Szukam inspiracji. Generalnie robota którą wykonuję(spedytor drogowy) nie sprawia mi satysfakcji, ani nie jest zbyt rentowna.
Jakieś niedrogie kursy, szkolenia, żeby się przebranżowić?
Szukam inspiracji. Generalnie robota którą wykonuję(spedytor drogowy) nie sprawia mi satysfakcji, ani nie jest zbyt rentowna.
Jakieś niedrogie kursy, szkolenia, żeby się przebranżowić?
Poszkodowany w kolizji lub wypadku drogowym? Wypadek przy pracy?
Bez opłat wstępnych, bezpłatnie zweryfikujemy, czy należy Ci się dopłata do odszkodowania.
Zorganizujemy auto zastępcze z OC sprawcy. Napisz prywatną wiadomość, zostaw nr tel oddzwonię.
Poszukuję Specjalisty do spraw administracji - faktury, rozliczenia, kontakt z pracownikiem, benefity, współpraca z księgowością itd. Osoba musi być generalnie otwarta do ludzi, komunikatywna i ogarnięta w Excelu. Szukam osoby z doświadczeniem. Mokotów, Umowa o pracę lub B2B, kasa do dogadania.
Priv![]()
Szukam pracy na WRZESIEŃ na terenie Warszawy. Mogą być przeprowadzki, albo jakiś magazyn. Może być też praca biurowa.
Doświadczenie:
4 lata w T-Mobile ( telefoniczna obsługa klientów + sprzedaż )
Wcześniej rok na magazynie.
Posiadam wykształcenie średnie i prawo jazdy kategorii B.
Interesuje mnie umowa zlecenie / dzieło.
Jak ktoś ma sensowne propozycje poporoszę o priw
Mam propozycję na stanowisko Specjalistki ds. księgowo-administracyjnych. Obsługa kontraktorów, rozliczenia, faktury, zamówienia, analiza umów pod kątem finansowo-księgowym. Czasem reprezentowanie firmy na targach (bardzo sporadycznie). Długoterminowa współpraca B2B (na działalności). Priv.