Zagłębie z autostrada do Eklapy. Liczyć tylko na potknięcie Chojnic, niedługo wyjazd do Legnicy, także raczej "izi". Po zajebistych jesieniach, przychodziły wielkie nadzieje a na wiosnę *****. Teraz po średniej jesieni przychodzi TAKA wiosna. Brawo !!!
PS Tytuł frajera sezonu 1.ligi każdego sezonu powinien wędrować do GKSu. Możliwość spuszczenia Ruchu w derbach na ich stadionie a tu w czapkę od ostatniej drużyny![]()
Najważniejsze w tym wszystkim to że widać że piłkarzom się chce awansować. Wcześniej z Dudkiem(piłkarzem) i innymi to było widać że to dom spokojnej starości. Władze dali szanse na sprzątanie Banasikowi który dawał ciała. Potem przyszedł trener Dudek(spod stajni Mariusza Rumaka sic!) który zrobił z tej zbieraniny drużynę.
3 mecze
Podpiździe(wygrać)
Ruch(wygrać)
Tychy w mega formie u Tarasiewicza - ten mecz moim zdaniem będzie meczem o awans(nieprzegrać)
Dziękuje Dobranoc.
Liczę na awans Zagłębiaków. Może być piękny maj: PP dla Legii, MP dla Legii i sosnowieccy bracia w extraklasie.
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
A stadion mają dopuszczony do rozgrywek w e-klapie ?
"Lubię sobie jebnąć piwo"
http://zaglebie.sosnowiec.pl/2,9449,...straklase.html
Wymogi na stadion chyba się nie zmieniły. Dopiero od 2019/2020 mają być jakieś "tam" zmiany.
Nowym trenerem Odry Opole został Mariusz Rumak.
GKS Katowice przebija chyba Lecha Poznań we frajerskich końcówkach.![]()
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Do przerwy 1:0 do przodu.Dociągnąć do końca i będzie rewelka!
Za tydzień bardzo ważna kolejka.ZS jedzie do Chorzowa, a Chojniczanka na wyjeździe, w Legnicy, z liderem.
Legia Warszawa - to coś więcej niż bramki i trofea.To przede wszystkim Barwy, Honor i Zasady.
To naprawdę duża sztuka być czterokrotnie lepszym i ani razu nie wygrać. Gdyby piłkarze Śląska w ogóle nie wychodzili na boisko na mecze z Legią, efekt byłby dokładnie ten sam. Zero punktów i brak awansu.Tak naprawdę piłkarze i trenerzy Śląska po starciach z Legią zawsze mówią to samo. Pytanie tylko, jak długo będą się na to nabierać wrocławscy kibice.
A Radomiak niestety w plecy z Warta dzięki czemu Poznaniacy awansowali już do 1 ligi i to samo może sobie zapewnić dziś ŁKS.
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Następna kolejka, Zagłębie spuszcza Ruch do 2 ligi, Miedź wygrywa albo remisuje z Chojniczanka i witamy braci w Ekstraklasie![]()
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Kto awansuje w przypadku równej liczy punktów Zagłębia i Chojniczanki?
Oglądając mecz Miedzi Legnica to trzeba przyznać, że ich gra gorzej od Korony Kielce czy Zagłębia Lubin nie wygląda.
Mają potencjał, żeby trochę namieszać w przyszłym sezonie Ekstraklasy.
Oby Zagłębie dowiozło wygraną.
A GKS Katowice jak co roku popisowo położył się przed wszystkimi na koniec sezonu. Oni awansują chyba tylko jeśli Ekstraklasę kiedyś powiększą do 18 drużyn i 4 będą awansować.
"Fortuna Online Zakłady Bukmacherskie została sponsorem tytularnym I ligi. Na mocy podpisanej umowy, przez trzy lata obowiązywania kontraktu, rozgrywki będą nosiły nazwę Fortuna 1 Liga."
Zmiana właścicielska w Warcie Poznań.
Zadłużony na ok. 80.000 euro klub sprzedany za 9 zł 50 gr Bartłomiejowi Farjaszewskiemu.
Patrząc na koszty już zacząłem sobie wyobrażać naszą filię w krainie kwitnącej bulwy.
Reakcja kibiców amici i miejsce na zesłanie zbyt szerokiej kadry są warte więcej niż jedna miesięczna pensja Jędzy![]()
Sabri Bekdas dogadał się z miastem i zostanie właścicielem Stomilu Olsztyn
Więcej: http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...ml#s=BoxOpLink
Ciekawe czy w Olsztynie będą próbowali go wydymać tak jak w Szczecinie.
Będzie tor formuły 1 w Olsztynie?
A co u Lesa Gordona?![]()
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Leszek Gondorowicz cały czas się chyba sądzi z miastem. Dla mnie taki plan miał, by odszkodowanie dostać.
Ale wracają wspomnienia... Sabri, Gondorowicz, Ptak...
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Raków Częstochowa po 21 latach wraca do Ekstraklasy.
Mioduski ,Vukovic OUT !
I to po golu bramkarza Bytovii w doliczonym czasie gry.
Kiedy można się spodziewać terminarza na sezon 19/20? Była gdzieś taka informacja, ale teraz za nic w świecie nie mogę znaleźć
Wszystko co mamy to te trybuny szare - nie odejdziemy stąd chociaż nieraz są koszmarem
Kuchy King!
Aż odkopię temat.
Warta Poznań i Stal Mielec liderują. W ekstraklasie Raków Czestochowa, a Wisła Kraków leci.
Nic tylko czekać na Siarkę Tarnobrzeg. Zdaje się, że jakiś cykl się domyka.
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."