ja to chyba miałem jakiś ósmy instykt normalnie bo Królewskie to moje ulubione (te zielone) ale się złożyło ładnie !
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co myślicie na temat "królewskiej" LEGII?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MiniZamieszczone przez SharnMini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
Komentarz
-
Zamieszczone przez SokolZamieszczone przez MiniZamieszczone przez SharnMini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
ten sklep to Zabka?________________________________________
Zamieszczone przez szczepanZamieszczone przez SokolZamieszczone przez MiniZamieszczone przez SharnMini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
ten sklep to Zabka?A Wy świnie nawet nie poszliście odebrać zimnych Królewiaków z Zaby
Ale wiem wiem...to wszystko wina Yankesa
"Stoje z nim oko w oko
I lache na niego kłade
Bo on dobrze wie
Co znaczy nasze CHWDP..."
Komentarz
-
Po meczu z Amica w sklepiku przy fontannie poszly wszystkie Krolewiaki i to strasznie szybko.My bylismy 30 min gdzies po meczu i juz inne browary musielismy kupic.Baba mowila ze wszyscy o Krolewskie pytaja.Chyba nastepnym razem zaopatrzy sie w wieksza ilosc.Legia & Zagłębie !!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez GrubyWlasnie trzeba napisac jakas petycje do zabek zeby bylo Krolewskie z lodowki, bo to normalnie skandal jest to co sie dzieje!! '8
Powariowali !
A moze z Lechem umowe podpisali :fu:"... a póki my żyjemy, żyje ona!" (L)
Komentarz
-
Zamieszczone przez szczepanZamieszczone przez SokolZamieszczone przez MiniZamieszczone przez SharnMini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
ten sklep to Zabka?
Komentarz
-
Ze swej strony uroczyście zbowiązuję się do AKTYWNEGO wspierania naszego sponsora... '8 i nawet wiem kto mi w tym pomoże...co nie panie Sharn....?Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
Komentarz
Komentarz