Oświadczam,że żadna polityczna morda tak bardzo mnie nie wkur wia jak ten buc Arłukowicz. Chętnie splunalbym mu w ryj co oswiadczam![]()
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Oświadczam ,że circa 5k na leczenie kanałowe 3 zębów .
"Lubię sobie jebnąć piwo"
o.O w takich momentach cieszę się, że mieszkam w typowym "mieście powiatowym" z powiatowymi cenami. Mój stomatolog za kanałowe zęba bierze +/- 300/400, a uważany jest za 'tego droższego' w mieście. 5000... kieszeń chyba bolało bardziej.
Aż się wybiorę na przegląd, żeby nie było za późno![]()
Ja przez swojego "powiatowego" konowała musiałem jeden usunąć.
A reszta jak wyżej.
A jak się vkurvie ,to założę profil w ZUSie i sprawdzę,za co ten szmaciarz brał kasę.....
"Lubię sobie jebnąć piwo"
Oświadczam, że w niedzielę NIE gwizdałem na Sandro!
Ale tylko dlatego, że nie miałem gwizdka a na paluchach nigdy mi się nie udało nauczyć!![]()
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Oświadczam, że "dziś Warszawa czeka na zwycięstwo Twe"![]()
"Później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy; od Bramy Powroźniczej. Szedł pieszo, a objuczonego konia prowadził za uzdę. Było późne popołudnie i kramy powroźników i rymarzy były już zamknięte, a uliczka pusta"
PMS - zespół napięcia przedmeczowego (ang. prematch syndrome)![]()
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Niemców nienawidzę od dziecka. to k oświadczam.
Oświadczam, że wczoraj odszedł mój czworonożny przyjaciel, z którym żyłem ostatnie prawie 14 lat i nie umiem sobie z tym poradzić...![]()
hamalainen kurwo stara, wypi3rdalaj do Poznania!
Przeproś i Sperdalaj.
WON!
Wchodzę dziś do sklepu sieci KIK i co widzę? Ozdoby na Boże Narodzenie....
Kogoś tu po****ło - co oświadczam
Po wczorajszym wypisie ze szpitala po operacji, dziś zostaje mi niestety tylko oglądanie meczu w TV...
Słabe uczucie, co oświadczam.
Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.
Przez problemy z logowaniem bylem odciety od forum. W zyciu nie myslalem,ze bedzie mi tak brakowac forumowego watku Polityka-co oswiadczam
Tedwas-dziekuje![]()
"Mamy tez ministra spraw zagranicznych specjalnej troski, ktory pod wzgledem emocjonalnym zachowuje sie jak nastolatek i to taki z zespolem ADHD"
Oswiadczam,że mija tydzień kiedy to moja stopa nie przekracza progu Biedronki i jest mi z tym ******* zajebiście![]()
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Mimo, że biedronek pełno dookoła nigdy nie przepadałem za tym sklepem. Towar porozwalany, ludzi zawsze dużo i zawsze ktoś się przepycha, że nie można się skupić nad wyborem. Do tego zawsze kolejki.
Jedynie pracowników mi szkoda, że często muszą się użerać z dziwolągami którzy często tam przychodzą.
Sto razy wolę Carrefour albo Auchan. Tam jest czysto, schludnie i nawet w niedziele handlową nie ma tłumów, a i jakaś promocja się trafi![]()
Daj spokój, ciągłe kolejki, wszędzie syf i zawsze trzeba sprawdzać paragon![]()
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Jeszcze dodajcie obsługę. U mnie od niedawna i z niechodzeniem tam też czuję się dobrze.
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą!
Oświadczam,że program Studio Polska rozpierdala systemTo chyba jedyny "prawdziwy" program w TV
![]()
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Oświadczam ,że boli mnie to co się dzieje w Legii ,bardzo mnie to boli.....
Mioduski ,Vukovic OUT !
nie syp piachu w tryby maszyny, która się dopiero rozkręca![]()
Lieber tot als rot!!
Oświadczam, że jak jutro po 17 wrócę z pracy i nie zobaczę na legionisci.com informacji o "podziękowaniu za współpracę vukoviciowi", to się poczuję jak w najgorszym koszmarze.
Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
Je,bać ztm za spier.dolenie dzisiejszego dnia i biurokrację
„Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".
Zaj...ebiście mi szkoda, że padły typery (chyba w większości już na dobre?) lig hiszpańskiej, włoskiej i francuskiej. Oświadczam.
...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Oświadczam, że Polak - Węgier dwa bratanki to wciąż prawdziwe hasło, także w biznesie.
Świetni ludzie.
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...