Gratuluję optymizmu. Tak naprawdę nie ma żadnych przesłanek ku temu. W Pogoni ręcznik w bramce, a przez pół godziny nawet strzału nie było. Podobnie jak tydzień temu z Piastem. Taktycznie jesteśmy przeżuci i wypluci
Przechodniu, Pochyl Czoło, Wstrzymaj Krok Na Chwilę
Tu Każda Grudka Ziemi Krwią Męczeńśką Broczy
To jest Służewiec To są Nasze Termopile
Tu Leżą Ci, którzy Chcieli Bój Do Końca Toczyć.
Nie Odprowadzał Nas Tu Kondukt Pogrzebowy
Nikt Nie Miał Honorowej Salwy Ani Wieńca
W Mokotowskim Więzieniu Krótki Strzał W Tył Głowy
A Potem Mały Kucyk Wiózł Nas Do Służewca
Pedały. A Mioduski największy z nich. Rozpierdoli Legię do samego cna...
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Żenujący mecz. Żenująca postawa "piłkarzy". Tak się przegrywa mistrzostwo...
Forum pada za 3... 2... 1...
Rafal Zurowski @Zurowski_Rafal
Może do imprezy pt."LM" nie pasujemy, ale z tego piłkarskiego,eleganckiego balu, zrobiliśmy tzw. "Szampan, basen i machanie kutassem". Lubię.
Kto im bronił tak zapierdalać jak w drugiej połowie przez cały mecz?!!!
Musimy zrobić wszystko, żeby Mioduski odszedł. Innego rozwiązania nie ma
Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?
DarekMioduski
No i nasi wspaniali piłkarze...![]()
Punkt na wagę mistrzostwa... przejebanego ale jednak mistrzostwa
Always look on the bright side of life!
To się chłopaki popisali. Mistrza przegrali już w zeszłym tygodniu, własnie w meczu z Piastem.
"Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
Wiedźmin
Legia walcząca, Legia walcząca do końca!
*A szkoda, że nie walcząca od początku, tylko od 45. minuty pierwszej połowy.
Tak się przepierdala mistrzostwo, cierzniak ręcznik. Mioduski ***********.
Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
Jak źle by medeiros nie grał w 1 połowie to i tak jest w stanie na boisku zrobić więcej niż młoda wschodząca gwiazda szymanski. A ten wyrzut w ostatniej minucie z rozpędu gdzie piłka chyba nawet nie doleciala do pola karnego to idealne podsumowianie, chce ale nie potrafię
Gratulacje dla Piasta. Średnia, przyzwoita, regularna - taką drużyna jest obecnie liderem Ekstraklasy. Słabej Ekstraklasy. Powtórzę to, co już kiedyś pisałem - tu nie ma przypadku, że Legią ma tak słabe wyniki. Piłkarsko dawno nie mieliśmy tak dennej drużyny. Szrot goni szrot. Gratulacje dla zarządu, bo to ich wina. Zero pomysłu i wizji. Części osób słabość naszych rywali przesłania naszą porażającą słabość. Średnia poniżej 2 pkt na mecz... kpina.
To jest niesamowite jak spadlismy w dół. Zero zero i zero. Piast mistrzem ha ha ha.
i brawa dla Gorzowa
Przechodniu, Pochyl Czoło, Wstrzymaj Krok Na Chwilę
Tu Każda Grudka Ziemi Krwią Męczeńśką Broczy
To jest Służewiec To są Nasze Termopile
Tu Leżą Ci, którzy Chcieli Bój Do Końca Toczyć.
Nie Odprowadzał Nas Tu Kondukt Pogrzebowy
Nikt Nie Miał Honorowej Salwy Ani Wieńca
W Mokotowskim Więzieniu Krótki Strzał W Tył Głowy
A Potem Mały Kucyk Wiózł Nas Do Służewca
Ja uważam że Szymański zagrał dobry mecz, ale razem z nim jako tako zagrało jeszce ze 3 zawodników.
Niestety, ale chyba już jest po wszystkim.
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.
Najgorsze jest to, że w następnym sezonie nie mamy znowu trenera, prezesa ani pionu sportowego. Nic nie mamy, stajemy się Lechem bis.
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Tu nie ma żadnego przypadku dołujemy o przynajmniej trzech lat.
Osobiście lubię Vuko za to co nam dał i to że utożsamia się z klubem,ale nie wiem czy to jest dobry pomysł podpisując z nim kontrakt na kolejny sezon.pozdrawiam.
Brawo !
Jak najszybciej przedłużać kontrakty z Rado, z Cierzniakiem i resztą ławki rezerwowych. Lećmy na grubo i bogato. Tu jest Legia Warszawa, tu się przepier... każdą kwotę na głupoty. Majecki niech dalej grzeje ławkę, albo trybuny.
Milion defensywnych pomocników na rywala, który był do ogrania od pierwszej minuty.
Potrafiliście grać tylko 45 minut ? Mojego szacunku mieć nie będziecie. Ile można.
Aha, brawo dla Veso, niech dalej strzela 1 bramkę na sezon.
ps. Jodłowiec, nie wracaj tu. Mogłeś k...wa nie trafić w bramkę. Zostań sobie w Gliwicach.
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
No i to by było na tyle, brawo piłkarze, brawo Mioduski
Piast z Lechem pewne 3 pkty, jedynie może stracić z Pogonią, ale zapewne Pogoń już z Piastem nie będzie grać jak o życie.
Piękny sezon, wpierdol od luksemburga, wyrzuceni z PP przez pierwszoligowca i mistrzowsko przegrane mistrzostwo
Mioduski-korposzczurze-vypierdalaj.
"Lubię sobie jebnąć piwo"
Więcej Medeirosa. Jak dla mnie to on jutro może spierdalac samolotem.
"ostatni, któremu jeszcze zależy"
Dziwie się komukolwiek że wystawia Cierzniaka. Od zawsze dla mnie ten gość to porażka