W Poznaniu dziewczyny nie są wpuszczane do kotła "w trosce o jakość dopingu". Mam nadzieję, że u nas nikomu taki pomysł nie przyjdzie do głowy
https://pbs.twimg.com/media/DSivwnNX4AACoPy.jpg
W Poznaniu dziewczyny nie są wpuszczane do kotła "w trosce o jakość dopingu". Mam nadzieję, że u nas nikomu taki pomysł nie przyjdzie do głowy
https://pbs.twimg.com/media/DSivwnNX4AACoPy.jpg
Dawno nieaktualne, zaktualizuj dane i nie becz
Ratko Mladic odpisał Zenitowi.... ( Noworoczne życzenia itd)
![]()
Siemanko,
Poszukuję osób, które posiadają w swoich archiwach stare zdjęcia do sezonu 00/01 włącznie.
Chętnie kupię lub wymienię na inne. Interesują mnie oryginały na papierze lub zeskanowane w bardzo dużej roździelczości.
Każda ekipa z Polski.
Na bieżąco wrzucamy nasze zeskanowane zdjęcia na nasz fp - https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
Jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt na e-mail: tifosipl@gmail.com
5!
Dynamo Tbilisi na wczorajszym meczu z Kutaisi....
Typ wydepilowal klatę??)
![]()
Krystal Chersoń na wczorajszym meczu z Kropiwnickim
![]()
Ktoś z szacownych forumowiczów wie co to za k...wy depczą naszą flagę ?
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Pierwsze skojarzenie to Angole podczas Euro 2016
Pomooocy !!Czy ktoś wie czy ta koszulka jest koszulką player issue? Coś wiecej na jej temat?
Chciałam założyć nowy temat, ale jestem za świeża na zakłdanie nowych postów - dlatego umieszczam pytanie tutaj.
https://www.fotosik.pl/zdjecie/6d4298efce25ac89
![]()
W nocy w Kijowie ....
Sporo fotek, ale tych flag to nikt nie pilnował ...
![]()
Parę stron wcześniej są zdjęcia jak Anglicy tańczą na polskiej fladze , więc jest to ostatni naród którego można żałować, tym bardziej znając ich napinkowy charakter.A co do tych rosyjskich zdjęć z mundialu to strasznie przypominają mi te fotki Park Saski .Różnica polega na tym że do Saskiego wchodzili tylko ,,chętni Anglicy", a tutaj Ruscy lali wszystkich jak leci. I to jest już totalne zezwierzęcenie.
Wczoraj, centrum Moskwy, koło chramu Wasilija Blazennogo, i koło GUM-u
Jeszcze jest fota połamanej ławki i film z grupą kolesi śpiewających " wsiem pi@zdiec" ( wszystkim wpi@erdol) ...,
Na razie cisza i festiwal miłości w Rosji...
Koleś ma nabite:
" Cała Rosja, cała Moskwa - nienawidzi CSKA "
No nie wiem, nabić sobie na ciele nazwę znienawidzonego klubu) .... :/
![]()
Tutaj piszą, że Zenit.
Powodem ucięcia palca była eLka Legii. Wg świadków podbiegła ekipa i zapowiedziała, że zaraz będą zamazywać palce i że jest ostatnia szansa na zrobienie sobie zdjecia. Kto bronił grafa został przekopany. Najbardziej dostało się jakiejś kobiecie , która gruby w okularach rzucił na glebę i skopał....
Ps:A w ogóle to do wieczora graf już nie istniał , został całkowicie zamalowany ....
![]()
Ostatnio edytowane przez Kadyr ; 10-07-2018 o 09:38
To można było przewidzieć...)
I palec wskazujący zwrócili .....
Multikontowiec wyzywa od idiotów...zjeb napierdalający w kółko to samo pisze o kompleksach...wypad na kibice.net błaźnie.
Graf i gest nie spodobal sie tez innym srodowiskom niz tylko kibicowskie, ktore zna znaczenie eLki .
W uproszczeniu i w skrocie...... Pomruk niezadowolenia mozna bylo tez odczuc wsrodsrodowisk nacjonalistyczno- rasistowskich, ktore palec wskazuacy ( bez kciuka ) czyta inaczej....
- wszystkoobraca sie wokol degestanskiego okreslenia " zy jest " i jego antonimu " zy niet". " Zy jest" to slowo z kaukazkiego slangu okolo wieziennego... Biali nie uźywaja tego zwrotu, ale stworzyli antonim...
Zwrot nic nie znaczy , jest emocjonalnym przecinkiem , cos w rodzaju " serio" , "realnie", " mowie Ci"
Plus
- Czerczesow jest Osetynem.
- wojownicy Islamu wskazuja palcem wskazujcym cel i droge ( Allah )...
W rezultacie taka akcja, widoczna na trybunach i ulicach Rosji.
Moźe to wyglada skomplikowanie, ale to jest prosty i zrozumialy przekaz w realiach rosyjskich ( drugie - poza eLka- rozumienie obciecia palucha Czerczesowowi)
![]()
Ostatnio edytowane przez Kadyr ; 10-07-2018 o 12:25
A mnie dziwi , że Ciebie dziwi, że ktoś probuje udowodnić swoją przewagę , że inni przyłączają się do silnych ...
Tak jest przez całe życie ....zaczynając od podstawówki ...
Dla mnie to nie jest "idiotyzm" , " bycie glupkiem", zakompleksionym .....