Mi teraz podobaja sie koszulki Legii.Pojawił sie na nich bardzo ładne barwy :+: Czerwono-biało -czerwone 8-
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co myślicie na temat "królewskiej" LEGII?
Zwiń
X
-
Ja juz dzis dosponsorowaem naszgo sponsora
Cos czuje ze KRólewskiemu nasz sponsoring wyjdzie bardzo ale to bardzo na dopbre
Swoja droga - wczoraj na meczu piwo sprzedawali / rozdawali dla VIP
Ciekawe czy to normalne czy jednak bez %"... a póki my żyjemy, żyje ona!" (L)
Komentarz
-
A czy ktoś pamięta OLDSCHOOLOWY wygląd i smak KRÓ(L)EWSKIEGO??
a co do Kuntersztynów to troche ich katowałem w pociągu relacji Warszawa - Zagórz i muszę przyznać ,że nie były rewelacyjne!!Gruby a Ty co masz wspólnego z Kunterami??? '8 '8Ja Kocham Legie lalalala!!
Komentarz
-
my mamy namowic wlasciciela baru w Pulawach na toz eby sprowadzil krolewskie do baru naszego Legijnego zeby sponsorowac Legie bo zawsze jak gra na wyjazdach nasza Pulawska brac zbiera sie tam i popija zlocisty napoj bo jak meczyki sa w Wawce to zawsze ktos jest na meczu tak jak ja teraz jestem na kazdym na Lazienkowskiej! pozdroWalczyć Trenować Warszawa musi Panować !
Komentarz
-
Zamieszczone przez KijuMi teraz podobaja sie koszulki Legii.Pojawił sie na nich bardzo ładne barwy :+: Czerwono-biało -czerwone 8-
wzrok wybiorczy '8 '8________________________________________
Zamieszczone przez robla izabeLinPijąc to piwko przed meczem jak i po jego zakończeniu stajesz się sam sponsorem Naszej LEGIUNI.
a poza tym królewskie rządzi!!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez MiniZamieszczone przez robla izabeLinPijąc to piwko przed meczem jak i po jego zakończeniu stajesz się sam sponsorem Naszej LEGIUNI.
a poza tym królewskie rządzi!!!
:fu:
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaxyMMini, ale jezeli Baron Van Bethowen 8 zobaczy, ze podaz wzrosla o kilkadziesiat procent i piwo rozchodzi sie niczym swieze buleczki, to nie bedzie skapil grosza.
Kumasz? '8
A tak przy okazji.
o co chodziło z tymi koszulkami? ktoś je rozdawał? gdzie?
Komentarz
-
Zamieszczone przez MiniZamieszczone przez MaxyMMini, ale jezeli Baron Van Bethowen 8 zobaczy, ze podaz wzrosla o kilkadziesiat procent i piwo rozchodzi sie niczym swieze buleczki, to nie bedzie skapil grosza.
Kumasz? '8
A tak przy okazji.
o co chodziło z tymi koszulkami? ktoś je rozdawał? gdzie?________________________________________
Zamieszczone przez BajorA czy ktoś pamięta OLDSCHOOLOWY wygląd i smak KRÓ(L)EWSKIEGO??. Smak był piwa, bo wtedy piło się aby pić a nie dla smaku. Sentyment chyba pozostał, bo od paru lat nie piję innego - przywiązanie.
Komentarz
Komentarz