Program o kibicach.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Uwaga-tvn-19.30
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kamykwiecje co piedrole ja juz te wszytkie programy mam to ostro w dupie nie umial pokazac dobrej strony kibica tylko ciagle ze kibic to najgorsze zlo !przezywac z druzyna mecz
a co do postepownania kibicow gieksy to chyba jakas farsa... :/
Komentarz
-
W ogole bez sensu jet oglądac tv szczerze mówiąc, tv żyje główie z tanch sensacji!
A mamuśka moja byla dumna, gdy czytała GW, która pisala o "wspaniałym spektaklu, wspaniałych kibiach" itp... Powiedziała, Kasiu, to Ty... gratuluję;PCzekając na dzień w którym spełnią się marzenia nie chcę być tym, co nie ma nic do powiedzenia
/Chillout squad/
Komentarz
-
Zamieszczone przez *PRZEMO*Zamieszczone przez kamykwiecje co piedrole ja juz te wszytkie programy mam to ostro w dupie nie umial pokazac dobrej strony kibica tylko ciagle ze kibic to najgorsze zlo !przezywac z druzyna mecz
Dragon na powietrzu
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adam-oldboyZwróćcie uwagę, że "kibic" jest zawsze wyróżnikiem negatywnym. Np. o zamachowcu, który zasztyletował jakąś minister(-kę) w Szwecji wszyscy piszą ,że był kibicem futbolowym. Do :*, pewnie chodził też do kościoła, może hodował kanarki, albo płacił podatki :buhaha:, ale wiadomo: kibic...
Sczepan kiedy jakis napad na bank robimy?? :>
Witam Adasia OldboyaDragon na powietrzu
Komentarz
Komentarz