Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Film o Deynie
Zwiń
X
-
Film super kiedy my doczekamy następnego takiego kazia.Smutno mi sięzrobiło jak koleśstrzelił bramkęna Słąskim i zaczęli na niego gwizdać co za debilizm :/
-
Dobrze ,że chociasz pokazali naszą flage z podobizną Kazika.
Widziałem ten moment już pare razy ale w przekroju tego filmu jak oglądałem te gwizdy po jego strzale z rogu , to normalnie ciśnienie mi sie podniosło na maksa :/
A ci z pociągu gdyby nie byli w TV to chyba by ostrzejszych słów użyli niż frajerzy
film b.dobry choć szkoda ,że nie pokazali jego gry dla (L)
Zostaw komentarz:
-
Ale to co powiedział Aigel - zabrakło ujęcia z portretem z kartonów. TO najlepiej podsumowałoby cały film
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez BenyFilm moim zdaniem bardzo dobry, chociaż potraktowany trochę po macoszemu, ale rozumiem, że wynikało to z ograniczonego czasu, w którym był emitowany. Dobrze, że ukazano wypowiedzi wielu ludzi. Mierziła mnie trochę postać Szczepłka, ale to efekt jego artykułów w rzepie.
Mam nadzieję, że nowy stadion będzie imienia KAZIMIERZA DEYNY, jako Legionisty i najlepszego polskiego piłkarza w historii!
Trochę mało było zagrań i bramek Deyny, choć tych najważniejszych oczywiście nie zabrakło.
Ale w sumie była to esencja życia Kaki. Dużo o sporcie, dużo o życiu, dużo komentarzy, krótkie, stare wywiady z Deyną.
Naprawdę ładny film. Kto nie widział, niech żałuje.
Zostaw komentarz:
-
Film moim zdaniem bardzo dobry, chociaż potraktowany trochę po macoszemu, ale rozumiem, że wynikało to z ograniczonego czasu, w którym był emitowany. Dobrze, że ukazano wypowiedzi wielu ludzi. Mierziła mnie trochę postać Szczepłka, ale to efekt jego artykułów w rzepie.
Mam nadzieję, że nowy stadion będzie imienia KAZIMIERZA DEYNY, jako Legionisty i najlepszego polskiego piłkarza w historii!
Zostaw komentarz:
-
Ludzie zróbmy w końcu przynajmniej tablicę od nas kibiców.Nie czekajmy na działaczy.Proponuje" Wielką Zbiórkę Na Wielkiego Kazia"
Zostaw komentarz:
-
to przerob jak mozesz.bo inaczej 2 tygodnie bym sciagaltak to chetnie sciagne!
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez bemowiakFilm ciekawy, strasznie mnie wciągnoł. Oby więcej takich filmów a nie pokazywania piłki w złym świetle.
P.s: Ce ile ten film waży?
Zostaw komentarz:
-
Musiał być naprawdę Wielkim piłkarzem jeśli jego legenda pozostałą do dzisiejszych czasów.
:+: Kaziu Spoczywaj W Pokoju :+:
I jak tu szanować hanysów.
Zostaw komentarz:
-
Fajny film, nie wiedzialem ze Kaka byl takim podrywaczem
Szkoda tylko ze kolki nie pokazaly portertu Kazika z kartonow
Zostaw komentarz:
-
Film ciekawy, strasznie mnie wciągnoł. Oby więcej takich filmów a nie pokazywania piłki w złym świetle.
P.s: Ce ile ten film waży?
Zostaw komentarz:
-
dużo gości. ciekawie przedstawiona historia Kazimierza Deyny.
jak ktos chce to mam nagrane na komputo hehe.
Zostaw komentarz:
-
Bardzo fajny film!! Kaziu byłes, jestes, i bedziesz wielki!!! Na zawsze w naszych sercach!!! :+: :+: :+: :+: :+: :+: :+: :+: :+: :+: :+:
Zostaw komentarz:
-
Z przyjemnością obejrzę ten film. A jeżeli nie macie nic przeciwko, to skopiuje ten temat na Forum Zagłębia aby więcej osób wiedziało o edycji tego filmu.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: