Ja to już rzygam tym Błaszczykowskim. Największa legenda Wisły co 50 meczów tam rozegrała. Oburzenie, że kibice Górnika na Wisłę gwizdali zamiast bić brawa. Błaszczykowski powinien mieć owację na stojąco na każdym stadionie w Polsce. Nasze media są naprawdę chore. Co nas, kibiców Górnika, Lecha czy Jagi obchodzi, że im Błaszczykowski milion złotych pożyczył? Za co mamy skandować jego imię na stadionach?
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Bo krzysio tak napisał na weszło,i tak ma być
"Lubię sobie jebnąć piwo"
To tylko pokazuje jak to całe towarzystwo jest oderwane od rzeczywistości. Aż mi się Rudy przypomniał i jego pomysł połączenia ŁKSu z Widzewem.![]()
A Melanż Trwa...
Z góry przepraszam za link do weszło.
Zestawienie rozmiarów baz treningowych drużyn z Ekstraklasy
https://junior.weszlo.com/2019/02/12...ENCirSCXbFF0CQ
W sumie zestawienie, choć płytkie i bez jakiejś sensownej analizy, dość dobrze pokazuje dlaczego polska piłka jest tam gdzie jest.
"Ekstraklasa będzie miała nową nazwę. Tomasz Włodarczyk z „Przeglądu Sportowego” poinformował, że Ekstraklasę czeka zmiana sponsora tytularnego. Od nowego sezonu będzie to PKO Bank Polski, którego nazwa już teraz występuje na koszulkach zawodników. Dojdzie do pewnego rodzaju rotacji, a Lotto, które widniało w nazwie ligi, powędruje na trykoty noszone przez zawodników".
Pogoń Górnik za chwilę kompromisowo remisowo wychodzi ,Lech po ciężkich bojach wywiezie 3 punkty z Gliwic.
Mój dom Łazienkowska 3
Spotkanie najgłośniejszych trenerów PMS zapowiada się pasjonująco
EkstraStats
â
@EkstraStats
6 min.6 minut temu
Więcej
16. minuta - pierwszy strzał w meczu. #PIALPO
Edit: No i lech w dupę. Już w Sosnowcu są lepsi obrońcy
Edit2: Sektor gości pięknie wyglądahttps://twitter.com/Avanti__News/sta...98534134751232
Ostatnio edytowane przez thorstein ; 15-02-2019 o 21:05
Piotr Tymochowicz
"I powiedzmy sobie szczerze, bez emocji powiedzmy. Chujowe jest to społeczeństwo, przepraszam za szczerość, po prostu Polacy mają wszystko w dupie. Ludzie w całej masie są debilowaci, no należy powiedzieć sobie prawdę i należy, jeśli chcemy oddziaływać na masy, musimy dokładnie znać psychikę debila. Pamiętajmy, że żadna ideologia tego społeczeństwa nie ruszy. Mam nadzieję, że teraz jakby widzicie, że żeby być skutecznym, nie można nie być cynicznym."
Lech wygląda gorzej niż my rok temu za Jozaka.
Runda się jeszcze na dobre nie zaczęła a oni mogą "mieć dosyc".![]()
MIODUSKI Z LEGII WON!
Miro, hvala za sve.
Pudel o BL
Pudel o stadionieBogusław zarządzał Legią w sposób intuicyjny, wręcz ręczny. Proste, ręczne sposoby już nie wystarczą. I w tym miejscu są potrzebne moje kompetencje strategiczne."
W przyszłości oczywiście trzeba będzie go powiększyć. Mamy projekt, ale to jeszcze nie jest czas na to, żeby go wdrażać. Na razie chcemy mieć komplet widzów na każdym meczu. Marzy mi się tłum chętnych po karnety i do wykupienia miejsc vipowskich.
Tymczasem "dziennikarka sportowa" z anal + zadała następujące pytanie Klupsiowi: "Czy ten wynik odzwierciedla poziom meczu? Bo przed golem był remis"![]()
2:0, piłkarskie jaja przy tym golu.
Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
https://twitter.com/i/status/1096510556511629313 macie gifa.![]()
Można by polecieć wierszykiem:
Adam Nawałka, to taki trenerski Trałka.
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
K.O.
Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
Adaś klaks klask Adaś![]()
312meczów*
68 goli*
56 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mogą ulec zmianie
Tak to powinno wyglądać tydzień temu z Lubinem. Nawałka w połączeniu z tymi paralitykami to strzał w dziesiątkę.![]()
A Melanż Trwa...
Grubo leca chlopaki.
Nawałka położył na szali wiele lat budowany autorytet i spjerdoli sobie papiery w pół roku![]()
I pomyśleć, że istniało ryzyko, że Nawałka zameldowałby się na Ł3...
Lech ma po prostu 7/8 skład w tej lidze, takie mecze jak ten z Piastem z takimi paralitykami w obronie mogą się im przydarzać i to nie jest wina Nawałki, oni tam po prostu nie ogarniają, że są zwykłym ligowym średniakiem i się napalają na walkę o majstra z Legią, w tym sezonie to już się na pewno uda i tak co roku
nawet Bjelica mówił o tym w wywiadzie
Z pańskich słów można wyciągnąć prosty wniosek â oczekiwania w Lechu są zbyt duże.
Sportowo chcą zostać mistrzem, ale czy to jest w ogóle realne rok po roku? O wiele lepiej byłoby dla wszystkich, gdyby presja była o wiele mniejsza i Lech pogodziłby się z rolą klubu, który jest za Legią, który jest przy niej outsiderem.