciej przebywaj na solarce i więcej żelu na piórka, bo "polskim Overmarsem" to już nie będziesz.
Jestem zdania, że to ostatni sezon, w którym "grają" w Legii zawodnicy typu Jóźwiak, Szala, Kiełbowicz, Sokołowski Starszy, Magiera, czy właśnie Wróblewski. I to nie dlatego, że grają źle, czy coś takiego. Poprostu grają za długo w naszym klubie, a tu potrzeba świeżej, młodej krwi. Przy czym nowy trener nie wykrzesze z nich za dużo nowego. Liczę na zmiany, nawet kosztem braku sukcesów w tym sezonie.
Zostaw komentarz:
-
Ale szkoda była szansa ech … Wielkie podziękowania za miłe śpiewy na Żylecie
Ja ze swoimi znajomymi siedzieliśmy w piętnastu na krytej, ale druga połowę tylko widzieliśmy wszystko przez te wieszające się komputery Zygo nie stać was na komputery kupcie sobie na allegro
Mam nadziej, że będzie mecz w Grójcu, choć termin nie nastraja optymistycznie i coś mi się zdaje, że mecz będzie znów w Warszawie
PS. tak się złożyło ze rząd wyżej siedział piłkarz Świtu strasznie się przechwalał, że by pojechali dziś Z Legią jak z Pogonią …. Poczekamy zobaczymy
A najważniejsze jest to, że:
Mistrzem Polski jest Legia ………………..
Zostaw komentarz:
-
TAK TAK ACH TEN SZALA...
WOJTEK TRENEREM A LEGIA BEDZIE LIDEREM
Zostaw komentarz:
-
Mecz moim zdaniem śmieszny ... Legia stworzyła sobie sporo sytuacji lecz nie mogła ich wykorzystać ... czasem łatwo pozwalała przedostać sie piłkarzom Mazowsza pod pole karne ... Ehh Ta obrona ...Mecz specjalnie dedykowany dla Wojciecha Szali ...
Zostaw komentarz:
-
tragedia mecz smieszny .... walka rowny z rownym...smiech zadnej roznicy I a III liga
Gdzie sa kielbaski ? Zygo gdzie sa kielbaski ..
Zostaw komentarz:
-
Mam podobvnie jak Kamyk. Meczu nie widzialem wiec nie powinienem sie wypowiadac, jednak 1;0 z Mazowszem Grojec??? Optymistycznie nie nastraja przed Groclinem.
Zostaw komentarz:
-
no nie wiem nie widzialem meczu czytalem relacie Live i nie wyglodalo to za ciekawie wynik 1-0 mowi wszytko z takim przeciwnikiem!moze sie myle nie widzialem meczu!
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: