Czerwo było ewidentne. Jak ktoś wierzy w taki „przypadek”, to chyba nigdy nie grał w piłkę. Przy czym rozumiałem takie zagrywki drzewiej, jako broń psychologiczną. Ale w dobie varu, to trzeba być idiotą. Albo grać u buka. Kante ogarnij dekiel.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Legia - Piast Gliwice [26. kol. Ekstraklasy 2019/20, 08.03.2020, godz. 17:30]
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BlackAdder Zobacz postaCzerwo było ewidentne. Jak ktoś wierzy w taki „przypadekâ€, to chyba nigdy nie grał w piłkę. Przy czym rozumiałem takie zagrywki drzewiej, jako broń psychologiczną. Ale w dobie varu, to trzeba być idiotą. Albo grać u buka. Kante ogarnij dekiel.Ostatnio edytowany przez klinton; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez BlackAdder Zobacz postaCzerwo było ewidentne. Jak ktoś wierzy w taki „przypadek”, to chyba nigdy nie grał w piłkę. Przy czym rozumiałem takie zagrywki drzewiej, jako broń psychologiczną. Ale w dobie varu, to trzeba być idiotą. Albo grać u buka. Kante ogarnij dekiel.
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaPrędko się nie zobaczymy.....
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaPrędko się nie zobaczymy.....
Komentarz
-
...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Komentarz
-
-
Ja sie nie zgadzam. Nie przy stole a na boisku po 30 kolejkach. Nikt nie bronił pozostałym ekipom w tych 30 kolejkach w równych warunkach, grając po 2 mecze z każdym z rywali zrobić więcej punków od Legii. I nie psim swędem a z dość sporą przewagą byśmy to hipotetyczne mistrzostwo zdobyli.
Poza tym wyobrażam sobie ten kwik w okolicach Tarnowa Podgórnego - piękna sprawaWypijmy! Za wojnę z bisurmanem!
Komentarz
-
Odwołujemy się się oficjalne co do zasadności czerwonej kartki Kantego!!!Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
Komentarz