Potrzebna porada w zakresie samozatrudnienia. Rozliczenie takiej działalności, porada czy zostać vatowcem czy nie? Ktoś coś?
Potrzebna porada w zakresie samozatrudnienia. Rozliczenie takiej działalności, porada czy zostać vatowcem czy nie? Ktoś coś?
Jadę z dzieciną na 3 tygodnie pod koniec maja do wspomnianej miejscowości Rowy. Może ktoś polecić dobre jadłodajnie pod kątem małego człowieka ?
bałagan i porządek to tylko liczby...
Nie mogę znaleźć tematu o podróżach po Polsce - ktoś orientuje się jak wygląda obecnie podróż Zakopianką? Będę jechał tamtędy w nocy w celu uniknięcia korków, ale chodzi mi o warunki drogowe.
Podpowie ktoś gdzie szukać w niezłym standardzie noclegu w Krakowie na jedną noc (2 dorosłych + 2 dzieci); nie musi być koniecznie w centrum?
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Klasyką są apartamenty u Turnaua "Cichosza":
https://turnau.eu/
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
U Kodziarza??
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Janusz Waluś - czekaMY!
Zostawię miejsce dla tych wszystkich Cyganiątek i Afrykaniątek, które pewnie tam kwateruje i poszukam czegoś innego.
Nie mogę znaleźć na forum a chyba był poruszany ten temat. Mamy kogoś tutaj kto zajmuje się montażem/ sprzedażą klimatyzacji do mieszkań? Mam parę pytań.
"Jesteśmy z tamtej strony Wisły, z naprzeciwka. Mamy swój fason i swój własny szyk..."
Sprzedam koszulę Ralpha Laurena, model Slim Fit Stretch Oxford, biała, rozmiar M.
Taką https://www.moliera2.com/3/product/1...ph-lauren.html tylko białą.
Sprzedam za 400zł
Koszula nowa, raz przymierzona. Dostałem na prezent, niestety za mała.
Ktoś poleci jakiś niedrogi ,ale o przyzwoitych warunkach hostel w okolicach Konstancin/Piaseczno/Chylice ?
"Lubię sobie jebnąć piwo"
Możecie polecić kogoś kto wykonuje usługi toczenie CNC Bydgoszcz ? Chodzi mi o przetoczenie i frezowanie kilku metali
Co się stało ze starymi fotkami z jp85? Jest gdzieś dostępne archiwum? Lubiłem sobie przy piwku pooglądać fotki ze starych sezonów![]()
Potrzebuję prosty projekt ( do druku ) katalogu A4, ok. 15-20 stron. Ulotki, banery, wizytówki itp również w planieMożecie kogoś polecić ?
Ostatnio edytowane przez meraś ; 03-02-2019 o 21:33
bałagan i porządek to tylko liczby...
Poszukuję zdjęć naszego starego stadionu z jakiejś fajnej perspektywy. Konkretnie chodzi o to, że siostra żony obiecała mi kiedyś to namalować, zbierałem na dysku najlepsze zdjęcia kibicowskie związane z Legią, ale niestety wszystko straciłem :/ I nie za bardzo mam się teraz na czym wzorować niestety. Będę wdzięczny za jakiekolwiek namiary.
Słowa są zbędne... tej miłości opisać nic nie jest w stanie... (L)
Tutaj jest kilka zdjęć i może jak te linki pod spodem przejrzysz, to coś znajdziesz.
http://stadiony.net/historyczne/pol/...polskiego_2008
...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Rarytas!!! Kalendarz Legii z 2001 z autografami!
https://www.olx.pl/oferta/rarytas-ka...7-IDyrAlH.html
Czy ktoś z forumowiczów zajmuję się może hydrauliką? Mam kilka pytań odnośnie nowej instalacji co w domu? Dotyczy kotła na pellet.
Prawda jest jedna, a mnie łapie zaduma
o tym, że media kłamią jak jebana komuna.
Potrzebuję pomocy kogoś z Warszawy. Dysponuje ktoś wolnym czasem, dziś wieczorem lub jak najszybciej? Jestem za granicą, mam wynajęte mieszkanie na obrzeżach Okęcia i ktoś mnie robi w wała prawdopodobnie, potrzebuję, żeby ktoś podjechał tam, jakby tego było mało, wynajełem to Legioniście, dlatego zbyt dużo zaufałem bo swój. Pilne!
Witam wszystkich!
Szukam pomocy w kwestii sprzątania. Przede wszystkim w lokalu, po weekendzie zawsze mamy straszny burdel...
EDIT: Znacie http://all-clean.pl/firma-sprzatajaca-all-clean.html? Stronę mają fajną, ale przecież witryna nijak nie świadczy o jakości usług!
Ostatnio edytowane przez Gadgetsa ; 12-02-2019 o 15:38
Janusz Waluś - czekaMY!
Mam do sprzedania plecak Jack Wolfskin Moab Jam 34 czarny. Używany, ale jak nowy. Żadnych otarć, zniszczeń czy przebarwień. Kupiony latem minionego roku. Dla forumowiczów 350 PLN. W razie co priv lub przez olx.
https://m.olx.pl/oferta/plecak-jack-...2F510358968%2F
Szukam, numizmatów dodawanych do karnetów z sezonów:
-2018/2019
-2017/2018
Szukam pracy dla brata. 12 lat w sprzedaży bezpośredniej, doświadczenie w pracy wyjazdowej oraz generalnie duże doświadczenie jako kierowca. Rozsądne oczekiwania finansowe. Warszawa lub cała Polska.
Bracia potrzebna pomoc.
Zerwane więzadła-staw skokowy i potrzebna orteza.
Godny polecenia sklep (Warszawa) i jaki towar wybrać, na co zwrócić szczególną uwagę m.in. pod kątem późniejszego biegania w tym sprzęcie - mile widziane podpowiedzi.
Z góry Wie(L)kie dziękuje![]()
"Ja tu nie przyjechałem, ja tu przyszedłem na świat!"
Poleci ktoś jakąś dobrą cukiernię, bądź osobę, która robi piękne i w miarę tanie torty na zamówienie?
Edit:
Wielkie dzięki Benek!
Ostatnio edytowane przez Makrel ; 14-02-2019 o 12:24
Czy istnieje coś takiego jak doradztwo w zakładaniu własnej działalności gospodarczej i gdzie szukać czegoś takiego? domyślam się, że może w tym pomagać UP, ale nie chodzi o osobę bezrobotną...wiem, że w necie jest tego pełno, ale to setki linków, może ktoś coś z własnego doświadczenia?
Dodatkowo interesuje mnie pozyskiwanie kredytu na działalność gospodarczą, któryś bank jest godny polecenia?Dotacje także, z tym ,że tak jak wyżej, czyli dla osoby bez status bezrobotnego..
Ostatnio edytowane przez berserk ; 14-02-2019 o 11:10
#MuremZaBonusem