Zamieszczone przez LNS
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Deyna Cup
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Rafa(L)2Pomysl jest swietny,tylko ciekawe czy jakiejs dobrej drozynie bedzie sie chcialo przyjechac....
Komentarz
-
Zamieszczone przez BenyZamieszczone przez Rafa(L)2Pomysl jest swietny,tylko ciekawe czy jakiejs dobrej drozynie bedzie sie chcialo przyjechac....
A ten turniej to fajna sprawa moim zdaniem i mógłby się odbyća hmm Atletico Madryt, lubię ten klub, ciekawy jestem jak się by pokazali ich kibice.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez m84
Tylko Maccabi to może niech lepiej nie zapraszają
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez m84Zamieszczone przez BenyZamieszczone przez Rafa(L)2Pomysl jest swietny,tylko ciekawe czy jakiejs dobrej drozynie bedzie sie chcialo przyjechac....
A ten turniej to fajna sprawa moim zdaniem i mógłby się odbyća hmm Atletico Madryt, lubię ten klub, ciekawy jestem jak się by pokazali ich kibice.
Komentarz
-
24.7... musze coś zrobić żeby w tym czasie w Warszawie być w takim razie
San Diego Sockers to drużyna bardziej halowa?? 8-
Kurcze, nei wiedziałam :/ ALe ponoć Deyna był tam tez gwiazdą, więc w sumie mogli i ich zaprosić...Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia nie chcę być tym, co nie ma nic do powiedzenia
/Chillout squad/
Komentarz
Komentarz