Zakładam jeden temat w którym poruszane będą wymienione w tytule problemy czy sprawy...![]()
Zakładam jeden temat w którym poruszane będą wymienione w tytule problemy czy sprawy...![]()
"Obelgi - to argument tych, którzy nie mają argumentów."
MiniP napisał...
szukam jakiegoś managera... tylko koniecznie oryginalnego z kodem płyty.może być stary.Moge się zamienić mam np.pirata CM 02/03 i ze względu na odgórne ograniczenia i blokady nie moge instalować piratów
siatki do ping ponga sprzedamdobra jakos tanio!!!
gry komputerowe za 10 zl !!!![]()
Jeszcze nie czas, zeby odchodzic. Pozstalo tak wiele rzeczy , ktore mamy zrobic. Aby opuscic ten swiat jestesmy zbyt mlodzi. Jeszcze nie czas.....
Crammer
Cipciuświe ktos jak odzyskac usuniete z dysku dane?? wywialo mi z dysku 700 MB. pomocy!!
Jezeli chcesz cokolwiek odzyskac to najwazniejsze - nic nie zapisuj teraz na tym dysku. Użyj jakiegos Programu do odzyskiwania danych - pliki Mp3 bardzo ciezko odzyskac
Cipciuś
Szukam programu który o wyznaczonej wczesniej godzinie (cosik w rodzaju budzika) odpali jakis program np.Mp3 - znacie/macie takie programy ? Szukam jakiegos innego niz ten co w windowsie jest.
Sprzedam grę "Super Taxi Driver" - cena - 10 zł nowa kosztuje 29.95 zł (pudełko oryginalne , płyta , instrukcja obsługi )
"... Ulice miasta są pełne niedzielnych kierowców , a Ty ciężko pracujesz próbując zarobić kilka dolców na podatki drogowe gdy wszyscy wloką się jak muchy w smole. Olej światła ! . Gaz do dechy !!Ale pamiętaj... nie wszyscy pasażerowie lubia szybka jazde , aczkolwiek niektórzy z nich dadzą ci spory napiwek za małą porcję adrenaliny ..."
Wymagania sprzętowe:
- procesor Pentium 2 266 MHz
- Windows 95/98
- sterowniki9 directX5 lub nowsze
- karta grafiki 3D
- karta dźwiekowa zgodna z Direct Sound
Sprzedam mysz bezprzewodowa (radiowa, kolor szary, drivery, w opcjach lupa komputerowa oraz magiczne koleczko do przesuwania np. stron internetowych :+: ) za 30 zl. Dodam do zestawu 2 podkladki :> .
Zainteresowanych prosze o kontakt na gruby@lj.pl !!!
<<<<<<<<<< !!!GORĄCA LETNIA PTOMOCJA!!! >>>>>>>>>
Sprzedam uzywane kosci pamiec - (100% sprawne bo sam na nich dzialalem przez dlugi czas ale nowa epoka DDR nadeszla i trza zmienic)
128Mb SDRAM - 50zl (na giełdzie nowa ok 90zl/ na allegro uzywana 65zl)
64Mb SDRAM - 25zl ( chyba juz takich unikatów nie ma / allegro 35zl)
Razem 70zl '8
"... a póki my żyjemy, żyje ona!" (L)
taq
Chciałbym zaprosic wszystkich kibicow Legii do obejrzenia i ocenienia naszej strony... www.realmadryt.net
Legiopata
Witam Legijną brac i tych starych i tych młodych
chciałem zwrócić sie po prośbie, mianowicie szukam meczu Widzew-Legia 1:3 VHS do mojej kolekcji czy może ma ktoś z was może mi go udostępnic w zamian oferuje browary he he
Kontakt:konrad.o@wp.pl
Pozdro
Legiopata(L)
mam adobe photoshop 7.0 i nie umie wlaczyc sobie jakiegos obazka np.herbu zaglebia
A Nam W Głowach Wciąż Wariacje... UZ'05
Sprzedam Nokie 3210. Wersja oprogramowania 5.31. Sim-lock nie zdjety, telefon jest na Plusa (zeby zdjac Sim-locka z tej wersji oprogramowania potrzeba standardowy kabelek do Nokii, odpowiedni programik, ale tez rozkrecac telefon - lub specjalny kabelek, bez rozkrecania. Albo na Wolumenie zdejma za poldarmo).
Do tego ladowareczka, pokrowiec i jak ktos bardzo chce to pudelko.
Telefonik w nawet dobrym stanie - nic sie nie jebie, bateria raczej trzyma hehe. Male pekniecie na panelu przednim, na tej przezroczystej czesci, i ulamany jeden zabek na tylnym panelu. Ale moge dodac tylny panel caly dobry, tylko z "wyrytym" (ledwo, ledwo widocznym) herbem Legii.
Telefon oczywiscie do wgladu przed zakupem.
Cena - no tak 80 pln.
Kontakt na gg albo szuwar@legia.warszawa.pl. albo na priv
ponawiam swoja oferte![]()
najnowsze gry komputerowe za 10 zl!!!
po co tracic czas na stadionie X-lecia i wydac 20 zl![]()
Jeszcze nie czas, zeby odchodzic. Pozstalo tak wiele rzeczy , ktore mamy zrobic. Aby opuscic ten swiat jestesmy zbyt mlodzi. Jeszcze nie czas.....
Najnowszego CM-a z tymi całymi jakimiś packami masz ??Zamieszczone przez M_I_G
you may try - (L) - but it won't die!
ITI GO HOME!!!
To zrób mi składankę starych gier za 20 złZamieszczone przez M_I_G
np.
Transport Tycoon Deluxe
Settlers 2
Warcraft 1
Ciwilizacja
Sim City
i jakieś tym podobne![]()
ooooo Łysy widze zze dobrze celujesz:> to ja pozyczam plytke od ciebie
no i moze to Taxi
![]()
Dragon na powietrzu
HELP!
Nie wie ktoś, gdzie w Warszawie można naprawić adapter albo np. kupić igłę?
podpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
Wolumen pewnie. Spytaj tez w DJ Shopie w podziemiach przy rondzie Jazdy Polskiej (Tam gdzie Vert, Chrom, Bulldog i nocnyZamieszczone przez Raffi
). Albo po prostu w sklepach ze sprzetem/akcesoriami audio-video lub w jakims serwisie (ksiazka telefoniczna moze sie przydac).
...
Ostatnio edytowane przez Adis ; 02-12-2012 o 12:50
y0 no to załatwiłem Ci kupcaZamieszczone przez Szuwar
![]()
no tak 80 zetaa nie 100
SZuwarku
![]()
no to pisz eprzeciez 80![]()
Dragon na powietrzu
Nie przegrałby mi ktoś za drobną opłatą CM4 ??
mrozik szczepan cos mowil ze ma dostep do duzych sasobow roznych rzeczy
Dragon na powietrzu
jak checie jak gierki to walcie do mnie na privaZamieszczone przez Mrozik
moge ci nagrac CMa , powiedzmy ze za pierwszym razem bylaby propocja![]()
Zamieszczone przez Mrozik
Toż to piractwoUazajcie bo forum jest inwigilowane :P
Ja poszukuje nowej bakterii do Nokii 3310 w dobrrej cenie.
Niedowiarki, czcze umysły pełne są obawy,
że na lewym brzegu Wisły nie ma juz Warszawy.
Że gdzie dawniej stały domy dziś porasta trawa...
choć nie taka jak przed laty ale jest WARSZAWA
polski fiat 126p popularny maluch-kolor czerwony przerdzewiałe progi i lekko maska,bardzo ładnie piszczy cena ok 1000 zł
to jest maluch mojego kumpla więc potęcjalnych zainteresowanych zapraszam na priva jak by tacy się znaleźli to sie wypytam o szczegółach (jak sie to pisze!![]()
)
no tak ale przez telefoniczną rozmowę się zrobiło 100Zamieszczone przez Yankes-Natolin
ho: przez chwilę
ale po 3 minutowej dyskusji chłopaki doszli do porozumienia a w gre weszły jeszcz browarki
![]()
ma ktos moze taka giere jak IBIZA babewatch czy jakos tak? potrzebuje szybko, najlepiej jakby ktos to przez neta mi udostepnil...
No mam na sprzedaz 2 szale Borusii Dortmund ( Orginal firmy EMA ) oraz Valencii , oba kupione w miastach swoich klubów czyt. Valencia i Dortmund
Sprzedam nerkę, z jedną można żyć![]()
![]()
:buhaha: :buhaha: :buhaha:
![]()
![]()
:buhaha: :buhaha: :buhaha:
Legia
wszystko co mamy to te trybuny szare...