Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co myślicie na temat "królewskiej" LEGII?
Zwiń
X
-
Wlasnie trzeba napisac jakas petycje do zabek zeby bylo Krolewskie z lodowki, bo to normalnie skandal jest to co sie dzieje!! '8
-
nie Yankes wieczorem na jakas bibe szedl wiec mial odebrac
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez szczepanZamieszczone przez SokolZamieszczone przez MiniZamieszczone przez SharnMini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
ten sklep to Zabka?A Wy świnie nawet nie poszliście odebrać zimnych Królewiaków z Zaby
Ale wiem wiem...to wszystko wina Yankesa
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez SokolZamieszczone przez MiniZamieszczone przez SharnMini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
ten sklep to Zabka?
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez MiniZamieszczone przez SharnMini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
Zostaw komentarz:
-
ja to chyba miałem jakiś ósmy instykt normalnie bo Królewskie to moje ulubione (te zielone) ale się złożyło ładnie !
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez SharnMini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez SharnMini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
iwo4: tak jak zapewne pare tysiecy innych Warszawiakow :>
Zostaw komentarz:
-
Mini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez BajorA czy ktoś pamięta OLDSCHOOLOWY wygląd i smak KRÓ(L)EWSKIEGO??. Smak był piwa, bo wtedy piło się aby pić a nie dla smaku. Sentyment chyba pozostał, bo od paru lat nie piję innego - przywiązanie.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez MiniZamieszczone przez MaxyMMini, ale jezeli Baron Van Bethowen 8 zobaczy, ze podaz wzrosla o kilkadziesiat procent i piwo rozchodzi sie niczym swieze buleczki, to nie bedzie skapil grosza.
Kumasz? '8
A tak przy okazji.
o co chodziło z tymi koszulkami? ktoś je rozdawał? gdzie?
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez MaxyMMini, ale jezeli Baron Van Bethowen 8 zobaczy, ze podaz wzrosla o kilkadziesiat procent i piwo rozchodzi sie niczym swieze buleczki, to nie bedzie skapil grosza.
Kumasz? '8
A tak przy okazji.
o co chodziło z tymi koszulkami? ktoś je rozdawał? gdzie?
Zostaw komentarz:
-
Mini, ale jezeli Baron Van Bethowen 8 zobaczy, ze podaz wzrosla o kilkadziesiat procent i piwo rozchodzi sie niczym swieze buleczki, to nie bedzie skapil grosza.
Kumasz? '8
Zostaw komentarz:
-
Guest repliedZamieszczone przez MiniZamieszczone przez robla izabeLinPijąc to piwko przed meczem jak i po jego zakończeniu stajesz się sam sponsorem Naszej LEGIUNI.
a poza tym królewskie rządzi!!!
:fu:
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez robla izabeLinPijąc to piwko przed meczem jak i po jego zakończeniu stajesz się sam sponsorem Naszej LEGIUNI.
a poza tym królewskie rządzi!!!
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: