To ich popierdoliło![]()
moj post nie byl postem zeby sie do czegos przyjebac ale tylko takie pierwsze spostrzezenie. lecz gdy przeczytalem posty wyzej o koszulkach to widze ze cos racji mialem jesli chodzi o przypuszczenia co do tego ze czarnuchy moga smigac po Stolicy w tych czapeczkach. a co do "zablakanych na tym forum Polonistow" to domyslam sie ze takowych tu jest bardzo duzo...
To My Kibo(L)e
Pozdro dla FC z Całej Polski oraz
Mojego Warszawskiego Domu czyli
POWIŚLA
Info dla tych którzy zamówili - czapki będą w przyszłym tyg.
pozdr.
Witam. Mam do sprzedania smyczki A.C.A.B
Opis smyczy:
Szerokość smyczy to 20 mm, smycz posiada zapinkę na klucze. Na środku smyczy (karku) jest napis A.C.A.B. Na smyczy napisy: Stop Policyjnej Prowokacji, Tak Było - Jest - I Na Zawsze Pozostanie.
Foto smyczki: http://img84.imageshack.us/my.php?image=acaben3.jpg w rl wyglądają one dużo, dużo lepiej!
Cena to 15zł Przy zakupie 15 smyczek 1 GRATIS!!
Więcej informacji GG:7856223
Pozdrawiam!
Jak w temaciefoty,sprzedam.Prosze bez komentowania!!
Po kiego wała zakładasz nowy temat z takim gównem? Po co robisz tu burdel? Masz w hyde park'u odpowiedni temat. Taki problem poczytać forum zanim się coś napisze?
EDIT: I nie pisz do mnie privów. Won na bazar.
Ostatnio edytowane przez rolnik ; 22-11-2008 o 20:37
jest cynizm w skurwysynach...
chce zeby był temat o ubraniu zwiazanym z Legia a nie sprzedaz lodowek,telefonow i jakis innych gadzetów nie zwiazanych z Legia.A burdelu tutaj nie robie!!
W sumie racja - dobry byłby odpowiednik "sprzedam,kupię,zamienię,szukam", ale odnoszący się tylko do gadżetów legijnych.
DanyBoy naucz się jasno wyrażać myśli a później miej pretensję, że ktoś Ci jedzie. Krótki, pusty - moim zdaniem to bez sensu. Jest temat w HP i w zupełności styka.
Czy Ty masz jakiś problem z wyrażaniem swoich emocji? Ja całkiem poważnie pytam. Jedno o słupie, drugie o dupie, a próbujesz Nam wmówić, że chodzi o to samo. Z resztą, tak naprawdę dopóki nie napisałeś drugiego posta to uj wiedział o co w ogóle Ci chodzi.![]()
Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 22-11-2008 o 21:10
wiedziałemale myslalem ze jak załoze watek w dziale kibice to bedzie mowa o rzeczach zwiazanych kibicowsko z Legia to bedzie wiadomo ze kibicowskie a w HP to jest wypisane sprzedam lodowke z autografami,sprzedam telefon a mało jest o gadzetach czystko Legijnych.
No to ja na temat. Jak ktoś jest kolekcjonerem, to do lodówki dodam piłkę, którą wkopał we mnie niejaki Junior (ten od Dariusza W.) na prezentacji drużyny, kiedy to Dariusz W., już wspomniany helikopterem lądował. Piłka dostępna jedynie w zestawie z lodówką
Mam nadzieję, że użytkownik DanyBoy90 zaakceptuje moje poświęcenie, które gotowy jestem ponieść sprzedając lodówkę
Edit: piłka naprawdę autentyk i to z autografem!![]()
...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Weź się DanyBoy następnym razem jaśniej wyrażaj. Bo potem masz takie komentarze jak powyżej.
A temat jako taki ma sens, i to ewidentnie, bo w HP zaraz jakikolwiek post spada zaraz na dalsze strony.
podpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
Wybaczcie mu![]()
Chłopak ma dobre intencje, a wychodzi jak wychodzi
Taki już jest.
No... jak EF świadczy to ja bardzo przepraszam, że podszedłem do tematu jak podszedłem. Ale aż sam się prosił. Co nie zmienia faktu, że naprawdę tą lodówkę opchnę chętnie i piłka też autentyk![]()
...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Faktycznie rekomendacja EFa lepsza niż Paszport PolsatuSorry Dany ale wiesz jak było.
http://www.allegro.pl/item485043205_...ulka_nr_7.html
Perełka. Za to cena lekko przesadzona, tak jak za pozostałe dostępne egzemplarze.
Ostatnio edytowane przez Markotny ; 23-11-2008 o 22:07
Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!
Widziałem tę aukcję już jakiś czas temu. Przedmiot magiczny, ale bez przesady...
drogo ciupke, szczegolnie ta z bąbelkiem na srodku, zeby az 1000zl?![]()
W tej białej, to przypadkiem nie grali piłkarze podczas pożegnania sp. Kazia Deyny?
Zazdroszcze Ci.
Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!
Te aukcje na allegro miały chyba na celu pochwalenie się kolekcją
po 1 - nigdy bym nie sprzedał takich rarytasów
po 2 - cena