Od dziś cała Warszawa pije "Królewskie". Pijąc to piwko przed meczem jak i po jego zakończeniu stajesz się sam sponsorem Naszej LEGIUNI.
Apel:
Jeśli zamierzasz pić piwo to tylko "KRÓLEWSKIE"
Pozdro z WSZYSTKICH Kibiców pijących "Królewskie".
Od dziś cała Warszawa pije "Królewskie". Pijąc to piwko przed meczem jak i po jego zakończeniu stajesz się sam sponsorem Naszej LEGIUNI.
Apel:
Jeśli zamierzasz pić piwo to tylko "KRÓLEWSKIE"
Pozdro z WSZYSTKICH Kibiców pijących "Królewskie".
temat ok. ale tresc to juz cos "nie tego"
Dragon na powietrzu
hehe dokladnieZamieszczone przez Yankes
ja i tak ostatnio w wiekszosci KROLEWSKIE pije wiec moim zdaniem zajebisty sponsor :P
hehe ostatnio pilem harnasie bo po taniosci,a dzis nie bylo to kupilem kuntersztyny /wyrob Krulewiaka/ - chyba podswiadomie cos przeczulem. '8
Legia & Zagłębie !!!
o ja nie moge, daj Pan spokój z tymi Kuntersztynami...Zamieszczone przez rkwa
okropne, nie są warte swojej ceny (chyba 1,99) :/
Przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda
!!! LEGIA WARSZAWA !!!
No za pyszne to one nie są...naszczęście odkryłem na nowo Van Pury po dobrej cenie:>Zamieszczone przez PRASKI
A może Gruby powie coś o kuntersztynach ??:buhaha:
A daj Ty spokoj z tym kuntersztynem....Zamieszczone przez Grochów
![]()
Ogolnie jeszcze bardziej sie podkrecilem na Krolewskie i chce miec koszulke i inne gadzety![]()
Ja to widze i non stop z tego szydze!
Najwięcej koszulek to sobie dzisiaj ochrona zwinęła :/Zamieszczone przez Gruby
N mocne Królewskie dalej jest zielone '8Zamieszczone przez Adiq
Królewskie nawet dobre nie to co było kiedys, teraz to mozesz ze smakiem wydudlac, a o ile bardziej smakuje jak wiesz ze to sponsor twojej ukochanej druzynyczeszy mnie jescze to ze Krolewskie ze stolicy sponsoruje odpowiedni klub
![]()
Krolewskie na pewno nie pozaluje tej decyzji. Sprzedaz ich piw a szczegolnie Krolewskiego wznacznie wzrosnie. Nawet widze to po mnie i po moich kumplach. Normalnie do tej pory wiekszosc pila Steffle albo Tyskie 0,6. Dzisiaj wszyscy kupowali tylko i wylacznie KrolewskieI tak bedzie juz zawsze. Mysle ze wiele osob zrobilo podobnie a wiec jakby nie patrzec to sprzedaz wzrasta w szybkim tempie!!
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Za Zwycieastwo -ijok:
ijok:
ijok:
![]()
Legia & Zagłębie !!!
Ja wcześniej popijałem Wareczkę (też się reklamuje na Legii) ale teraz ze względu na Warszawskość (chociaż to chyba Austriacy) i większy wkład finasowy w Legiunie zobowiązuje się pić regularnie Królewskie.
Mi teraz podobaja sie koszulki Legii.Pojawił sie na nich bardzo ładne barwy :+: Czerwono-biało -czerwone 8-
WIDZEW I RUGBY-TO JEST TO CO KOCHAM! http://szczawiu.republika.pl/forum/spzw.gifCARTMAN!
RYSIO Z "KLANU" TO BYDLE I CIOTA!!!
Ja juz dzis dosponsorowaem naszgo sponsora
Cos czuje ze KRólewskiemu nasz sponsoring wyjdzie bardzo ale to bardzo na dopbre
Swoja droga - wczoraj na meczu piwo sprzedawali / rozdawali dla VIP
Ciekawe czy to normalne czy jednak bez %
"... a póki my żyjemy, żyje ona!" (L)
Od razu po wczorajszym meczu wybrałem sie z swoją "meczową ekpią" na Kró(L)ewskieTsheba było wznieść toast za nowego sponsora i wspaniałą wygraną
Królewskie RZĄDZI !!![]()
W tramwaju jest tłok, w pociągu jest tłok,
kibice na Legie jadą...
A czy ktoś pamięta OLDSCHOOLOWY wygląd i smak KRÓ(L)EWSKIEGO??
a co do Kuntersztynów to troche ich katowałem w pociągu relacji Warszawa - Zagórz i muszę przyznać ,że nie były rewelacyjne!!Gruby a Ty co masz wspólnego z Kunterami??? '8 '8
Ja Kocham Legie lalalala!!
my mamy namowic wlasciciela baru w Pulawach na toz eby sprowadzil krolewskie do baru naszego Legijnego zeby sponsorowac Legie bo zawsze jak gra na wyjazdach nasza Pulawska brac zbiera sie tam i popija zlocisty napoj bo jak meczyki sa w Wawce to zawsze ktos jest na meczu tak jak ja teraz jestem na kazdym na Lazienkowskiej! pozdro
Walczyć Trenować Warszawa musi Panować !
chyba o zlotym zapomniales...Zamieszczone przez Kiju
wzrok wybiorczy '8 '8
nic bardziej mylnego. Brau Union płaci Legii tyle ile jest w umowie a nie % od sprzedanych królewskich browarów.Zamieszczone przez robla izabeLin
a poza tym królewskie rządzi!!!
Zamieszczone przez Mini
:fu:
Mini, ale jezeli Baron Van Bethowen 8 zobaczy, ze podaz wzrosla o kilkadziesiat procent i piwo rozchodzi sie niczym swieze buleczki, to nie bedzie skapil grosza.
Kumasz? '8
aaaaale tak od razu nie wzrośnie i od razu nie sypnie więc nie wpadajmy w zachwyt bo póki co płaci mało jak za reklame w Takim miejscu.choć oczywiście dla dobra sprawy będę pijał Krolewskie choć znam lepsze browary.Zamieszczone przez MaxyM
A tak przy okazji.
o co chodziło z tymi koszulkami? ktoś je rozdawał? gdzie?
nie wiem jak na Krytej ale na Zylecie byly tuz za bramkami rozdawane z takiego czerwonego auta...Zamieszczone przez Mini
Ja pamiętam jak po szkole chodziliśmy z kumplami na Króla (lata 80-te), jeszcze nie było czerwonych naklejek z przodu, z tyłu i na szyjce, tylko prostokąt z papieru kiepskiej jakości i chyba jakiś sfinks czy coś w tym rodzaju. No i walka ze sprzedawcami, bo nie chcieli nam - małolatom sprzedawać, w co piątym sklepie się udawałoZamieszczone przez Bajor
. Smak był piwa, bo wtedy piło się aby pić a nie dla smaku. Sentyment chyba pozostał, bo od paru lat nie piję innego - przywiązanie.
Mini - wzrośnie wzrośnie. W ten weekend nie spotykam ludzi którzy nie żłopią Króla. Zdrówko!
iwo4:
Legia Varsovia - semper invicta...
Urodzić się białym to duma i zaszczyt...
... ja tez do nich nalezeZamieszczone przez Sharn
iwo4: tak jak zapewne pare tysiecy innych Warszawiakow :>
nic mi nie mów bo mnie gardło boli i nie mogę pić zimnego a ciepły browar to nie browarZamieszczone przez Sharn
![]()