Patrzcie na coś takiego jak to https://drobnicamorska.pl/transport-morski wydaje się być lepszym rozwiązaniem
Patrzcie na coś takiego jak to https://drobnicamorska.pl/transport-morski wydaje się być lepszym rozwiązaniem
Ostatnio edytowane przez laskowY8 ; 26-07-2018 o 11:45
Info od osoby, która pracuje w jednym z biur podrózy.
"niech pisze reklamacje do TUI i linii lotniczych z prośbą o rekompensate
ogólnie pierwszy i ostatni dzien jest na transfer ale tu mu sie zmienił dzien opieracyjny skoro wystartowali po połnocy wiec ma szanse na rekompensate
zmiana lotniska wylotowego to tez istotana zmiana warunków umowy
wiec mozna ubiegac sie o odszkodowanie.
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Dzięki @marcinkamyk i @Szawar za pomoc. Dam znać jak sytuacja będzie wyglądać. Całe szczęście jakoś daliśmy rade z maluchem dojechać na to lotnisko chociaż powrotny samolot tez był spóźniony i cała podróż trwała od godziny 14:40 do bodaj 00:30. Natomiast jako ciekawostkę powiem ze znajoma miała wrócić czarterem z Sycyli w niedziele po południu a dotarła do Katowic na 8 rano w poniedziałek.
Ktoś poleci jakiś ośrodek wypoczynkowy, domki w okolicach Władysławowa, Helu?
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Polecam Bałtyk, ja mile wspominam Władysławowo, Łebę, Kołobrzeg, ale faktycznie do zwiedzania też jest rewelacyjne Trójmiasto. ja osobiście z tego trójkąta lubię gdańsk.
Z zagranicznych polecam zdecydowanie Chorwację. Fajne plaże.
Ostatnio edytowane przez Mach ; 27-07-2018 o 12:20
https://rehaorthopedica.pl/
Klinika Osteopatii i Fizjoterapii REHAORTHOPEDICA Sp. z o.o. Sp.K.
ul. Głowackiego 4
30-085 Kraków
NIP: 677-237-29-86
REGON: 122761960
Tel. 12 415 77 16
email. recepcja@rehaorthopedica.pl
Planuje pod koniec przyszłego tygodnia wyłapać jakąś ofertę do Grecji/Włoch na last minute. Teraz jest o tyle fajny czas, że jest dosyć ciepło, a idzie złapać all inclusive po 700zł
Od zawsze, na zawsze wierny Legii oraz ac milan | ćwiczenia na brzuch.
Wiecie co mi się obecnie marzy? Trekking w Himalajach, optymalnie wejście na Mount Everest:
Szczególnie, ze uwielbiam góry oraz aktywne wakacje. Nie wiem czy uda mi się akurat z wejściem na Mount Everest, ale na trekking chętne bym się wybrał. Nie w tym roku bo wymaga to niezłej kondycji i pewnie musiałbym ją znacznie polepszyć jednak w przyszłym roku bardzo chciałbym sobie coś takiego zaplanować. https://asian-trekking.com Takie wypady organizuje to biuro.
Ostatnio edytowane przez adw ; 31-05-2019 o 10:53
Mogę polecić również całkiem przyjemne miejsce z dobrym dojazdem z Warszawy, szczególnie jeśli chcecie wybrać się na kilka dni i spędzić chwilę w ładnym hotelu z możliwością spa.
Jest to Dwór Kolesin:
Przyjemne otoczenie, przyroda, dobre ceny i możliwość odpoczęcia sobie od duzego miasta bo na miejscu jest naprawdę spokojnie. dworkolesin .pl/spa-nad-jeziorem/
Ostatnio edytowane przez pioben ; 25-06-2019 o 09:03
Mogę polecić dwa kierunki jakie zrobiły na mnie ostatnio wrażenie
Madera - zawsze chciałem tam polecieć jednak nie sądziłem, ze będzie tam tak ładnie. Wyspa jest świetna jeśli lubicie wynając sobie samochód oraz zwiedzać samodzielnie. Nie jest tak bardzo zatłoczona turystycznie a jest tam bardzo wiele ciekawych miejsc, które warto jest odwiedzić. Na przykład spacer po Lewadach.
Zakopane - ale nie same centrum bo faktycznie jest tam zbyt dużo komercji ( chociaż to również ma swój urok). Ale okolice wokół Zakopanego. Jest to najlepsza miejscówka do zwiedzania Tatr.
Tak z ciekawości - był ktoś z naszej szanownej forumki w:
A) Szybeniku (Chorwacja)
Lub
B) Pescarze (Włochy)
?
Jak tak to gorąca prośba o priva.![]()
Legia Warszawa - to coś więcej niż bramki i trofea.To przede wszystkim Barwy, Honor i Zasady.
To naprawdę duża sztuka być czterokrotnie lepszym i ani razu nie wygrać. Gdyby piłkarze Śląska w ogóle nie wychodzili na boisko na mecze z Legią, efekt byłby dokładnie ten sam. Zero punktów i brak awansu.Tak naprawdę piłkarze i trenerzy Śląska po starciach z Legią zawsze mówią to samo. Pytanie tylko, jak długo będą się na to nabierać wrocławscy kibice.
Zwykle czekam do późnej jesieni. Po pierwsze pojawiają się wtedy o wiele tańsze oferty wakacji w biurach podrózy. Po drugie można samodzielnie upolować o wiele taniej loty.
2 lata temu upolowaliśmy Maderę ze śniadaniami za 1100 zł z biurem.
W styczniu tego roku wypoczywalismy na Gran Canaria na Wyspach Kanaryjskich - cały wyjazd kosztował nas około 1500 zł na osobę, w życiu byśmy za tyle nie polecieli z biurem.
https://pozyczkaportal.pl/jak-tanio-podrozowac/
Ostatnio edytowane przez WRDS ; 01-08-2019 o 07:00
Ktoś się wybiera na SUNRISE w kierunku Kołobrzega?
Mioduski ,Vukovic OUT !
Lot znaleźliśmy na fly4free. Kosztował nas mniej wiecej 400 zł za dwie strony. Warto polować na promocje, pamiętam że kupowaliśmy lot w okolicach września.
Nocleg airbnb, praktycznie centrum Las Palmas, własne mieszkanie dla 6 osob ( każda para miała własny pokój). Wyszło to jakieś 300 zł na osobę. Kolejnie wynajęcie samochodu dal 6 osób - cena 100 zł na osobę.
Czyli baza nocleg, samochód z odbiorem na lotnisku oraz nocleg 800 zł na osobę.Dochodzi do tego kilkadziesiąt złotych ubezpieczenia.
Na miejscu głównie zwiedzaliśmy, śniadania oraz kolacje kupowaliśmy sobie w markecie i przygotowywaliśmy w domu.
Obiady oczywiście na mieście. Warto szukać lokalnych knajpek, nieturystycznych. Ogólnie Gran Canaria nie jest droga bo za 12-15 euro można zjeść całkiem smaczny obiad z alkoholem.
Czy jest tu osoba która dobrze zna Kraków ? Interesuje mnie jak dojechać z Muzeum Lotnictwa Polskiego na rynek w Krakowie.
Mioduski ,Vukovic OUT !
Polecam Norwegię. Jadąc autem i biorąc ze sobą jedzenie/namiot wcale nie musi wyjść drogo (poza mostami/promami), a widoki, przyroda, fjordy i góry wgniatają w ziemię. Do tego bardzo ładne miasta (Oslo, Bergen, Alesund) i lodowce (Folgefonna).
jeździ ktoś z biurami podróży? To brzmi dobrze https://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria...0¤cy=PLN
Jeździłem z biurami chociaż ostatnio wolę rezerwować sobie obecnie podróże samodzielnie. Jest ciekawiej i nie musze się stresować czy przypadkiem biuro podróży mi nie upadnie.
Swoja drogą odwiedziłem ostatnio Wrocław oraz miasto zrobiło na mnie niezłe wrażenie. Szczególnie pobobała mi się neonowa ul. Ruskiej 46, która składa się z kolorowych, odrestaurowanych neonów nieistniejących już sklepów. To miejsce z pewnością warto odwiedzić, najlepiej wybierając się na wieczorny spacer po mieście. Mijesce nieoczywiste, ale warto zobaczyć.
Jesli chodzi o noclegi to polecam zorientować się w hotelach od Accor https://www.accorhotels.com/polska/t...a-pkp.pl.shtml , na początku chcieliśmy znaleźć sobie nocleg na airbnb, potem jednak porównalismy sobie ceny i okazało się ogółem, ze w hotelu jest
taniej
ma się śniadanie
jak również jest lepsza lokalizacja
Może po prostu trafiliśmy na last minute hotelowe, ale warto sprawdzić.
Ostatnio edytowane przez Damians ; 22-10-2019 o 13:31
Wybór miejsca na relaks w dużej mierze decyduje o tym, jak spędzasz wakacje. Niektórzy chcą po prostu leżeć na plaży, inni chcą się bawić całą noc, a inni chcą odkrywać kraj daleko i szeroko. Naprawdę lubiłem w Tajlandii. Poszedłem tam, kiedy zobaczyłem najtańszy lot warszawa bangkok.
Stolica Tajlandii, milionowa metropolia, w której znajdują się niesamowite wieżowce i piękne świątynie buddyjskie, a także ogromna liczba atrakcji, które warto zobaczyć na własne oczy.