Zamieszczone przez Skwarek.
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Styl Warszawskich Ulic
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sokol Zobacz postaJak na bez szablonową robotę to i tak fajnie.Turystyka! Rekreacja!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Skwarek. Zobacz postaNo jeśli krzywy herb dla ciebie jest fajny i godny tego aby dawać go na forum to ok
Komentarz
-
Zamieszczone przez Skwarek. Zobacz postaNo jeśli krzywy herb dla ciebie jest fajny i godny tego aby dawać go na forum to ok
Bez przesady ludzie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez RobinMass Zobacz postaRozumiem, że Ty od początku malowałeś idealne herby takie jak od szablonu. Będę używał szablonu bo już miałem znim praktykę ale czy te hebry, które teraz wrzuciłem na forum są naprawde takie koślawe?niekumaty
Komentarz
-
Zamieszczone przez RobinMass Zobacz postaRozumiem, że Ty od początku malowałeś idealne herby takie jak od szablonu. Będę używał szablonu bo już miałem znim praktykę ale czy te hebry, które teraz wrzuciłem na forum są naprawde takie koślawe?bo chwalić się nie ma czym. a jak nie umiem i chce zrobić to pomagam sobie czymś takim jak szablon
żeby miało to ręce i nogi
Turystyka! Rekreacja!
Komentarz
-
Zamieszczone przez RobinMass Zobacz postaW pewnym sensie masz rację. Nadal będę trenował malowanie odręczne herbu ale szablon i tak trzeba odkurzyćDo następnej pracy, tym razem dokładniejszej.
co do avatara, to mogę zmienić bo ten ustawiłem nie patrząc czy ktoś taki ma...
bo czuje sie jego autoremniekumaty
Komentarz
-
Zamieszczone przez RobinMass Zobacz postaale czy te hebry, które teraz wrzuciłem na forum są naprawde takie koślawe?
Komentarz
-
Bardzo ładne herby. Wiem, że ręcznie nie jest łatwo zrobić, tym bardziej brawo.
Komentarz
-
Niektórzy czepiają się, że nie szablonowe herby. Pytanie jakiej wielkości są te herby - można porównać do drzwi.
Zapewne nie łatwo o szablon większy niż A3.
Czy wszystkie herby w takim razie muszą być maksymalnie 30x40 cm?
Jak na ręczne wykonanie myślę, że jest całkiem nieźle i oby więcej takich symboli.Ostatnio edytowany przez Pako; [ARG:4 UNDEFINED].Kiedy nie przemawiają silne argumenty, musi przemówić argument siły.
Komentarz
Komentarz