Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Dzięki. To napewno mnie tam nie zabraknie. Uwielbiam takie wyjazdy na wieś. Świeże powietrz, lasy, krowy na trzy godziny przed meczem na boisku...
U nas nie ma krów na 3 godziny przed meczem nie wiem jak u was
A ile przed meczem są te krowy bo nie chemy przegapic taki :buhaha: ego widoku
Chyba niegdy tych krów nie zobaczysz bo ich nie ma a Jak nigdy nie widziałes krowy to masz problem.
problem mam, ale nie z krowami. Komputer co chwila mi sie wyłacza bo wyskakuje jakis problem ze zdalnym wywoływaniem procedur. Wie ktos może co z tym zrobic
"To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"
No to fajnie że 250 wejdzie myśle, że jakoś się pomieścimy Napisz mi jeszcze po ile bilety bedą na nasz sektor?? A jak inni się do Legii odnoszą bo pewnie nie każdy zbierał Naszą Legię...Pozdro i dzięki za odpowiedzi
mnie kolega molestuje, bo samemu sie mu niechec...jak bym jechal to na pripał, bo hajsu na dojazd/powrót nie mam... :/
jak ktos napisal 15 na bilet na stadion spoczko, ale na tym koniec
czy to są te Gorzyce koło sandomierza??
Tak to te Gorzyce zaraz przy Sandomierzu - a biletów mają dla nas tylko 90 więc pewnie wejdziemy po kosztach bo będzie nas więcej - jechać jechać nie zastanawiać się - pozdrufki!!
Komentarz