Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
2:55 I NIKT NIE PIJE WÓDECZKI.........skandal ............w mojej ukochanej Warszawie nikt nie spija białego nektaru!!!!!!!!!!!
Znak wam w smak..............kto nie pije ten.....sami wiecie.....
Może bez takich...
Poza tym, są tacy, co zwykle białej nie piją, ale w razie potrzeby bez problemu przyjmą (a nawet przyjęli) wyzwanie na ubitym stole (i nie polegli )
Ty się Kolego dobrze zrecycluj przed dzisiejszym wieczorem, bo po takim śniadanku "obstawa" może być bardziej bezwzględna :P .
.... już kiedyś obiecywałem, że po ... nie będę pisał. Znów wpadka, ale mam nadzieję, że mi wybaczysz .
Recycling ...mam nadzieję, że skuteczny nastąpi bo nie będe miał czym przyjechać. Dzisiaj to raczej przy kawce i paluszkach aczkolwiek WY ... co dusza zapragnie, jedyny zauważalny plus to to , że być może obstawa zdezerteruje .... ale, kto wie
o.k. nie męcze Was swoją nędzną postacią , idę zażyć kąpieli i przeprowadzic wszystkie konieczne toalety, poza tym - śniadanko ,kawka (bez żadnych wspomagaczy ), eskorta dla frienda do środków komunikacji i ... i
mam nadzieję, że dojdę do ładu i składu.
WarsL - rugby jak najbardziej! Tyle że na ten tamat to mam najwięcej do powiedzenia przy browcu na stadionie Juvenii
Nie widziałem pana nigdy
Ja Pana również, ale ja tam nie robiłem za tzw. mebla jeno wynajmowaliśmy lokal przy okazji róznych imprez pracowniczych. Chyba nawet o tym gadaliśmy przy wódce...
Ciekawe, ilu krewniaków przy okazji tego tematu się odnajdzie...
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Ems ostatnio roił coś o "Szefach wszystkich Szefów", a tu trywialna Rada Starców
Jaco - taka "płodna" działalność w innych tematach, to juz chyba problem dla specjalistów innych dziedzin, ciekawe co Freud by sądził o podniecaniu sie forum internetowym .
A w temacie wczoraj i dziś ... nie dotyczy.
Trwa u mnie chyba jakaś przerwa zimowa :O .
Pozdrawiam wszystkich, a niektórym "do zobaczenia niebawem"
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Niestety , nie wpuścili kibiców z Hagi , ciekawe dlaczego ....
Bożydar Iwanow : zawsze te mecze są o podwyższonym ryzyku, policja ma dużo pracy, zawsze dochodzi do jakiś walk kibiców i awantur, kibice tych drużyn szczególnie się nie nawidzą
Bozydar Iwanow: drużyna z Hagi ma bardzo dużo fanów w Polsce, nie dla tego ,że grają jakiś porywający football .... po prostu kibice z Hagi przyjażnią się z fanami Warszawskiej Legii i nawet "niedawno" przebywali na turnieju zorganizowanym w Warszawie, jednak szybko zrezygnowali z gry w piłkę bo... po prostu przyjechali tu dla zabawy by umacniać zażyłe stosunki z Legionistami , a nawet w dość licznej grupie byli na jednym ze spotkań przy Łazienkowskiej .
U mnie sprawa dziwna dzis, znaczy juz jestem po pieciu tuborgach i rozpoczynam wlasnie kolejne :O co tam dzis ostatnia nocka w pracy wiec moge sie wyluzowac
Gdybym u nas przyjal z wieczora 5 browcow to raczej ciezko byloby z zapalem do pracy ale jakos tutaj ta piatka nie zrobila na mnie duzego wrazenia
Komentarz