Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

bilety i karnety - temat zbiorczy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta

Nie mogę się powstrzymać, wybaczcie. Czyżbyś Staszku kupił bilety na neutralne w czasie bojkotu i teraz liczysz, że ktoś walczący wcześniej o oprawę i liczący się z tym, że w ogóle nie wejdzie a teraz mający już bilety za bramką po wygranej batalii zamieni się z Tobą?
    Nie, kupiłem z naszej puli w pierwszym możliwym terminie zaraz po karneciarzach. Za bramką nie zdążyłem, wziąłem to co zostało.

Komentarz

• Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: image.png
Wyświetleń: 745
Rozmiar: 34,3 KB
ID: 2651072

Przepraszam za taką insynuację, tak mi się to połączyło. ​
      Załączone pliki

Komentarz

• Sporo biletów na puchar na sektory neutralne wpadło na stronie pzpn

Komentarz

• W pyte jest. Kupować.
          q[-_-]p

Komentarz

• Jest szansa wbic na nasz sektor z biletem z puli neutralnych? Udało się komuś w poprzednich latach?
            ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• Z tego co pamiętam, to możesz wejść na dany sektor tylko wybranymi bramkami. I chyba nawet między naszymi sektorami górnymi i dolnymi była brama, która przed meczem była zamknięta.
              You'll take my life but I'll take yours too
              You'll fire your musket but I'll run you through
              So when you're waiting for the next attack
              You'd better stand there's no turning back.

Komentarz

• Czy ktoś wie od kiedy będą wydawane bilety razem z koszulkami dla kibiców którzy kupili bilety za bramką ( z puli klubu)?

Komentarz

• Zamieszczone przez Grigol Zobacz posta
                  Czy ktoś wie od kiedy będą wydawane bilety razem z koszulkami dla kibiców którzy kupili bilety za bramką ( z puli klubu)?
                  Wczoraj dzwoniłem do POKu i gościu mi powiedział, że w czwartek lub piątek przyjdą bilety od PZPNu do klubu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Układ Zobacz posta
                    Jest szansa wbic na nasz sektor z biletem z puli neutralnych? Udało się komuś w poprzednich latach?
                    Widziałem kiedyś taką sytuację. Udało się 😏

Komentarz

• Jeżeli ktoś z Was nie wybiera się jutro na mecz, to przygarnę bilet na żyletę dla kolegi.

Nieaktualne
                      Ostatnio edytowany przez Orest93; 152005.

Komentarz

• Jak ktoś chce to są jeszcze bilety z puli PZPN.
                        349meczów*
                        71 goli*
                        58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez TreLu$ ' Zobacz posta

Wczoraj dzwoniłem do POKu i gościu mi powiedział, że w czwartek lub piątek przyjdą bilety od PZPNu do klubu.
                          Wcześniej była wersja, że w środę lub czwartek.
                          Ale tak to jest jak prezesem jest wieśniak z Białegostoku.

Orest93 Mogę Ci pomóc ogarnąć. Napisałem na priv jak coś 😉
                          Ostatnio edytowany przez Damian1916L; 148145.

Komentarz

• Jak zwykle burdel z tymi biletami na finał. I znowu skończy się staniem w kolejkach, jakby nie można było po ludzku elektronicznych zrobić. Leśne dziadki z PZPN mają się dobrze.
                            Bazinga!
                            Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Do PZPNu zdobycze cywilizacji jeszcze widocznie nie dotarły. Żeby w 2023 bilety drukować i wysyłać kurierem albo wydawać w okienku.
                              Ostatnio edytowany przez AGZI; 79624.
                              #MioduskiOut

Komentarz

• A najlepsze jest to, że bikety z ostatniej puli na neutralne, można bylo kupic w formie pdf.
                                PZPN do spolki z InPost niezle sobie dorobili za wysłkę biletow z pierwszej puli.

Komentarz

Pracuję...
                                X