Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

bilety i karnety - temat zbiorczy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez (L)dorado Zobacz posta

Nigdzie nie widziałem informacji o tym, że bilety na ten mecz zostały wyprzedane a wydaje mi się że zawsze podawają taką informacje.
    No bo nie są jeszcze wyprzedane. OD jakiegoś czasu duża część biletów jest rezerwowana i dopiero jak ktoś zrezygnuje z tej rezerwacji albo jej nie opłaci (nie wiem na jakiej to działa zasadzie i komu te rezerwacje przysługują )to bilety trafiają do sprzedaży.
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Do sprzedaży trafiły bilety na dolną część sektora gości. W sumie prawie 800 biletów.

Edit. na górną też w sumie ok 1,5 tys

Komentarz

• Ponawiam pytanie. Jeżeli kogoś nie będzie na meczu z lechem i chciałby przepisać dane/sprzedać bilet to dajcie znać na priv. Szukam dla kolegi.

Komentarz

• Zamieszczone przez borkowicz Zobacz posta
          Do sprzedaży trafiły bilety na dolną część sektora gości. W sumie prawie 800 biletów.

Edit. na górną też w sumie ok 1,5 tys
          O co chodziło z tym tematem? Nie będzie kibiców Lecha?
          edit: literówka.

Komentarz

• Zamieszczone przez (L)dorado Zobacz posta

O co chodziło z tym tematem? Nie będzie kibiców Lecha?
            Nie będzie, maja zakaz

Komentarz

• U nas kibice gości na zakazie częściej wchodzą w inne miejsca niż sektor gości 😉

Komentarz

• Wiadomo, biletów na Żyletę już nie ma, jest szansa, że jak przyjadę w niedzielę na mecz z Lechem to się jakoś wbije na mecz? Lub jest w stanie ktoś ogarnąć bilety?

Komentarz

• Zamieszczone przez kwidzyniak1312 Zobacz posta
                  Wiadomo, biletów na Żyletę już nie ma, jest szansa, że jak przyjadę w niedzielę na mecz z Lechem to się jakoś wbije na mecz? Lub jest w stanie ktoś ogarnąć bilety?
                  Z tym "jakoś wbije" to już nie te czasy😉
                  Ja myślę, że coś spadnie ze zwrotów, bo licznik pokazuje niecałe 27 tysięcy.

Komentarz

• 3 sztuki na 119.
                    q[-_-]p

Komentarz

• Gdzie pilnować wtedy tych biletów z tych zwrotów może się uda bo co ostatnio jestem w kraju to nie mogę się załapać..

Komentarz

• Zamieszczone przez Damian1916L Zobacz posta

Z tym "jakoś wbije" to już nie te czasy😉
                        Ja myślę, że coś spadnie ze zwrotów, bo licznik pokazuje niecałe 27 tysięcy.
                        Ale jakich zwrotów - teraz już chyba nie ma opcji zwrotu kupionego biletu?
                        Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                        St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

Gdzie pilnować wtedy tych biletów z tych zwrotów może się uda bo co ostatnio jestem w kraju to nie mogę się załapać..
                          Bilety.legia.com

Komentarz

• Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta

Ale jakich zwrotów - teraz już chyba nie ma opcji zwrotu kupionego biletu?
                            W teorii niby nie ma, ale można podjechać na stadion i zwrócić. Praktycznie zawsze coś jest dzień przed/w dniu meczu.
                            Poza tym są też niewykorzystane z rezerwacji.

Komentarz

• Kolego Damianie czyli jest szansa, że jak zjawię się w niedzielę to uda mi się ogarnąć bilet na żyletę? Ewentualnie gdzie mecz obejrzę w źródełku? Czy w tym pubie pod stadionem? Dzięki za odpowiedź,pozdro

Komentarz

Kolego Damianie czyli jest szansa, że jak zjawię się w niedzielę to uda mi się ogarnąć bilet na żyletę? Ewentualnie gdzie mecz obejrzę w źródełku? Czy w tym pubie pod stadionem? Dzięki za odpowiedź,pozdro
                                Na Żyletę to najciężej będzie ogarnąć, ja bym proponował po prostu śledzenie w te dni do meczu strony z biletami i kupienie jak się coś pojawi (niekoniecznie dopiero w dniu meczu).
                                W SportsBarze na Legii na pewno, a w Źródełku to szczerze nie mam pojęcia czy lecą mecze u siebie.

Komentarz

Pracuję...
                                X