Chirurg ma na swoich rekach krew mlodego skinheada ( 17 lat).Zamieszczone przez Nazgul
Chirurg ma na swoich rekach krew mlodego skinheada ( 17 lat).Zamieszczone przez Nazgul
"Szalikowcy, pseudokibice, kibole. Albo zadymiarze, ultrasi, hoolsi. To eufemistyczne określenia bandziorów, którzy terroryzują stadiony, biją się z policją, wychodzą na ulice. Mafia stadionowych terrorystów rozlała się na całą Polskę"
Zamieszczone przez Depesz
![]()
![]()
Masakra![]()
trzeba uwazac co sie pisze bo i do ciebie moze wpasc Policja!![]()
zaraz się zaczną masowe aresztowania HONORowych KRWIOdawców
"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
gówno prawdaZamieszczone przez Rohrau
"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
A jak było w rzeczywistości?
O zatłuczeniu (we trzech) 17-letniego chłopaka czytałem na redwatch...
nawet tam nie było napisane, że uczestniczył w tym, tylko, że ponosi za to odpowiedzialność , jako bojówkarz antifyZamieszczone przez Nazgul
"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
Hmmm.Zamieszczone przez Fizi
Teraz stronka się nie ładuje więc nie sprawdzę ale pisali ze był w tej trójce...
Mam dosłowny cytat:
"W sierpniu 2001 roku na warszawskiej Starówce został skatowany Adam Kuszewski. 18 letni chłopak, uczeń szkoły średniej, został napadnięty przez grupę bandytów i pobity do nieprzytomności. Nie odzyskawszy świadomości zmarł 3 dni później. Tej zbrodni dopuściła się grupa 'wolnościowców', bojówka warszawskiej 'antify'. Jej przywódcą jest poszkodowany ostatnio Maciej."
Tę wiadomość rozumiem tak, że on był w składzie tej bojówki.
A nawet jeśli go nie było to i tak ponosi odpowiedzialność za to co robią jego żołnierze - taka pieska dola przywódcy.
ten tekst mozna rozumieć co najwyzej w taki własnie sposóbZamieszczone przez Nazgul
"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
nawet nie wiadomo czy to byla jakas zorganizowana grupa antifcow czy po prostu te polonijne zule co zawsze tam siedza...
Nie ma czegos takiego jak zorganizowana antifa. Nie w Polsce. Nie w tej chwili.
Fizi- nie o wszystkim w gazetach pisza.
"Szalikowcy, pseudokibice, kibole. Albo zadymiarze, ultrasi, hoolsi. To eufemistyczne określenia bandziorów, którzy terroryzują stadiony, biją się z policją, wychodzą na ulice. Mafia stadionowych terrorystów rozlała się na całą Polskę"
nigdy bym na to nie wpadł![]()
"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
*****! czego Wy sluchacie! ja pierdole :/Zamieszczone przez Tuzin
no cóż, to po pierwsze obrzydliwe, a po drugie... smutne, że ludzie degradują się do takiego stanu :/
dobry artykuł o tym środowisku:
http://www.opcja.pop.pl/numer43/43step.html
Jezu jak się cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń
Kiedy pelną kieszeń znowu mam
Znowu mogę myśleć trochę jakby ściślej
I obmyślać śmialo nowy plan
Strach myslec, co to będzie jak taki "jebak, który lubi być ostro wyjebany", bedzie chciał adoptować dziecko :/Zamieszczone przez Tuzin
Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!
Zamieszczone przez Nowy_1916
podpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
to ja zostaje w domu.
podobno METREM mają jeździć :O ja siedze na balkonieZamieszczone przez ems
![]()
Czas kończyć z baranami na forumce
balkon - cos co wystaje z budynku i siedza tam ziomaleZamieszczone przez Adam-oldboy
![]()
Czas kończyć z baranami na forumce
Dziękuję niebu, że we wszystkich swoich instynktach pozostałem Polakiem.
F.Nietzsche
http://www.bibula.com/new/display.php?textid=00390Wyeliminować słowa "Mama" i "Tata" - mówią Instrukcje dla nauczycieli w Australii
W rozprowadzanej przez australijskie wydziały edukacji w Victoria instrukcji dla nauczycieli, apeluje się o zastąpienie używanych określeń "matka" i "ojciec" na "rodzic" i "opiekun".
Celem rozprowadzanej instrukcji o nazwie Learn to Include jest zmniejszenie znaczenia instytucji małżeństwa poprzez włączenie do tego pojęcia tzw. partnerów homoseksualnych. Instrukcja dla nauczycieli jest częścią programu zawierającego książki dla dzieci oraz przewodniki dla nauczycieli. Program finansowany jest przez departament zapobiegania przestępstwom Prokuratora Generalnego New South Wales Attorney General oraz przez Wydział Edukacji Tasmanian Department of Education Equity Standards Branch. W Programie opiniuje się by edukacja na temat homoseksualizmu jako normalnego stylu życia zaczynała się od najwcześniejszych lat życia dziecka. Rekomenduje się też, by zwalczać tradycyjną instytucję małżeństwa, określaną w Instrukcji jako "heterosexizm".
Załączone do Programu książki skierowane są dla dzieci od przedszkola do klasy szóstej, a napisane zostały przez "parę" lesbijską Vicki Harding i Jackie Braw. Te dwie lesbijki promowane są przez australijskie środki masowego przekazu i występują np. w programach dla dzieci.
"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
:OZamieszczone przez Fizi
*****!
![]()
"Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych
O ***** :O
Najpierw pedofile partie zakładają, teraz coś takiego![]()
A wszystko pod przykrywką tolerancji dla mniejszośći. Przecież to jest już dyktatura pedalstwa. Te cholerne parady należało by wystrzelać i do morza ciała wyrzucić![]()
Powiedz mamo powiedz tato czy policja to gestapo. Ależ owszem drogi synu, trzeba tępić skurwysynów!!!
GRUPA TRZYMAJĄCA WAGE
Tylko po co robić syf w morzach?
Związać i na Saharę, czy gdzieś indziej tak żeby sępy radochę.
"Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych
A co ci sępy zawiniły?Zamieszczone przez RadO
Powiedz mamo powiedz tato czy policja to gestapo. Ależ owszem drogi synu, trzeba tępić skurwysynów!!!
GRUPA TRZYMAJĄCA WAGE
Wyjebac ich w pizdu w kosmos.
Boje sie mysleć co będzie za 20 lat. Co ja gadam. Boje sie co bedzie za 5 lat.
Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!
One są tolerancyjne. Zjedzą każdego...Zamieszczone przez Zap