Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Dla wszystkich "martwiących się" o dalsze losy Kuchego to według Janexa w ciągu tygodnia podpisze kontrakt prawdopodobnie Rosja ew. Turcja.
Pół godziny temu napisał że Kuchy jest na testach w Urał coś tam na J. Sprawdziłem, że to jakieś miasto w azjatyckiej części Rosji ...pewnie kontrakt x 4. W sumie to go rozumiem !
Pół godziny temu napisał że Kuchy jest na testach w Urał coś tam na J. Sprawdziłem, że to jakieś miasto w azjatyckiej części Rosji ...pewnie kontrakt x 4. W sumie to go rozumiem !
Jekaterynburg miasto słynne z tego, że w nim zabito ostatniego cara Rosji w raz z rodziną. Pod względem ludności 4 miasto w Rosji.
Sam klub dupy nie urywa, ale miejsce do życia i zarabiania całkiem całkiem......
Kuchy dziś z najwyższą oceną w drużynie w meczu przeciwko FK Rostov
"Mamy to w sercach, umysłach na tatuażach,
Mamy to w kodach DNA nie masz szans tego wymazać.
Liczy sie tylko Nasza duma i sława,
Jedno miasto jeden klub ! LEGIA WARSZAWA !"
Michał Kucharczyk w rozmowie z @HubertBugaj na Instagramie #tvpsport o ewentualnym powrocie do @LegiaWarszawa: nie jest to ode mnie zależne. Daję zielone światło. Wszystko zależy od zarządzających klubem.
Komentarz