Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Mi teraz podobaja sie koszulki Legii.Pojawił sie na nich bardzo ładne barwy :+: Czerwono-biało -czerwone 8-
Jak dla mnie to zajebista sprawa ze taki sponsor ale ta reklama na koszulkach wygląda beznadziejnie. Niech ten prostokąt wymienią np. na taki wzor jaki jest na butelkach, czyli owalny (inaczej jajowaty ) i np. napisik "Królewskie" rozszerzyc i wysunąc poza kontury tła (dla przykladu sciagnijcie sobie wygaszacz ekranu ze strony Królewskiego, tam jest to dokładnie pokazane '8, tylko zamiast butelki jest kufel).
Mini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
nic mi nie mów bo mnie gardło boli i nie mogę pić zimnego a ciepły browar to nie browar
Tez tak myslalem poki nie wszedlem do sklepu gdzie kroleszczak byl tylko z polki.. ale i tak mi smakowal, choc nie wiem jak bardzo wpynela na to Legia :>
Po meczu z Amica w sklepiku przy fontannie poszly wszystkie Krolewiaki i to strasznie szybko.My bylismy 30 min gdzies po meczu i juz inne browary musielismy kupic.Baba mowila ze wszyscy o Krolewskie pytaja.Chyba nastepnym razem zaopatrzy sie w wieksza ilosc.
Ja to proponuje wysłać jakies pismo do Płocka,zeby w najblizszym sklepie przy stadionie mieli wszystkie Królewskie z lodówki i zamówili podwójna dostawe
Zostaw komentarz: