spoko Grzywa, chodziło mu o pisuar w Jamie '8Zamieszczone przez Grzywa
spoko Grzywa, chodziło mu o pisuar w Jamie '8Zamieszczone przez Grzywa
sama się prosiła... Do twarzy jej w "Miasto jest nasze"Zamieszczone przez arczi
![]()
"Hey! Stay young and invincible
Cos we know just what we are
And come what may we're unstoppable
Cos we know just what we are"
Ja właśnie z gór wróciłem.
Juz w pociągu miałem śmieszną sytuację (WWA-B.Biała).
Na desce miałem przylepione "W jedności siła)..po jakimś czasie w moim przedziale ujawnił się kibic GKS jadący do Katowic stwierdzając "O Warszawka jedzie pośmigać na deseczce"...jakoś nie wyszedłem z przedziału az do Katowic aż ten drab sobie poszedł.
Generalnie oblepiłem PKS`y na trasie Międzybrodzie-Żywiec-Korbielowo , okoliczne przystanki,sklepy, kolejkę linowa na Pilsko,knajpy na stoku...poszło tego trochę.
Szkoda, że tak łatwo schodzą pod wpływem wody :/
LEGIA&FC DEN HAAG
wyjście z metra gdański dw. na tramwaj w kierunku bemowo-huta itd...
moja ukochana miejscówka bo widuje tą vlepunie co dzionek
a tak po za tym to na wew. :> częsci dachów autobusów, tam lepiej chyba sie trzymają...
"...i na dobre i na złe"
Około 80 vlep rozeszło się po Płocku, Toruniu, Bydgoszczy i Włocławku. Wklejałem w miejscach turystycznych-Copernicus, Rynek w B-szcz i T-ń, Inf.tur i McD. Do tego kilka na stadionie Zetki.
Jeździmy wszędzie, vlepiamy zawsze.
pzdr
*JKL*
ja zalepialam Ciechanow wczoraj
teoretycznie to tam za Legia sa, ale i Widzewiaka spotkalamho:
"...to jest moj protest..." hahaha
KMM
FRUITTELLA :P
jutro jade z nimi na słowacje
pozdro 4 all :krol: :krol: :ganja:ijok:
Mini gdzie dokladnie? to sobie na tygodniu oblukam.Zamieszczone przez Mini
Ja się dziś od kolegi się dowiedziałem że on i taki drugi mój koleś poszli wlepiać na stadionie Polonii już wchodzili na sektory jak ich złapał ochroniarz ale nie przyczepił się że coś tam wklejają ale że zauważył że jedem ma szal Naszego Klubu no i ten się przypierdolił żeby pokazał co to za szalik mój koleś powiedział że nie jest jakimś eksponatem nie będzie mu pokazywać i ochroniarza a raczej ochraniarzy olał ale ci go podcieli i mu zaczeli wyrywać szalik i niestety udało ale będzie za to zemsta!!!!!!!!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni.........
Oj dzieci, dzieci... A jaka będzie zemsta? Oblepicie ochroniarzom samochody?Zamieszczone przez Radzyn
8- *****, fajnych masz kolegów :/ Bez kitu, aletroche trzeba myśleć :/Zamieszczone przez Radzyn
ostatnio jechalismy autopkiem taka swoja ekipka i na samym koncu ktos wlasnie vlepiał i poszlismy zobaczyc co vlepia ... normalnie nie wiedzialem co powiedziec jak zobaczylem co to za wleepy ...i skonczylo sie dobrym mlynkiem w autobusie mimo ze bylo ich 2 to sie postawili ..
zdrówko wariaty ...
Jest pieknie....Grzywa czy ktos z Wiselki kto jest na forum,jak chcecie jeszcze vlepki Legii to pozrywajcie te co sa w Krakowie od wczoraj :>
pozatym pojechaly sie naklejac tez do Niemiec i na Slowacje,zaznacze ze w Marcu pojawia sie tez w Liverpoolu-pozdro Chmielu dobra robota!
[center:97ea5babc5][glow=green:97ea5babc5][scroll:97ea5babc5][shadow=red:97ea5babc5]EAST FRONT'03[/shadow:97ea5babc5][/scroll:97ea5babc5][/glow:97ea5babc5][/center:97ea5babc5]
Trochę pojechało do Wiednia![]()
Kilka znalazło się w Radomiu w klubie "Katakumby"... długo niestety nie wytrzymały, ale widziałem, że zamieszaia narobiły![]()
"Obelgi - to argument tych, którzy nie mają argumentów."
Spoko proszę dokładne namiary =PZamieszczone przez mAx ef'03
a tak serio to mamy ładniejsze
Więc waszych nie potrzebujemy najwyżej się je zaklei :>
Kilka stacji i knajpek przy katowickiej. Bezcłówka w Znojmie (tu pozalepiałem wiślackie) i Włochy![]()
Krzesełka kolejki linowej na Palenicę (Szczawnica).
Od tej przekręcania bolą mnie jeszcze plecy.![]()
Brawo!Zamieszczone przez czesiek
Very good!
Bo w Szczwnicy Wiślackich vlepek jak muchów na gównie.
I hutnika też.
A kiedy Maxym było ich dużo?
Pojedź teraz i zobacz.![]()
A vlepek Hutnika nie widziałem. 8- Za to były jeszcze 3 Widzewa, 1 Cracovii. Klej niezły, ale gorzej z projektem.![]()
Ja widziałemZamieszczone przez czesiek
w Warszawie , w ostatnią sobotę, nie zerwałem, ale częściowo zalepiłem, bo sie drzwi zaczęły w autobusie zamykać :P
PDK![]()
eeeee a ja miałem na Chopok jechac...Zamieszczone przez Krótki_LEGIA
Tylko, że za daleko i ..... za drogo.
W Polsce taniej i bez kolejek, jak ktoś jeździ.![]()
A ja dzisiaj w 436 widziałem vlepkę z Deyną od razu miło się mi zrobiło.
Niedługo będe mieć vlepki Zagłębia,,,,,,,,,
I żebyś tak jeszcze pomyślał, zanim coś napiszesz. :/Zamieszczone przez Duch
a ja jak z kumplem po karnet jechałem znalazłem na bramie przy łuku
-> arka gdynia - bylismy tu 8-
została unicestwiona momentalnie :>
Jesteś panem własnego losu.
Z kumplami vlepialiśmy w Austrii w gondolkachSporo tego jest
I nikt nie zrywa
Dużo Polaków tam jeździ, niech wiedzą kto rządzi
Aha i zobaczyłem tam vlepkę Wiślacką...już jej nie ma
Została usunięta przez warszawskie służby porządkowe i zastąpiona naszą
![]()
"A mnie jarają na meczu Legii race..."
Troche vlepek w najblizszym czasie znajdzie sie w polskich klubach , knajpach oraz barach na terenie NY i NJ.
Mam 2000 sztuk![]()
Legia, Legia wszędzie, zwariowało, oszalało moje serce!!!Zamieszczone przez Harcerz
Pozdro Harcerz.
BTW - ok. 50 vlepek rozklejonych na trasie Wawa - Wodzisław Śl. i w samym Wodzisławiu.