Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Raffi ma racje - koles zareklamowal sie na wszystkich mozliwych forach piklarskich...naprawde...widzialem to nawet na forum druzyny 5 ligi lubuskiej....
Czemu? Kupimy szale Arki i potem będziemy mówić że to krojone. Kto mi zajmie kolejkę?
Nam to nie wypada tylko Polonia kupuje hurtem nowiutkie szale Legii i potem twierdzą że je skroili :/
Nie mam dowodów, ale coś w tym jest. Pamiętam jedno zdjęcie w NL po pewnych derbach na konwiktorskiej z kratami, na których wisiałypo dwie/trzy sztuki takich samych wzorów naszych szali. Czy to przypadek, że pewne wzory się powtarzały po 2 razy i były obok siebie przywieszone? a może po prostu poloniście zadbali nawet o formę.
Podziwiam kolegę Pietrucha, że zwiedził chyba wszystkie istotne fora klubowe, z trzecią i czwartą ligą włącznie. Szczerze mówiąc, zastanawiałem się , czemu jeszcze tutaj nie dotarł '8
Cóż, reklama dźwignią handlu, choć tutaj popyt może być tylko na race
Podziwiam kolegę Pietrucha, że zwiedził chyba wszystkie istotne fora klubowe, z trzecią i czwartą ligą włącznie. Szczerze mówiąc, zastanawiałem się , czemu jeszcze tutaj nie dotarł '8
Czemu? Kupimy szale Arki i potem będziemy mówić że to krojone. Kto mi zajmie kolejkę?
Sprzedaż oryginalnych morskich rac (nieprzeterminowane), takich jakie używane są na meczach między innymi Arki, Lecha, oraz innych klubów z czołówki polskiej sceny ultras. Cena 25 PLN plus przesyłka. Więcej informacji pod pietruch_arka@interia.pl Zapraszamy także na stronę www.arka.hat.pl do sklepów z oryginalnymi ubraniami firmy Hooligan i z pamiątkami Arki
Zostaw komentarz: