Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Siekier.. Siekier... hmmm nie mam Cie na liście...
nie no żartuje Kaba(L) sie wycofał, wiec jak ktoś reflektuje to ja jutro do 14 przyjmuje ew. zamówienia mamy jeszcze ok 3 miejsc siedzących
Słuchajta ludy!!!!
wszyscy wiedza skad autokar odjezdza i o ktorej!! wiec prosze sie stawic punktualnie!
odprawiac nas bedzie pewnie baba z PTTK :/ ta ktora nam autokar wynajmuje (pytała sie o sprzet w plecakach :buhaha: )
wiec wejzcie ze soba dowod osobisty badz legitymacje, (edzie ona wpisywała nas na liste, nie wiem po co ale tak chciała)
niech nikt mi nie przyjdzie nawalony!!!!!! poniewaz to moze sie dla niego zle skoczyc,
prosze zabrac ze soba prowiant...
no i najwaznijesze zachowywac sie kulturalnie jak na kibicow LEGII WARSZAWA przystało!!!!!!
powrot planowany jak najszybciej, a wysiadka to nie wiem tam gdzie bedzie wygodnie
Ja miałem też jechać ale we już w poniedziałek miałem ostre bóle brzucha a we wtorek okazało się że to wyrostek i miałem operację. Dlatego z dużym żalem ale nie jade do Płocka chociaż bardzo chciałem..Tym co jadą życzę super meczyku..Łysolek pozdro
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
hmm czemu piszesz mb84? w moim nicku nie ma b taka mała uwaga..A co do meczu to ja jestem wręcz pewien że bedzie super i dlatego z każdą chwilą coraz bardziej żałuję ze nie jadę. Ale naprawdę nie dałbym rady. Jak mi sie ciężko chodzi a jak bym dostał nawet przypadkowo i wcale nie mocno w operowane miejsce to nie czułbym sie za dobrze...Bawcie się dobrze chłopaki i dziewczyny w PłockuTen mecz musi przejść do historii...
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
ŁEeeee... już pojechaliście!!!!!
A ja kurna tez mialam jechać... Bilet miałam, a teraz jego szczęsliwą posiadaczka jest Natalia...
****** - czy zawsze musze być chora wtedy kiedy nie trzeba????
Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia nie chcę być tym, co nie ma nic do powiedzenia
/Chillout squad/
Komentarz