Zamieszczone przez (L)dorado
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
bilety i karnety - temat zbiorczy
Zwiń
X
-
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
-
Zamieszczone przez borkowicz Zobacz postaDo sprzedaży trafiły bilety na dolną część sektora gości. W sumie prawie 800 biletów.
Edit. na górną teżw sumie ok 1,5 tys
edit: literówka.
Komentarz
-
Zamieszczone przez (L)dorado Zobacz posta
O co chodziło z tym tematem? Nie będzie kibiców Lecha?
Komentarz
-
Zamieszczone przez kwidzyniak1312 Zobacz postaWiadomo, biletów na Żyletę już nie ma, jest szansa, że jak przyjadę w niedzielę na mecz z Lechem to się jakoś wbije na mecz? Lub jest w stanie ktoś ogarnąć bilety?
Ja myślę, że coś spadnie ze zwrotów, bo licznik pokazuje niecałe 27 tysięcy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Damian1916L Zobacz posta
Z tym "jakoś wbije" to już nie te czasy😉
Ja myślę, że coś spadnie ze zwrotów, bo licznik pokazuje niecałe 27 tysięcy.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez kwidzyniak1312 Zobacz postaGdzie pilnować wtedy tych biletów z tych zwrotów może się uda bo co ostatnio jestem w kraju to nie mogę się załapać..
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta
Ale jakich zwrotów - teraz już chyba nie ma opcji zwrotu kupionego biletu?
Poza tym są też niewykorzystane z rezerwacji.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kwidzyniak1312 Zobacz postaKolego Damianie czyli jest szansa, że jak zjawię się w niedzielę to uda mi się ogarnąć bilet na żyletę? Ewentualnie gdzie mecz obejrzę w źródełku? Czy w tym pubie pod stadionem? Dzięki za odpowiedź,pozdro
W SportsBarze na Legii na pewno, a w Źródełku to szczerze nie mam pojęcia czy lecą mecze u siebie.
Komentarz
Komentarz