Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Wpadła mi w ręce oferta Office Depot. Do 16 listopada jest promocja.
rolki kasowe 30 m. długości (cena brutto za 10 sztuk) 4,38 zł. wąskie; 6,58 zł. szerokie.
W-wa Towarowa 22 i Al. Jerozolimskie 184 (to chyba to centrum w Jankach).
sluchajcie, nie wiem jak to wyglada w innych marketach ale w tesco na kabatach rolki kasowe lezo na wierzchu przy wszystkich kasach jak ktos jest na zakupach to niech łapie w kieszen
albo sie wbijemy w kilka osob i wszystkie kasy zaliczymy '8
ja mam 3 serpy polonijne
sluchajcie, nie wiem jak to wyglada w innych marketach ale w tesco na kabatach rolki kasowe lezo na wierzchu przy wszystkich kasach jak ktos jest na zakupach to niech łapie w kieszen
albo sie wbijemy w kilka osob i wszystkie kasy zaliczymy '8
ja mam 3 serpy polonijne
Jak macie znajomych w drukarni to proponuje sie usmiechnac, bo zawsze tam sa odpadki i scinki, ktore trafiaja do kosza. A przy obecnych cenach makulatury sa one czesto tylko wielkim klopotem dla wlascicieli, wiec nie przypuszczam zeby ktos robil problemy z ich odebraniem. Od razu mozecie pogadac z krajaczem, zeby przycial je na gilotynie, wtedy w ciagu doslownie kilku minut mozna miec przygotowane cale worki tego towaru. Tylko nie bierzcie ciaezkiej kredy, bo wtedy efekt jest mizerny, a nadzwigacie sie jak cholera
A jesli chodzi o serpentyny, w hurtowniach papierniczych i biurowych maja czesto przecenione rolki do kas fiskalnych w nietypowych rozmiarach, ktore wcale nie schodza, wiec sa do kupienia za grosze
Jak macie znajomych w drukarni to proponuje sie usmiechnac, bo zawsze tam sa odpadki i scinki, ktore trafiaja do kosza. A przy obecnych cenach makulatury sa one czesto tylko wielkim klopotem dla wlascicieli, wiec nie przypuszczam zeby ktos robil problemy z ich odebraniem. Od razu mozecie pogadac z krajaczem, zeby przycial je na gilotynie, wtedy w ciagu doslownie kilku minut mozna miec przygotowane cale worki tego towaru. Tylko nie bierzcie ciaezkiej kredy, bo wtedy efekt jest mizerny, a nadzwigacie sie jak cholera
Konfetti z niszczarki daje beznadziejny efekt. Traktujcie to jako ostateczność.
Nie chodzilo mi Adiq o konfetti z niszczarki, ale o scinki drukarskie, ktore mozna pociac na gilotynie. One moga miec nawet kilkanascie cm szerokosci, wiec wyszloby z tego od cholery konfetti
Uda się na 100% Ja już intensywnie tnę konfetti od kilku dni.Mam przeczucie,że teraz ze względu na wcześniejsze ogłoszenie akcji,konfetti i serpentyn będzie więcej niż na Lechu i Wiśle
Komentarz