Pora się pakować w góry.
Nie będzie mnie w dniu, który nieoficjalnie uznawany jest za jedno z ważniejszych świąt w czasach miłości panującej pod rządami Donalda Tuska, więc już teraz, nieco przedwcześnie- wspaniałych, niezapomnianych Walentynek dla wszystkich forumowiczów! =)
Szczęśliwiec z Ciebie,ten dzień nakazywałoby omijać,a ja jeszcze będę pracował w jakimś centrum handlowym...
A na góry,przyjdzie czas,bo zima ma wrócić,z ostrym pierdolnięciem.![]()
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Ośw. że piwo to jest to !.
Żyrardowski Fanatyk
Zgadzam sie, ale limit zimna w tym roku juz sie wyczerpal.
Btw. Udalo mi sie wytrzymac bez fajka dwa tygodnie. Do dzisiaj... Ogolnie to nigdy nie bylem hardcorowym palaczem ale przy browarze jakos tak czlowieka bardziej kusi...
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
zaraz kuurwa posypia vsie banyyy
uuuuuuuu
jebaaacccc
PRZEJMUJEMY WLADZE F&K
LEGIA&POGOŃ
Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
Oświadczam, że wszystkie posty od północy pisane z mojego profilu nie są moje.![]()
Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
No właśnie tak czytałem i stwierdziłem ,że było pite u Cywila.![]()
Oświadczam że wpadłem w fazę i leci w kółko:
http://www.youtube.com/watch?v=9HVhQc7foXQ
Nic nie trzeba.
Edit: Jednak zmieniam zdanie.Trzeba zabezpieczać kompa hasłem![]()
Ostatnio edytowane przez karakan ; 07-02-2009 o 10:58
Zakochałem się. Ośw.
Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!
"Mnie jest potrzebna prawda, nawet nie po to, żebym mógł kogoś potępić, tylko po prostu po to, żebym wiedział, z kim rozmawiam. Komu podaję rękę, z kim piję bruderszaft. To jest moje prawo człowieka i obywatela." Śp. Maciej Rybiński
-----------------
BEŁCHATOWSKI, BEŁCHATOWSKI GKS!
Bo Wy sie znacie na tych lachonach
jak panna wygladajaca 10 lat mlodziej niz rzeczywiscie ma przewija tekst
To ***** co to oznacza ?Zamieszczone przez lachon
![]()
MIODUSKI Z LEGII WON!
Poka fotę. Ocenimy, pomożemy.![]()
Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!
Jakby byla słaba to bym nawet z nia nie gadal
jeszcze cos wspominala ze maz nie spelnia jej oczekiwan, ale to chyba nie ma znaczenia![]()
MIODUSKI Z LEGII WON!
Liczysz, że ktoś tu ci napisze podrywaj/nie podrywaj, a jak coś to będzie na niego?![]()
"Mnie jest potrzebna prawda, nawet nie po to, żebym mógł kogoś potępić, tylko po prostu po to, żebym wiedział, z kim rozmawiam. Komu podaję rękę, z kim piję bruderszaft. To jest moje prawo człowieka i obywatela." Śp. Maciej Rybiński
-----------------
BEŁCHATOWSKI, BEŁCHATOWSKI GKS!