Pokaż wyniki od 1 do 22 z 22

Wątek: Włam do GG

  1. #1
    Legionista Awatar Aureliusz
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    z ZOO :)
    Posty
    2,315

    Włam do GG

    Mi się ktoś włamał, pozmieniał kolory, skasował część archiwum i część listy kontaktów. A trzeba dodać, że nie mógł mieć dostępu do mojego komputera.
    Bo ja znam sposób, jak się włamać, ale mając koniecznie dostęp do czyjegoś kompa.

    Wie ktoś, jak to się robi?
    Legia
    wszystko co mamy to te trybuny szare...

  2. #2
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    WX
    Posty
    8,265
    Kiedyś kolega przy mnie wbijał sie do czyjegos kompa. Tylko, ze on torobił jakos tak, ze najpierw podesłał klientowi jakis programik dzieki któremu łatwo sie dostac.
    "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"


    Bynajmniej to nie przynajmniej!

  3. #3
    Legionista Awatar yusta
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Mokotów
    Posty
    7,393

    Re: Włam do GG

    Cytat Zamieszczone przez zajączek
    Mi się ktoś włamał, pozmieniał kolory, skasował część archiwum i część listy kontaktów. A trzeba dodać, że nie mógł mieć dostępu do mojego komputera.
    Bo ja znam sposób, jak się włamać, ale mając koniecznie dostęp do czyjegoś kompa.

    Wie ktoś, jak to się robi?
    To teraz uwazaj na fochy ze strony znajomych '8

    Ja tak mialam raz i ten "sympatyczny" ktos powysylal jeszcze mnóstwo jakis glupich tekstów. Nie dosc ze nr. musialam zmienic, to jeszcze sie tlumaczyc za jakiegos gnoja :/
    Only You

  4. #4
    Legionista
    Dołączył
    11.2003
    Skąd
    Sto(L)ica
    Posty
    75
    Moze miales jakies latwe haslo, ktore po prostu zgadl.

  5. #5
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    WX
    Posty
    8,265
    Cytat Zamieszczone przez czeniu
    Moze miales jakies latwe haslo, ktore po prostu zgadl.
    kolorów by mu ze swojego kompa nie zmienił.
    "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"


    Bynajmniej to nie przynajmniej!

  6. #6
    Legionista Awatar yusta
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Mokotów
    Posty
    7,393
    Cytat Zamieszczone przez czeniu
    Moze miales jakies latwe haslo, ktore po prostu zgadl.
    Albo nie miales wcale, tzn ustawione tak ze program zapamietywal i nie wymagal wpisywania ponownie przy kazdym odpalaniu programu
    Only You

  7. #7
    Lechitka
    Dołączył
    07.2003
    Posty
    3,737
    Cytat Zamieszczone przez Kawa
    Kiedyś kolega przy mnie wbijał sie do czyjegos kompa. Tylko, ze on torobił jakos tak, ze najpierw podesłał klientowi jakis programik dzieki któremu łatwo sie dostac.
    Trojana?

    Podobno przez power gg mozna takie numery robić 8-

  8. #8
    Legionistka Awatar lamia
    Dołączył
    10.2003
    Skąd
    bg
    Posty
    1,131
    e tam do kompa Ci sie wlamali starczy ze masz wlaczonego kompa i podpiety kabel sieciowy
    NIEDZIELNE DZIECKO

  9. #9
    Administrator Awatar Cypis
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Księstwo Tarchomin
    Posty
    1,503
    Kumpel tez tak kiedys miał. Przez nieuwage katalog gg dal do udostepnienia w DC++ i ktos mu sie wbil na jego numer i jakies dziwne teksty wysyłał do osób z listy. ja wtedy tez dostalem jakies bluzgi. Zoliborek zreszta tez. Moze Ty tez katalog gg dales w udostepnionych?

  10. #10
    Legionista Awatar Aureliusz
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    z ZOO :)
    Posty
    2,315
    Kombinujecie jak koń pod górę, bo:
    1. Miałem hasło i program go nie zapamietywal
    2. Absolutnie nikt nie mógł go zgadnąć, bo było dość skomplikowane
    3. Nie było to PowerGG, tylko to zwykłe
    4. Nie udostępniałem katalogu GG do DC++ ani do żadnego innego programu
    Legia
    wszystko co mamy to te trybuny szare...

  11. #11
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Puławy
    Posty
    1,467
    nio to ladnie nie spotkalem sie z takim czyms rob format kompa i wgrywa od nowa system!
    Walczyć Trenować Warszawa musi Panować !

  12. #12
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Grochów
    Posty
    589
    Ktos musiał Ci się włamac do komputera,albo robić to z Twojego komputera,bo z innego kompa nie możesz wejść w archiwum.
    A włamac sie bardzo prosto,wystaczy,że ktoś ma dostep do Twojej poczy i ma Twój numer gadu,robi przypomnienie hasła i tyle .

  13. #13
    Legionista Awatar szczepan
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    5,546

    Re: Włam do GG

    Cytat Zamieszczone przez zajączek
    Mi się ktoś włamał, pozmieniał kolory, skasował część archiwum i część listy kontaktów. A trzeba dodać, że nie mógł mieć dostępu do mojego komputera.
    Bo ja znam sposób, jak się włamać, ale mając koniecznie dostęp do czyjegoś kompa.

    Wie ktoś, jak to się robi?

    mniej sie pije, a w zwiazku z tym pamieta sie co robilo sie w nocy :P
    ________________________________________

    _______________________________________
    mnie tu nie ma

  14. #14
    Legionista Awatar Mini
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    WK
    Posty
    7,831
    ej no kurna, co jest?
    "podane hasło do serwera jest nieprawidłowe"
    znaczy się mi też zrobił kuku

  15. #15
    Legionista Awatar Mini
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    WK
    Posty
    7,831
    gg nie wysyła mi na maila podanego przy rejestracji nowego hasła. czy w ustawieniach daje sie zmienić maila??? bo nie pamiętam.
    wiem że moje konto z niewiadomego powodu jest zablokowane
    wie ktoś co z tym zrobić co by działało znowu i zebym nie musiał new number zakładać???

  16. #16
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    WX
    Posty
    8,265
    Cytat Zamieszczone przez Mini
    gg nie wysyła mi na maila podanego przy rejestracji nowego hasła. czy w ustawieniach daje sie zmienić maila??? bo nie pamiętam.
    wiem że moje konto z niewiadomego powodu jest zablokowane
    wie ktoś co z tym zrobić co by działało znowu i zebym nie musiał new number zakładać???
    Miałem podobny problem. Brat chciał sie zalogowac u mnie, nie udało się, aja nie mogłem swojego hasła wpisać. Przypomnienie tez nie dochodziło. Musiałem nowy numer załozyc.
    "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"


    Bynajmniej to nie przynajmniej!

  17. #17
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Puławy
    Posty
    1,467
    mi cos sie wali z gg bo archiwom wiadomosci nie moge otwierac wogule nie wiem co jest grane...
    Walczyć Trenować Warszawa musi Panować !

  18. #18
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    FORT 11
    Posty
    491
    Cytat Zamieszczone przez kamyk
    mi cos sie wali z gg bo archiwom wiadomosci nie moge otwierac wogule nie wiem co jest grane...
    Przeinstaluj gg, mialem to samo, jak bralem archiwum, to uzycie procesora przez gg wzrastalo do 96% i sie komp zamulal :/
    Ja to widze i non stop z tego szydze!

  19. #19
    Legionista
    Dołączył
    01.2004
    Skąd
    LooblyN NightMare CitY
    Posty
    6
    Był to albo jakiś dobry hakier, albo wredne rodzeństwo :fu:
    łutetete

  20. #20
    Legionista
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    Puławy
    Posty
    1,467
    Cytat Zamieszczone przez Gruby
    Cytat Zamieszczone przez kamyk
    mi cos sie wali z gg bo archiwum wiadomosci nie moge otwierac wogule nie wiem co jest grane...
    Przeinstaluj gg, mialem to samo, jak bralem archiwum, to uzycie procesora przez gg wzrastalo do 96% i sie komp zamulal :/
    no wlasnie muli mi się komp nie milosiernie , co chiwle musze go resetowac bo mi się wiesza!
    Walczyć Trenować Warszawa musi Panować !

  21. #21
    Legionista Awatar Mini
    Dołączył
    05.2003
    Skąd
    WK
    Posty
    7,831
    kurva co za mosiek.
    typ ze szkoły ma program do szukania IP i jak powiedziałem ze nawaliło gadu to znalazł kolesia i wszytsko OK. a teraz sie mnie gamoń pyta jaki Krzysiek i szukał innego numeru. co nie zmienia faktu ze osoba której dane tu były komus innemu gadu rozmontowała.

    Nova sorry. to przypadek nawetnie dlatego że wkurzony byłem

  22. #22
    Lechitka
    Dołączył
    07.2003
    Posty
    3,737
    Cytat Zamieszczone przez Mini
    uwaga uwaga
    beszczelny cham co mi zajebał numer na gg
    jest z poznania
    IP 62.21.24.176
    a ten net rozprowadza Bartosz Waszak z ul. Klaudyny Potockiej 25 wygląda na sieć osiedlową
    skurvysyny
    Jakbyć napisal Poznań z duzej litery to bym mu poszła kable od netu powyrywać bo niedaleko mieszkam :>

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •