Boją się jebane sędziowskie kurwy dyktować cokolwiek na naszą korzyść...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Legia - Piast Gliwice [26. kol. Ekstraklasy 2019/20, 08.03.2020, godz. 17:30]
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez felixxx Zobacz postaPrzecież to jest skandal ta czerwona kartka. Co on miał niby zrobić z tą nogą?Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Słuszna czy nie to jest ona efektem (braku) wyszkolenia.
Wbrew temu co ostatnio taki jeden tutaj twierdził jak to on jest lepiej wyszkolony niz Niezgoda. No to mamy kolejny już przykład czarno na białym jak to Kante jest lepiej wyszkolony niz Niezgoda.
W Poznaniu i Krakowie bez napastnika.Ostatnio edytowany przez Kijek; [ARG:4 UNDEFINED].Darek oni wszyscy są chuje oprócz Ciebie!
#TeamVuko
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaSłuszna czy nie to jest ona efektem (braku) wyszkolenia.
Wbrew temu co ostatnio taki jeden tutaj twierdził jak to on jest lepiej wyszkolony niz Niezgoda. No to mamy kolejny już przykład czarno na białym jak to Kante jest lepiej wyszkolony niz Niezgoda.
W Poznaniu i Krakowie bez napastnika.
przeciez tu ewidentnie widac ze ten *** jest kibicem innego zespolu celowo prowokujacym normalne osoby
2 tygodnie za ubliżanie. M.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaSłuszna czy nie to jest ona efektem (braku) wyszkolenia.
Komentarz
-
Zamieszczone przez R. Zobacz postaTo żeś ***** przepowiedział...
Komentarz
-
Ciekawe co Sławek będzie pierdolił, już nie chce mi się go słuchać. Mam jeszcze nadzieję na jakieś odwołanie, bo Poznań i Kraków bez Kante, przy kontuzji Pekharta, nie brzmi to najlepiej. Dobra reakcja drużyny po kartce, do 30 minuty bardzo dobra gra, później niestety Piast trochę zdominował mecz, ale sytuacji za bardzo nie stwarzali, aż do rogu. Ciekawe jak to poukłada Vuko w szatni, wierzę w 3 punkty, pokazać charakter, jedziemy!
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
Jaką **** trzeba być, by cieszyć japę, że Legionista dostał jakąkolwiek czerwoną kartkę, w taką absurdalną jak Kante, to już w ogóle.
Przybył zweryfikował Kantego, ale Kijek zweryfikował się sam. Kijek wy****! To jest forum legionistów!
7 dni. M
edit: OK, liczyłem się z tym i wziąłem na klatę, choć wygląda, jakby Kijek się poskarżył. Nie wycofuję się z niczego, dlatego zmieniłem moderatorski tekst w stylu Kubusia Puchatka "KIJEK IDŹ STĄD SZYBKO!" na oryginalny, jw., tylko ocenzurowany.Ostatnio edytowany przez EyeQueue; [ARG:4 UNDEFINED].Si possides amicum, in tentatione posside eum et non facile credas illi. (Sir 6:7)
Ceterum censeo Unionem Europaeam esse delendam. (EyeQueue)
ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмº
Komentarz
-
Zamieszczone przez iza93 Zobacz postajest ktos w stanie zrobic porzadek z ta menda?
przeciez tu ewidentnie widac ze ten psi kuta jest kibicem innego zespolu celowo prowokujacym normalne osoby
- przydarzy się kontuzja piłkarza Legii
- Legia przegra mecz
- Legia przegra walkę o transfer jakiegoś zawodnika
- wydarzy się cokolwiek, co zdyskredytuje Legię na rynku
Wyłazi z nory znawca i oglądacz Ekstraklasy, w euforii i spocony jak poznański Arek. Jak sam kiedyś określił "czujący satysfakcję". Totalna opozycja, poziom samozaorania podobnyLewactwo nie jest cool!
Komentarz
-
Zamieszczone przez EyeQueue Zobacz postaNie udzielam się normalnie w trakcie meczów, nawet w przerwach, ale tym razem będzie wyjątek.
Jaką kuwrą trzeba być, by cieszyć japę, że Legionista dostał jakąkolwiek czerwoną kartkę, w taką absurdalną jak Kante, to już w ogóle.
Przybył zweryfikował Kantego, ale Kijek zweryfikował się sam. KIJEK WYPIEDRALAJ! To jest forum legionistów!
Sory nie odpowiadam za to, że jeden z drugim sobie czytają co chcą zamiast czytać stan faktyczny posta i to co faktycznie jest w nim napisane. A jak nie to odsyłam do nauki czytania ze zrozumieniem. Kiedyś tego uczono na języku polskim w podstawówce.Ostatnio edytowany przez Kijek; [ARG:4 UNDEFINED].Darek oni wszyscy są chuje oprócz Ciebie!
#TeamVuko
Komentarz
-
Zamieszczone przez R. Zobacz postaEh, mogło być +12 a będzie + 9 i mega trudny terminarz... Wszystko dzięki kurwom z PZPN-u.
Komentarz
Komentarz