Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
a białe M czy L?
"...no i główna zasada
nikt nas nigdzie nie lubi to zła sława Warszawa
ja nie mówię szeptem gdy mówię skąd jestem"
W czwartek po 23 i dziś na stronie internetowej białych L nie widziałem. W sklepie stacjonarnym w piątek po godzinie 17 również brak.
Kupiłem XL białą w folii - nierozpakowana.
Jakby Ktoś chciał wymienić na L to prośba o priv![]()
O 16 szarych była pełna rozmiarówka (choć jakichś skrajnych nie patrzyłem) po kilkanaście sztuk, z czego eMek kilka było bez Królewskiego na dupie.
Wiadomo już kiedy dokładnie będzie premiera nowych koszulek ?
Dziękuję za odpowiedź, pozostaje czekać na te cudeńka
Debiut nowych strojów faktycznie ma być 1 lipca ??? Pytam znowu bo weekend za pasem, w pon pierwszy a tu nic nie słychać. Chyba ze to jakieś tajne spotkanie na początek.![]()
Ktoś wie gdzie można dostać taką koszulkę ?
https://legionisci.com/pho/photos20j...pribram_f4.jpg
W oficjalnym sklepie zaczęła się wyprzedaż odzieży Adidasa. -70% na koszulki, bluzy, kurtki, spodnie i wybrane czapki.
My kibice z Łazienkowskiej nie poddamy się, będziemy razem z Tobą i na dobre i na złe!
Kiedy będzie aktualizacja, jeśli chodzi o nowy asortyment w sklepie?
Czy co kolekcję np dodają nowe ubranka dziecięce czy różnie z tym bywa?
![]()