Strona 4 z 1439 PierwszyPierwszy 1234567814541045041004 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 120 z 43155

Wątek: Szukam, Sprzedam, Zamienię, Reklama, Pomocy!

  1. #91
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Posty
    1,322
    Cytat Zamieszczone przez Kawa
    Cytat Zamieszczone przez Adams_
    Cytat Zamieszczone przez Q_(L)
    Cytat Zamieszczone przez Adams_
    Kupie:
    SonyEricsson T68i
    SonyEricsson T310

    ostatecznie:
    Nokie 6310i

    Tylko legalne, z papierami!
    Zapraszam do salonu sprzedaży... najlepiej Idea
    Dziekuje bardzo Taki Eryk kosztuje okolo 2000 zl Na allegro nowke mozna miec za 400-500 zl.
    który kosztuje 2000? T68i napewno jest tańszy i w jakieś promocji, a T310 tez był w promocji bo moja sasiadka kupiła, ale nie polecam tego telefonu bo wyglada strasznie
    Hehe ale ja chce telefon a nie umowe na rok/dwa lata + telefon. Co do Erykow to faktycznie... sa wolne jak cholera, juz nie podobaja mi sie.

  2. #92
    Legionista Awatar Aureliusz
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    z ZOO :)
    Posty
    2,311
    Co mam zrobić? Ostatnio jak chcę zapisać na kompie jakieś zdjęcie z neta to nie mogę zapisać w jpg-u tylko w bmp. Jest to o tyle istotne, że zawsze brałem "zapisz obraz jako" i od razu miałem tytuł obrazka. A teraz mam zawsze "bez tytułu" i tylko możliwość zapisywania w bmp.
    Legia
    wszystko co mamy to te trybuny szare...

  3. #93
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Posty
    1,322
    Cytat Zamieszczone przez zajączek
    Co mam zrobić? Ostatnio jak chcę zapisać na kompie jakieś zdjęcie z neta to nie mogę zapisać w jpg-u tylko w bmp. Jest to o tyle istotne, że zawsze brałem "zapisz obraz jako" i od razu miałem tytuł obrazka. A teraz mam zawsze "bez tytułu" i tylko możliwość zapisywania w bmp.
    1. Wywal wszystkie *.jpg *.gif i *.bmp z Temporary Internet Files
    2. -//- wszystko z Temp
    3. Scan disk "C"
    4. Restart

    i tyle )

  4. #94
    Legionista Awatar yusta
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Mokotów
    Posty
    7,393
    Potrzebuję znaleźć jakieś forum, które nie wymaga bazy danych , chcę je wrzucic na taką jedna stronkę, ale konto na którym ona funkcjonuje nie obsługuje baz danych. Są w ogóle takie?
    Only You

  5. #95
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Bielany
    Posty
    1,517
    Posiadam do sprzedania calkiem pokazna baze kaset magnetofonowych, skladaja sie one TYLKO z hip-hopu:

    hh polski:

    Molest "Skandal"
    Molesta "Ewenement"
    Molesta- Ewenemnet "Taka plyta"
    Kaliber 44 "w 63 minuty do okola swiata"
    Kalibier 44 "3:44"
    Wzgorze Ya-Pa-3 "Ja mam to co ty"
    Wzgorze Ya-Pa-3 "Wzgorze"
    Zip- sklad "Zipera"
    Zip- sklad "ONFR"
    WWO "MAsz i pomysl"
    Zip- sklad "Chleb powszedni"
    Gramatik "Swiatla miasta"
    Onar & Oska "Super relax"
    Stare Miasto
    Waco "Swierzy material"

    Amerykanski HH:

    Eminem "The Marshal Maters LP"
    Snoop Doggy Dogg "Dogy Style"
    Music Instructor "Electro City"
    Wu Tang Clan "Iron Flag"
    Wu Tang Clan "W"
    Method Man & RedMan "Blackout"
    Xzibit "At the speed of live"
    The Roots "Do you want more?"
    Cypress Hill "IV"
    Dj Tomekk "Return of Hip-hop"

    wszystkike kasetki sa sprawne..
    wiec zapraszam cena do negocjacji...

  6. #96
    Legionista
    Dołączył
    08.2003
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    1

    UWAGA! ROZMAWIAJ o 80% mniej i wysyłaj sms ZA DARMO!!!!

    Chcesz oszczędzać na rozmowach i wysyłać sms? Jeśli tak proszę wysłać kod z nowej karty sim+ za 50zł na maila LEGIALIVE bądź humorekonlinexxx@wp.pl, a w zamian otrzymacie unikatową broszure, która pozwoli Wam oszczędzać do końca życia pieniądze!!!!!!!!
    Sam skorzystałem i zaoszczędziłem!!!!
    Pozdro!
    Hello! Zapraszam do przystąpienia do kryta-fans!!! kontakt:
    kryta-fans@wp.pl gg:1406010
    WAP i nie tylko:
    http://wap.wpg.pl/101010
    Z A P R A S Z A M Y

  7. #97
    Legionista Awatar MaxyM
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Wind City
    Posty
    6,190

    Re: UWAGA! ROZMAWIAJ o 80% mniej i wysyłaj sms ZA DARMO!!!!

    Cytat Zamieszczone przez VIP
    Chcesz oszczędzać na rozmowach i wysyłać sms? Jeśli tak proszę wysłać kod z nowej karty sim+ za 50zł na maila LEGIALIVE bądź humorekonlinexxx@wp.pl, a w zamian otrzymacie unikatową broszure, która pozwoli Wam oszczędzać do końca życia pieniądze!!!!!!!!
    Sam skorzystałem i zaoszczędziłem!!!!
    Pozdro!
    Witam ponownie...


  8. #98
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Miasto Feniksa
    Posty
    1,962
    prosze o pomoc !!

    podczas grania w cm4 crack 4.0.8 pojawia mi się podczas wchodzenia do Tactics w czasie meczu taki oto komunikat

    kto wie jak sobie z tym problemem poradzić??

    z góry bardzo dziękuje
    "Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
    żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
    w środek meczu, nasze twarze mokną,
    nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"

  9. #99
    Administrator Awatar Adiq
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    3,354
    Cytat Zamieszczone przez zajączek
    Co mam zrobić? Ostatnio jak chcę zapisać na kompie jakieś zdjęcie z neta to nie mogę zapisać w jpg-u tylko w bmp. Jest to o tyle istotne, że zawsze brałem "zapisz obraz jako" i od razu miałem tytuł obrazka. A teraz mam zawsze "bez tytułu" i tylko możliwość zapisywania w bmp.
    Spróbuj w nazwie wpisać: "jakiestamzdjecie.jpg"
    Nieznani Sprawcy

  10. #100
    Legionista Awatar Dżon Łejn
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Rio Bravo
    Posty
    3,556
    Cytat Zamieszczone przez *PRZEMO*
    Posiadam do sprzedania calkiem pokazna baze kaset magnetofonowych, skladaja sie one TYLKO z hip-hopu:

    Amerykanski HH:


    Music Instructor "Electro City"

    yyyyyyyyyyyyyyyy
    nie żebym się czepiał drogi *PRZEMO* ale cos tu nie gra po mojemu.
    albom zmęczon za bardzon
    Cytat Zamieszczone przez Jaco
    Bas – zajebisty koleś. Bardzo go lubię i szanuję


    RAAK

  11. #101
    Legionista Awatar Mazi
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Mokotów
    Posty
    2,218
    Pomóżcie !!!!!!!


    Mam stadionową wersję CM4 , polska wersja i nie wiem co zrobić ,żeby polskie znaki się pokazywały w gierce!!!! W necie mam wszystko normalnie (tzn widać ą,ę,ć,ź ) ,ale w grze nie , HEEELP !!!!
    you may try - (L) - but it won't die!
    ITI GO HOME!!!

  12. #102
    Administrator Awatar Raffi
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Mocotuv - Dołek
    Posty
    13,573
    Help!
    Mam Cycling Managera 3 w wersji z netu i działa zasadniczo bez zarzutu, ale nie mogę zaistalować do niego żadnych patchy, bo od razu zaczyna podważać oryginalność nojego egzemplarza gry
    CZy wie ktoś, gdzie są jakieś zcrackowane patche (1.1, 1.2, 1.2r4) albo ma takowe, do tej gry?
    podpis cyfrowy <--------
    ================
    Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!

  13. #103
    Cytat Zamieszczone przez Raffi
    Help!
    Mam Cycling Managera 3 w wersji z netu i działa zasadniczo bez zarzutu, ale nie mogę zaistalować do niego żadnych patchy, bo od razu zaczyna podważać oryginalność nojego egzemplarza gry
    CZy wie ktoś, gdzie są jakieś zcrackowane patche (1.1, 1.2, 1.2r4) albo ma takowe, do tej gry?
    Jezeli ta wersja z netu to obraz plyty to nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Natomiast jezeli sciagnales gre z kazzy lub podobnego programu p2p (gra pewnie byla w jednym pliku *.exe?) to nie bedziesz mogl nic do niej dograc. Sa to wersje bardzo okrojone i dlatego zajmuja malo miejsca (pozbawione sa szerszych opcji).

    A moze jeszcze co innego o czym nie mam pojecia

  14. #104
    Cytat Zamieszczone przez zajączek
    Co teraz?

    Ściągałem sobie grę Colin McRae Rally 3. Ściągnąłem 2 pliki : *.bin i *.cue. Słyszałem, że to są obrazy płyt. Co teraz mam z nimi zrobić? Mam nagrywarkę!
    Sciagnij program winiso. Odpal w nim plik *.bin i powinna wyswietlic sie zawartosc. Nastepnie kliknij "convert", wybierz plik *.bin i zapisz go w formacie *.iso. Nastepnie odpal nero (jezeli masz) i nagraj na plyte ten plik *.iso. Tylko tyle moge powiedziec . Jednak watpie aby ta gra byla tylko na jednej plytce, ja sciagnalem z kazzy na 3 cd

  15. #105
    Legionista Awatar Beny
    Dołączył
    06.2003
    Skąd
    Bemowo IV
    Posty
    7,691
    Po kilku latach działalności padł mi pilot do TV! :fu: Czy ktokolwiek kupował, np. w halach pod Pałacem, to urządzenie? Działało "kompatybilnie" z TV? Opłaca się? Bo już szlag mnie trafia ganiać nonstop do TV, aby cokolwiek zmienić w odbiorze!

  16. #106
    ems
    Guest
    Sprzedam koszulke Zaglebia Sosnowiec - rozmiar xl, cena 35 zl

  17. #107
    Legionista Awatar Cipciuś
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Znienacka
    Posty
    2,510
    Cytat Zamieszczone przez ems
    Sprzedam koszulke Zaglebia Sosnowiec - rozmiar xl, cena 35 zl
    sprzedana !
    "... a póki my żyjemy, żyje ona!" (L)

  18. #108
    Legionista Awatar Fester
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    1,552
    Cytat Zamieszczone przez Beny
    Po kilku latach działalności padł mi pilot do TV! :fu: Czy ktokolwiek kupował, np. w halach pod Pałacem, to urządzenie? Działało "kompatybilnie" z TV? Opłaca się? Bo już szlag mnie trafia ganiać nonstop do TV, aby cokolwiek zmienić w odbiorze!

    ja kupowalem kiedys na stadionie podalem marke telewizora i rok w ktorym go kupilem ... pilot dziala bez zarzutu jakies 2 lata juz


    SPRZEDAM ALCATELA OT 715!! cena wywolawcza 300zl ;]

  19. #109
    Legionista Awatar Beny
    Dołączył
    06.2003
    Skąd
    Bemowo IV
    Posty
    7,691
    Cytat Zamieszczone przez Fester_LP
    Cytat Zamieszczone przez Beny
    Po kilku latach działalności padł mi pilot do TV! :fu: Czy ktokolwiek kupował, np. w halach pod Pałacem, to urządzenie? Działało "kompatybilnie" z TV? Opłaca się? Bo już szlag mnie trafia ganiać nonstop do TV, aby cokolwiek zmienić w odbiorze!

    ja kupowalem kiedys na stadionie podalem marke telewizora i rok w ktorym go kupilem ... pilot dziala bez zarzutu jakies 2 lata juz


    SPRZEDAM ALCATELA OT 715!! cena wywolawcza 300zl ;]
    No to już jakiś ślad! Dzięki! :+:

  20. #110
    Legionista Awatar MaxyM
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Wind City
    Posty
    6,190
    Beny na Wolumenia znajdziesz bez problemy, tam są typy co mają tylko piloty. :co:

  21. #111
    Ja np.na Volumenie kupowałem do siebie

  22. #112
    Ja tez na Volumenie kupowalem pilota 2 razy. Odradzam kupowania pilota uniwerslanego (bardzo krotka zywotnosc, ale niezle jazdy z innymi domownikammi :buhaha: ).

  23. #113
    Mam problem z poczta!!!
    Wczoraj zajrzalem sobie na konto i wszystko jest oki. tzn. kilka wiadomosci od znajomych. Wchodze dzisiaj a tu:



    Dlasze e-maile sa takie same, tylko od roznych nadawcow, mialem kilka kont z takimi bzdurami, przysylano mi np. TeensByMail itp. :> ale nie na taka skale. Jeszcze nie otworzylem zadnej z tych wiadomosci i chyba nie otworze

  24. #114
    Legionista Awatar Aureliusz
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    z ZOO :)
    Posty
    2,311
    Cytat Zamieszczone przez HOOLSHWDP
    Cytat Zamieszczone przez zajączek
    Co teraz?

    Ściągałem sobie grę Colin McRae Rally 3. Ściągnąłem 2 pliki : *.bin i *.cue. Słyszałem, że to są obrazy płyt. Co teraz mam z nimi zrobić? Mam nagrywarkę!
    Sciagnij program winiso. Odpal w nim plik *.bin i powinna wyswietlic sie zawartosc. Nastepnie kliknij "convert", wybierz plik *.bin i zapisz go w formacie *.iso. Nastepnie odpal nero (jezeli masz) i nagraj na plyte ten plik *.iso. Tylko tyle moge powiedziec . Jednak watpie aby ta gra byla tylko na jednej plytce, ja sciagnalem z kazzy na 3 cd
    Dzięki za podpowiedź. A to co napisałem, to było uproszczenie, taki skrót myslowy, bo też ściągnąłem tę grę na 3 płytach.
    A swoją drogą to kolega polecił mi taki program Alcohol 120%, który wypala obrazy płyt bez kombinowania z konwertowaniem na *.iso.


    PS: Jeśli macie tę grę, to czy także macie problemy ze sterowaniem? Bo na początku samochód jest strasznie wrażliwy na skręty (tzn nawet lekkie naciśnięcie wywołuje u mnie skręt nawet o 90 stopni), a po kilku odcinkach to już nie mogę w ogóle skręcać. I nie mówię tu o mistrzostwach, gdzie trzeba konfigurować ustawienia samochodu i go naprawiać, ale o zwykłych wyścigach na odcinkach.
    Legia
    wszystko co mamy to te trybuny szare...

  25. #115
    Legionista Awatar Aureliusz
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    z ZOO :)
    Posty
    2,311
    Cytat Zamieszczone przez Raffi
    Help!
    Mam Cycling Managera 3 w wersji z netu i działa zasadniczo bez zarzutu, ale nie mogę zaistalować do niego żadnych patchy, bo od razu zaczyna podważać oryginalność nojego egzemplarza gry
    CZy wie ktoś, gdzie są jakieś zcrackowane patche (1.1, 1.2, 1.2r4) albo ma takowe, do tej gry?
    Ja mam ten sam problem, ale z grą Colin McRae Rally 3. Ściągnąłem patcha do polskiej wersji, który naprawia zbytnią wrażliwośc na skręty itp. Ale próbując zainstalować, pokazuje mi się komunikat: Program nie mógł zaktualizować aktualnej wersji programu CMRR3 PL z powodu: nieznana wersja pliku: C:\Gry\Colin McRae Rally 3\Rally_3PC.exe

    Dodam jeszcze, że mam polską wersję, ale oczywiście z netu. Gra działa na cracku (bez płyty oczywiście i chyba dlatego ten problem). Czy ktoś wie, czy można coś z tym zrobić.
    Legia
    wszystko co mamy to te trybuny szare...

  26. #116
    Legionista Awatar Beny
    Dołączył
    06.2003
    Skąd
    Bemowo IV
    Posty
    7,691
    Mam nadzieję, że na Wolumenie są inne ceny pilotów, bo dziś w hali pod Pałacem gościu sobie zażyczył 75 zeta! 8- Chyba go pogieło! :fu:

  27. #117
    Legionista Awatar Aureliusz
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    z ZOO :)
    Posty
    2,311
    Do tych co używają Direct Connecta. Czym się różni bycie passiv od activ?
    Legia
    wszystko co mamy to te trybuny szare...

  28. #118
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Posty
    1,322
    Passive zaznaczasz (informujesz innych o tym) gdy nie posiadasz stalego adresu IP.

  29. #119
    Legionista Awatar Aureliusz
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    z ZOO :)
    Posty
    2,311
    Cytat Zamieszczone przez Adams_
    Passive zaznaczasz (informujesz innych o tym) gdy nie posiadasz stalego adresu IP.
    A jakie to ma to dla mnie znaczenie, czy ktoś ma stały adres IP? Bo jeszcze nie za bardzo się łapię w tym programie.
    Legia
    wszystko co mamy to te trybuny szare...

  30. #120
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Posty
    1,322
    Cytat Zamieszczone przez zajączek
    Cytat Zamieszczone przez Adams_
    Passive zaznaczasz (informujesz innych o tym) gdy nie posiadasz stalego adresu IP.
    A jakie to ma to dla mnie znaczenie, czy ktoś ma stały adres IP? Bo jeszcze nie za bardzo się łapię w tym programie.
    Nie bardzo wiem czemu Zarowno na pass jak i na stalym IP mialem/mam kosmiczne transfery.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •