To co my teraz gramy to jest jakiś wstyd i kompromitacja.
Wstyd. Qwa wstyd.
Trafia mnie jak to widzę. Nie utrzymać 2 bramkowego prowadzenia w meczu i siebie i na 10 minut przed końcem przegrywać.
Dobra, nowy Mandzukiciu, masz okazję się wykazać.
Ostatnio edytowane przez Tibo ; 21-10-2018 o 19:40
team LEGIA
A już myślałem, że wskoczylismy na właściwe tory i pykniemy tą ligę na spokojnie. W przerwie zakodowali sobie, że tego meczu nie da się przegrać no i hooop, 5min i po zabawie. Jedynie co mnie pocieszy po porażce to 300zl za liczenie głosów![]()
Frankowski tradycyjnie swoje.. dlaczego ten pedał non stop jest do meczów Legii sygnowany?
Kolejny błąd Frankowskiego. Przecież to jest absurd. Wstyd. ***** wstyd.
Carlos! Jeszcze jeden!
team LEGIA
Ale będąc poważnym, to ten wynik to i tak wstyd.
team LEGIA
Mając przeciwnika na widelcu nie wygrać takiego meczu u siebie... ciężko to nawet skomentować. Może niech oni wszystko grają na wyjeździe? Wstyd.
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Frajerstwo podwójne. Raz to oddanie 2 bramkowego prowadzenia, dwa strata 2 bramek w minutę. A wszystko wynika z tego, że 90 minut koncentracji raz na tydzień to za wiele...
Pierwsza polowa super nad druga zaslona milczenia. Brawo Carlos!!! Za tydzień wyjazd-spokojne 3 pkt.
Pfff... po co być liderem...
Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
Fajny mecz, fajne emocje. Szkoda 3 pkt. Jeśli będą grali przez 90 minut tak jak w pierwszej połowie to będzie git.
PS. Carlitos pomimo dwóch bramek nadal wkurwia!
312meczów*
68 goli*
56 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mogą ulec zmianie
Pazdan czymś mocno podpadł Ricardo? Jakieś dąsy pod nosem?
Przechodniu, Pochyl Czoło, Wstrzymaj Krok Na Chwilę
Tu Każda Grudka Ziemi Krwią Męczeńśką Broczy
To jest Służewiec To są Nasze Termopile
Tu Leżą Ci, którzy Chcieli Bój Do Końca Toczyć.
Nie Odprowadzał Nas Tu Kondukt Pogrzebowy
Nikt Nie Miał Honorowej Salwy Ani Wieńca
W Mokotowskim Więzieniu Krótki Strzał W Tył Głowy
A Potem Mały Kucyk Wiózł Nas Do Służewca
Nie wiem co tu sie stało. Te 5 minut to jakiś koszmar. Dobrze że tego nie przegrali. Brakowało jakieś zdecydowanej reakcji po bramce ba 2:2. Jeszcze dużo pracy przed nami.
Może to nie były babole Malarza, ale jak w tamtym sezonie to na linii był kotem, tak teraz jakoś powolnie się do tych piłek rzuca. Szczególnie przy 3 golu mógł zachować się lepiej, no i od początku sezonu co mu leci trudniejszego w bramkę to wpada, nic extra nie daje. W lidze ma już chyba zawstydzający poniżej 50 procentowy wynik obron...
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Ja po prostu proponuję włączyć wczorajszą pierwszą podwójną paradę Ter Stegena i zobaczyć co zrobił przy dobitce, tak powinien zachować się Malarz, a jeżeli wolicie bliższego nam bramkarza to proszę bardzo -Boruc tak samo zawsze bronił w sytuacji sam na sam.
Malarz nie zrobił nić zeby sobie pomóc, oba te strzały (zwłaszcza drugi) był praktycznie w niego, Arek chyba liczył że Imaz podniesie piłkę i trafi w niego albo trafi w jego nogi, problem w tym że on stał na tych nogach zamiast je ułożyć do bronienia...
Łatwiejsze zadanie mieli koledzy Arka by nie dopuścić do tych sytuacji, niż on w rywalizacji 1 na 1.
Szkoda straty 2pktów ale Wisła miała tego dnia 5 minut konia których zapewne nie powtórzą przez 3 najbliższe sezony.
Pierwsza połowa pełna dominacja i trochę pech (poprzeczka, strzały obok bramki) że było tylko 2-0 po pierwszych 25 minutach.
Odbić dzisiejszy remis w Białymstoku za tydzień, zgarnąć tam 3 pkty i tyle.
mega dobre pierwsze 20 minut, dobre kolejne minuty pierwszej połowy. W drugiej staneli, dostali trzy szybkie i kopanina. Dobrze że to wyciągneli.
Stolarski powinien grac na prawej a nie Veso. One może za Kuchego na prawym lub wymiennie.
Jeśli się nie dobija leżącego to leżący może wstać i dać kopa w d... tak się właśnie stało dzisiaj plus jeden strzał życia Wiślaka którego nie powtórzy i w rok.
Carlitosa bym tutaj zmiażdżył gdyby nie trafił jednak dwa razy i raz w poprzeczkę, tyle kiksów i zmarnowanych sytuacji to dawno nie miał i mieć nie będzie, a te swoje dryblingi niech sobie wsadzi w d...
Poza tym widzę jednak światło w tunelu i dobrą robotę Sa Pinto, ergo patrzę się z optymizmem w niedaleką przyszłość.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Wole 10 takich meczow niz jakies meki z Arka Gdynia i serial 1000 niecelnych podan. Oczywiscie nie powinni dac sobie strzelic tych bramek, ale w koncu sa jakies zalazki stylu. A z tego musi byc w koncu duzo punktow.
Malarz tragedia dzisiaj. Nawet na wiślackich stronach jest napisane że w bramce Legii dzisiaj ręcznik był.
Kto musi przyjechać na Ł3 żebyśmy zgarnęli 3 pkt??
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...