Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kto się do Gorzyc wybiera ??
Zwiń
X
-
Tak to te Gorzyce zaraz przy Sandomierzu - a biletów mają dla nas tylko 90 więc pewnie wejdziemy po kosztach bo będzie nas więcej - jechać jechać nie zastanawiać się - pozdrufki!!
Zostaw komentarz:
-
mnie kolega molestuje, bo samemu sie mu niechec...jak bym jechal to na pripał, bo hajsu na dojazd/powrót nie mam... :/
jak ktos napisal 15 na bilet na stadion spoczko, ale na tym koniec
czy to są te Gorzyce koło sandomierza??
Zostaw komentarz:
-
Bilet są po 15 zł o ile się nie myle a inni kibice z Gorzyc co was sądza to tego nie wiem
Zostaw komentarz:
-
No to fajnie że 250 wejdzie myśle, że jakoś się pomieścimyNapisz mi jeszcze po ile bilety bedą na nasz sektor?? A jak inni się do Legii odnoszą bo pewnie nie każdy zbierał Naszą Legię...Pozdro i dzięki za odpowiedzi
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez ranekbaWojtek a jaki Wy macie stosunek do Legii? I napisz ile osób maksymalnie do naszej klatki wejdzie ??
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez RaffiPanowie, nie piszmy takich tekstów jak te o krowach, bo to trochę niesmacznie wygląda :/
Nie no, żarty sobie robię. Ale właśnie ciekaw jestem jak u nich wygląda stosunek do Legii? Ale to chyba głupie pytanie no bo kto nas lubi? '8
Zostaw komentarz:
-
Wojtek a jaki Wy macie stosunek do Legii? I napisz ile osób maksymalnie do naszej klatki wejdzie ??
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez wojtekZamieszczone przez KawaZamieszczone przez wojtekZamieszczone przez Ultra LWDzięki. To napewno mnie tam nie zabraknie. Uwielbiam takie wyjazdy na wieś. Świeże powietrz, lasy, krowy na trzy godziny przed meczem na boisku...
Chyba niegdy tych krów nie zobaczysz bo ich nie ma a Jak nigdy nie widziałes krowy to masz problem.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez KawaZamieszczone przez wojtekZamieszczone przez Ultra LWDzięki. To napewno mnie tam nie zabraknie. Uwielbiam takie wyjazdy na wieś. Świeże powietrz, lasy, krowy na trzy godziny przed meczem na boisku...
Chyba niegdy tych krów nie zobaczysz bo ich nie ma a Jak nigdy nie widziałes krowy to masz problem.
Zostaw komentarz:
-
Panowie, nie piszmy takich tekstów jak te o krowach, bo to trochę niesmacznie wygląda :/
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez wojtekZamieszczone przez Ultra LWDzięki. To napewno mnie tam nie zabraknie. Uwielbiam takie wyjazdy na wieś. Świeże powietrz, lasy, krowy na trzy godziny przed meczem na boisku...
Zostaw komentarz:
-
tym ktorzy maja watpliwosci czy jechac,przypomne tylko ze nastepny wyjazd jest dopiero we wrzesniu do Polkowic/to ok 500km/-takze nie zastanawiac sie tylko jechac-raczej dlugo nie trafi sie nam kolejna okazja do odwiedzenia Gorzyc.
pozdro.
Zostaw komentarz:
-
Na mecz nie są potrzebne karty wyjzadowe - a mecz jest w środe o 17:30 - jechać panowie jechać musimy im tam pokazać jak się bawi Legia!!
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: