Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Czy wiadomo już o której będzie ten mecz ?? Czy ktoś z forumiaków się wybiera ?? Bo aj w środę mam wyjeżdżać ale czego się nie robi dla Legii ...
"Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
w środek meczu, nasze twarze mokną,
nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"
Jak dla mnie godzina idealna a czuje że w wakacje troche legijnych szefów przymknie oko I będzie dużo bardzo dużo kibiców
PS. Yusta dziei ci wielkie :+:
"Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
w środek meczu, nasze twarze mokną,
nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"
Będzie mało ludzi... :/ Ale ja będę
Mam tylko nadzieję, że nikt w klubie nie wpadnie na pomysł, żeby mecz rozegraćna bocznym boisku (krązyła taka pogłoska)...Nieee, nie może być
podpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
ja będę na bank. jak chyba w mistrzowskim sezonie w przerwie zimowej był taki mecz na bocznym boisku to wtedy ładna frekwencja była(na Legii a nie w szkołach )
No to w związku z :* , ...znaczy się niewłaściwą godziną meczu, uprasza się Forumowiczów wybierających się na ten mecz o wpisanie po jego zakończeniu obiektywnej relacji , a w takcie meczu o aktywne "darcie japy" oraz "machanie grabiami"
Bo wiecie, niektórzy muszą pracować, by nie pracować mogli inni... :buhaha:
ciekawe czy na 100% będzei mecz na łazienkowskiej i o 12. kilka razy przecież przekładali tego samego dnia mecz na inną godzinę albo wyjeżdzali że mecz jest w ząbkach albo gdzieśtam. hehe. ale i tak sie pojedzie.
Mecz napewno będzie z darmowym wejściem i napewno o 12. A ze źródeł bliżej nie zidentyfikowanych można usłyszeć o przyjeżdzie skromnej grupy kibiców ŁKS-u. '8
Komentarz