Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Legia - Piast Gliwice [26. kol. Ekstraklasy 2019/20, 08.03.2020, godz. 17:30]
Zwiń
X
-
Od kiedy zrezygnowano z podziału punktów, nie opłaca się czekać z formą do maja
-
Zamieszczone przez mOFMC Zobacz postaJa sie nie zgadzam. Nie przy stole a na boisku po 30 kolejkach. Nikt nie bronił pozostałym ekipom w tych 30 kolejkach w równych warunkach, grając po 2 mecze z każdym z rywali zrobić więcej punków od Legii. I nie psim swędem a z dość sporą przewagą byśmy to hipotetyczne mistrzostwo zdobyli.
Chyba, że ktoś czekał z formą na rundę finałowa.
Zostaw komentarz:
-
Odwołujemy się się oficjalne co do zasadności czerwonej kartki Kantego!!!
Zostaw komentarz:
-
Zaraz mądre głowy z Poznania pomyślą, że ten cały korona wirus jest sprawką Morta który opłacił Chińczyków, żeby go wypuścili
Zostaw komentarz:
-
Ja sie nie zgadzam. Nie przy stole a na boisku po 30 kolejkach. Nikt nie bronił pozostałym ekipom w tych 30 kolejkach w równych warunkach, grając po 2 mecze z każdym z rywali zrobić więcej punków od Legii. I nie psim swędem a z dość sporą przewagą byśmy to hipotetyczne mistrzostwo zdobyli.
Poza tym wyobrażam sobie ten kwik w okolicach Tarnowa Podgórnego - piękna sprawa
Zostaw komentarz:
-
Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy jakiś kretyński pomysł ze skracaniem ligi. Żadnego mistrzostwa po 30 kolejkach przy stole. Albo gramy 37 albo wcale.
Zostaw komentarz:
-
Sytuacja nadzwyczajna: puknięcie Lecha i remis Piasta da nam mistrza już w weekend. liga może być anulowana przez koronę po 30 kolejkach...Ponoć jest brany pod uwagę taki scenariusz...
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaPrędko się nie zobaczymy.....
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez BlackAdder Zobacz postaCzerwo było ewidentne. Jak ktoś wierzy w taki „przypadek”, to chyba nigdy nie grał w piłkę. Przy czym rozumiałem takie zagrywki drzewiej, jako broń psychologiczną. Ale w dobie varu, to trzeba być idiotą. Albo grać u buka. Kante ogarnij dekiel.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz:
-
Ja się cały czas zastanawiam, co ten piłkarz Piasta tam robił - o piłkę przecież nie walczył.
On tam stanął chyba tylko po to, żeby się zderzyć z Kante.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: