Jutro Valencia zdobywa Mistrza. Ciekawe czy wielki prezes wielkiego klubu wyciagnie jakies wnioski czy jednak nadal bedzie chcial kupic Emersona i pozbyc sie Morientesa.
Jutro Valencia zdobywa Mistrza. Ciekawe czy wielki prezes wielkiego klubu wyciagnie jakies wnioski czy jednak nadal bedzie chcial kupic Emersona i pozbyc sie Morientesa.
22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
No i co? Valencia Campeon!!!!![]()
:dzieki:
To jest wlasnie piekno futbolu! Kto na nich stawial przed sezonem???
Przeciez wielki Real mial wygrac wszystko lacznie z mistrzostwami kosmosu![]()
A teraz wszyscy mozemy zaspiewac:
Ale Valencia, Ale Valencia la la la la la![]()
![]()
![]()
Wypijmy! Za wojnę z bisurmanem!
Na EurosportNews właśnie podali ,że w poniedziałek Walter Samuel zostanie przedstawiony jako nowy zawodnik Realu Madryt![]()
Pełen szok ... wkońcu przemyślany transfer którego potrzebe wszyscy widzieli oprócz włodarzy królewskich.
ps. O ile to prawda no ,ale... eurosp. raczej jest rzetelnym źródłem.
Jesteś panem własnego losu.
Na www.pilkanozna.pl też o tym pisali.....Zamieszczone przez Kempes
Podobno Real zapłacił za niego 22 mln Euro....
Może kupią jeszcze kogos na obronę bo jak na razie to w piątym ligowym meczu z rzedu obskakują....tym razem 1:3 z San Sebastian u siebieoddajesie
Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.
Zamieszczone przez Tomi
![]()
A Barca do przodu jak na razie :klask:
Real juz 1:4........... :ciosy:Zamieszczone przez robak
ale nie wiem ocb z tą Barcą.....też obskakują 1:2 z Saragossą.....
Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.
Real bez Zidanea i Beckhama i z najgorsza obrona z mozliwych. I graja tak beznadziejnie od porazki z Monaco. Jesli naprawde kupili Samuela to znaczy ze sie prezes opamietal. Ale z drugiej strony jeden Samuel sprawy nie zalatwia, bo jeszcze ze trzech dobrych obroncow powinien kupic. I oczywiscie nie sprzedawac Morientesa.
A Barca sie widocznie rozluznila, kiedy doszly ich wiesci ile Real przegrywa u siebie.
W lidze hiszpanskiej dzieja sie ostatnio ciekawsze rzeczy niz zwykle pod koniec polskiej![]()
Zamieszczone przez Tomi
![]()
Czyżby C+ transmitował z poślizgiem? Oglądam i jest 1:0 dla Barcy narazie.
dobra strona z wynikami na zywo www.livescore.comZamieszczone przez robak
No jak mam transmisję w TV to nie będę się przecież na cyferki na stronie gapił.Zamieszczone przez MaxxxiM
Nie wchodzę już na to forum, wszystko wypaplają :>
PS. U mnie już 1:1, nie zdradzajcie mi końcowego wyniku :w_morde:
![]()
Sezon się zakończył. Valencia mistrzem, a wicemistrzostwo dla Barcy, co było dla mnie na początku sezonu nierealne. Dopiero czwarte miejsce boskiego Realu, co mnie akurat nie martwi![]()
Do drugiej ligi lecą: Valladolid, Celta i Murcia. Murcia i Valladolid zleciały już wcześniej, natomiast Celta dała dupy u siebie w ostatniej kolejce, przegrywając 1:2 z Mallorcą, grającą o pietruchę (do 89 minuty było 0:0!). Przed spadkiem natomiast w ostatniej kolejce obronił się Espanyol, ktory meczył się przez 70 minut ze zdegradowaną już Murcią.
1. Valencia 38 77 71-27
2. Barcelona 38 72 63-39
3. Deportivo 38 71 60-34
4. Real Madryt 38 70 72-54
5. Athletic 38 56 53-49
6. Sevilla 38 55 56-45
7. Atletico 38 55 51-53
8. Villarreal 38 54 47-49
9. Betis 38 52 46-43
10. Malaga 38 51 50-55
11. Mallorca 38 51 54-66
12. Saragossa 38 48 46-55
13. Osasuna 38 48 38-37
14. Albacete 38 47 40-48
15. Sociedad 38 46 49-53
16. Espanyol 38 43 48-64
17. Santander 38 42 48-63
18. Valladolid 38 41 46-56
19. Celta 38 39 48-68
20. Murcia 38 26 29-57
jeden maly blad!
Valladolid nie spadl juz wczesniej!
wygrali w ostatniej kolejce i gdyby nie wygrana Espanyolu to by sie utrzymali
HONOR MAM W DUSZY A SILE W DLONI
Masz rację.. zapomniałam o tym, że Espanyol miał 40 pkt przed ostatnią kolejką.Zamieszczone przez Skanda(L)
Celta dla mnie pełen szok - pogodzenie ligi z pucharami jest trudne to fakt ,ale spadek zespołu z takim składem ( conajmniej solidny wg mnie ) to niewątpliwie klęska.
Szkoda wg. mnie.
Jesteś panem własnego losu.
BARCA druga kto by o tym pomyślał w styczniu ??? chyba tylko JA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no a real to sie naprawde popisał w ostatniej kolejce szkoda ze nie mogli jeszcze do pucharu uefa spaść![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P
mowa jest srebrem, a milczenie owiec.... <lol>
Taka mała prośba na przyszłość. Postaraj się ikonek używać pojedyńczo, bo w poście powyżej użyłeś ich chyba więcej niż słów :dziwne:Zamieszczone przez Pawe(L)Wi(L)i
ok spełnie te prosbe .... moze![]()
.....
no a tak apropos to R. Carlos podobno nie chce odejść z Realu choc chca go z tamtad sprzedac![]()
![]()
Że prośba, to napisłam przez grzeczność :>Zamieszczone przez Pawe(L)Wi(L)i
Poza tym zdaje się, że jest w regulaminie punkt odnośnie nadużywania ikonek, a za nagminne łamanie regulaminu jest ban :niedobry:
Yusta czepiasz sie :P
:czytaj:
- Sekretarz techniczny F.C.Barcelony, Txiki Begiristain oficjalnie potwierdził transfer Bellettiego do zespołu. Taka wiadomość pojawiła się na oficjalnej stronie Barcelony, także nie są to spekulacje, a ostateczna wiadomość.
- Tak dla Ballacka, Fabiano i Trezegueta
Odejście z klubu Cocu, Reizigera i Luisa Enrique jest już pewne. Trudno na razie powiedzieć kto jeszcze dołączy do tego grona, ale jak zapewnia Txiki Begiristain w klubie pewne miejsce mają Saviola i Márquez. Interesujący nas jednak temat to transfery i tu sekretarz techniczny Barçy powiedział, że klub mocno zainteresowany jest pozyskaniem takich zawodników jak: Luis Fabiano, David Trezeguet i Michael Ballack. Txiki mimo wszystko nie chciał powiedzieć ile dokładnie zarząd planuje dokonać wzmocnień. "Nie mogę powiedzieć ilu zawodników przyjdzie. Jeśli będzie sześciu, to nie pięciu, jeśli będzie pięciu, to nie czterech. Postaramy się wzmocnić według naszych priorytetów."
Jak zapewniał Txiki Ballack jest jednym z piłkarzy, którymi Barça jest dość mocno zainteresowana. "Istnieje prawdziwe zainteresowanie Ballackiem. To silny i inteligentny zawodnik. Jesteśmy pewni, że chce odejść z Bayernu. Jeśli ten transfer nam podpasuje, to go dokonamy." Rozmowy w tej sprawie prowadzi także Sandro Rosell, jak zresztą zawsze, ale sam Txiki zapewniał, że wszystko konsultowane jest z Rijkaardem.
Wczoraj Sandro Rosell poleciał do Brazylii w celu spotkania się w z szefostwem Sao Paulo i omówienia spraw transferu Luisa Fabiano. "Poleciał on do Brazylii z profesjonalnych powodów, ale n pewno nie po to, że oglądać zawodnika." Klub chce sprowadzić Fabiano, który zajmował by miejsce piłkarza spoza Unii Europejskiej, jakie teraz okupuje Saviola. "Mam nadzieję, że Javier szybko otrzyma drugie obywatelstwo i ktoś będzie mógł przyjść spoza UE."
Na koniec Txiki powiedział, że klub wciąż negocjuje z Juventusem w sprawie ściągnięcia na Camp Nou Davida Trezegueta. "Musimy być cierpliwi. Kroczymy do przodu, ale jeszcze nie skończyliśmy. Kiedy to się stanie poinformujemy wszystkich o tym."
Źródło : http://www.fcbarca.com/
No jeśli dojdzie to tych wszystkich transferów to Blaugrana powróci na europejski salony:tak:
Zwycięzca tegorocznej edycji piłkarskiej Ligi Mistrzów, zespół FC Barcelona, udostępni na koszulkach swoich piłkarzy miejsce reklamowe dla UNICEF.
Będzie to wydarzenie bez precedensu, bowiem do tej pory gracze Barcelony nigdy nie zakładali koszulek z napisami reklamowymi na piersiach.
Czerwono-niebieskie trykoty drużyny z Katalonii do tej pory były wolne od napisów bądź znaków towarowych sponsorów. Jedynym wyjątkiem była niewielka reklama stacji telewizyjnej, umieszczona w ubiegłym roku na rękawach oficjalnych koszulek zawodników.
Hiszpański klub był jednym z niewielu znanych w Europie, który trzymał się tej tradycji. Zmieni się to począwszy od 12 września, gdy kataloński klub zainauguruje rozgrywki LM z Lewskim Sofia.
Władze Barcelony podpiszą w czwartek w Nowym Jorku pięcioletnią umowę z UNICEF, funduszem działającym przy ONZ na rzecz dzieci. Poinformowano o tym w sobotę na stronie internetowej klubu.
W myśl umowy hiszpański klub będzie pomagał w finansowaniu projektów UNICEF na rzecz dzieci pokrzywdzonych w wyniku wojen i chorób. Mottem tego kontraktu jest hasło: "Barcelona to więcej niż klub, to nowa globalna nadzieja dla dzieci".
W przeszłości władze Barcelony prowadziły negocjacje w sprawie sprzedaży miejsca reklamowego na koszulkach. Jednym z potencjalnych partnerów był komitet organizacyjny igrzysk olimpijskich w Pekinie. Hiszpanie mieli także propozycję od austriackiej firmy bukmacherskiej BetandWin. Żadna z umów nie doszła jednak do skutku.
Wówczas też prezes Barcelony Joan Laporta zapowiedział, że nie odda miejsca na klubowych koszulkach na żadne przedsięwzięcie o charakterze komercyjnym. Rozpoczęto jednocześnie poszukiwania organizacji humanitarnej, która zechciałaby wejść w porozumienie z "Barcą" w celach promocji jej zadań.
źródło: onet
odkopuje temat, bo okazja ku temu znakomita.
W niedzielę w Madrycie El Classico po raz 232
ile będzie ?Zamieszczone przez primeradivision.pl
Komu kibicujecie ?
1:0 dla Realu. Obojętne kto strzeli. Zawsze za Realem
raz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
------------------------
Sportowy serwis, sportowy portal
Mam dokladnie odwrotnie.. :P
My na monopol mamy prawdę!
Niech wygra minimalnie Barca. Realu nie trawie, a Barcelona jest dla mnie obojetna.
A tak poza tym meczem to Amunt Valencia!!![]()
Real 0-3 Barcelona
Visca el Barca![]()
cos czuje, ze bedzie 2:1 dla Realu i takiego wyniku sobie zycze![]()
Na stadionie juz komplet widzow . Ogladaja na telebimach Formule 1
1:0 dla RealuRaul 2min
![]()
![]()
"Jednym z takich miejsc w których warto być to Warszawa, żeby to czuć trzeba tu życ"