www.hempgru.pl <== do pobrania jest mp3 i klip kawałka "To jest to" Klipa jak dla mnie wypasik fajnie zmontowany, znane miejscówki znane gemby. Co myślicie ? Na Forum hip-hop.pl wywołał dużo kontrowersji.
Elo![]()
www.hempgru.pl <== do pobrania jest mp3 i klip kawałka "To jest to" Klipa jak dla mnie wypasik fajnie zmontowany, znane miejscówki znane gemby. Co myślicie ? Na Forum hip-hop.pl wywołał dużo kontrowersji.
Elo![]()
Zajebisty klip szczery, aż do bólu trzeba przyznać, że wzbudza kontrowersje teraz tylko czekam na płytke, ale znając życie jeszcze troche poczekam![]()
"...THS norTHSide to jest to..."
Dobry kawałek ,teledysk jeszcze lepszy. Nareszcie sie panowie nieco zebrali i coś stworzyli.
Zamieszczone przez koch
![]()
Młody masz może linka do ściągnięcia tego teledysku ? Coś wali mi się z przeglądarką i nie chce się otworzyć w necie ...![]()
pozdro Wilku. mocna rzecz
wypasiony teledysk tak samo jak słowa![]()
"You will never drink alone"
UPG pije
To jest to!
Dobry kawałek, teledysk zresztą też....
Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.
http://prosto.superhost.pl/prosto/vi...u-ToJestTo.mpg <== tu masz link.
Teledysk Hardcorowy ale wypasik. Czekam z niecierpliwością na płytke.
Co tu duzo mowic...kozacki klip![]()
"Hemp Gru//Ewenement-ELO"(text zapozyczony)
Najpierw się zakręciłem i przez setki kwadracików czarnych i białych się przebijałem na stronce, hehe :P Ale ogarnąłem się i mam hita na kompie
Spoko, fajny kawałek, dołączam go do swojego HH_mp3_folder :P
Teledysk też wypas
P.S. Na jakim przystanku gościu tam stoi??? Jakiś Park...nie ogarnąłem nazwy![]()
Od kołyski aż po grób - Legia Warszawa - ukochany klub !!!
-----------------------------------------
Masz tu skręta, stestuj, drugi bastuj![]()
teledysk cieszy oko![]()
Park Dreszeratam jest krecona spora część a reszta obok parku na przęświtach na Racławickiej.
i jeszcze na kilku podwórkach...Zamieszczone przez Młody
Bardzo fajny klip i kawałek![]()
Klip lecial przed chwila na Vivie. Nie zabraklo legijnego akcentu![]()
Jaki to był akcent??Zamieszczone przez Szuwar
![]()
Ojojoj.. moje okolice....... 5 minut na rowerku.....Zamieszczone przez Młody
podpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
No ja kojarze te okolice bo tam do podstawówki chodziłem i troche mieszkałemZnam ten teren :P
b fajny teledysk
zreszta jak całe HG
Pe-eR-O-eS-Te-O to jest to!![]()
szkoda ze taka mała rozdzielczosć
slyszalem ze (L) na ziemi namalowane ale nie jestem w 100% pewienZamieszczone przez koch
![]()
Na to czekałem, po prostu dobry ostry rap w dawnym stylu.
Szkoda tylko, że tak lansują te kretyńskie „HWDP”.
- -
Słucham właśnie Analogii, jak na razie bardzo fajna płyta.
Też słuchałem, ostatnio Analogii, a w necie znalazłem kilka piosenek o różnych klubach piłkarskich i między innymi dwie Analogii o Arce i jeden De mono o Polonii :/Słucham właśnie Analogii, jak na razie bardzo fajna płyta.
Maxym jak coś to możesz mi na priv podeslac link skad masz Analogie? jeżeli masz to na mp3 bo jestem bardzo ciekaw tego albumu a nie jestem az takim fanem zeby kupic ich płyte w ciemno tymbardziej że nie dysponuje teraz zadnym hajsem ;/ Jedyna płyta którą mam zamiar jeszcze w tym roku kupić to HG w Grudniu bo Gramatik 3 przełożono na styczeń 2 połowe
![]()
dobrze slyszalesZamieszczone przez Sokol
A Analogii bardzo fajna plytka. ****, ze chlopaki moze i rymowali o Arce - w koncu sa z trojmiasta, poza tym na zadnym legalu to nie wyszlo, wiec u mnie to ich nie przekresla. Zwlaszcza, ze umieja rymowac i dla mnie sa jakims tam powiewem na scenie. Plytka na torrencie, ale jak komus starczy hajsu, to zakupu tez nie bedzie zalowal.
Zamieszczone przez Szuwar
nie wiem czy moje zrodlo informacji jest wystarczajaco wiarygodne
![]()
a analogie moze sobie zalatwie od kogos :P
Właśnie przesłuchałem ten kawałek.Od razu mi się przypominają starsze czasy![]()
. A zaraz zobacze teledysk
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni.........
Młody nie mam – kolega mi przyniósł.
Słucham nowej płyty Eminema – i napiszę krótko... Płyta rozpierdala!
Kawałek Mosh, mistrzostwo...
Szczególnie po tym jak zobaczyłem klip... Opcja: Bin Laden gada coś ze swojej jaskini, nagle jebie się za nim ścina niby jaskini, jak scenografia a tam kamery, Ascroft i Wolswowitz – respect dla białasa.
No ja niedługo będe miał nowy album EminemaZamieszczone przez MaxyM
.hmmmm która to osoba która mówi że kawałek Mosh jest zajebisty.Jeszcze nie słyszałem ani nie widziałem do tego teledysku.No to Eminem znów się postarał widze o zajebistą płyte po ocenach innych
![]()
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni.........
Nowa płyta Snoop Dogga rządzi, kościsty brzydal jest nie do zdarcia. W tym całym natłoku 10 000 czarnuchów bujających się przy wypożyczonych furach i laskach do wideoklipu, pod te same bity, kupione u jednego producenta on jedyny potrafi zrobić coś nowego, co wali ich wszystkich na glebę i przygniata.
Niesamowita płytka, radosna z klimatem takim, że można się przenieść w myślach na gorącą plażę ameryki południowej.
Nowa płyta Ja Rula - on jest jednym z tych 10 000 którym wydaje się, że potrafią rymować.
Najśmieszniejsze i najwyraźniejsze w tej płycie jest jedno... Każdy gość na płycie jest lepszy od JR.
A to powinno mu dać do myślenia...
Beznadzieja!
Rzygam już na tego typu produkcje...
Dziś czeka do przesłuchania płyta Borixona – zobaczę czy rzeczywiście taka rewelacja.