Majstersztyk:
Autorze tego dzieła, jak to czytasz to pozostaje napisać, że byłaby z tego piękna dziara![]()
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Ładna sektorówka + piro zawsze na plus, choś osobiście uważam że w przeddzień rocznicy wybuchu Powstania, należałoby zaprezentować oprawę związaną z tym ważnym dla wszystkich Warszawiaków wydarzeniem, tym bardziej w Pucharach...
Z innej beczki: na plus zaskoczył mnie Spartak- oprawa, pełny młyn i niezły doping cały mecz.
Przypomina herby gangów motocyklowych na plecach, Sons of Anarchyi chyba był taki zamysł?
To na biało, to sektor gości. Pojemność 888 miejsc. Co ciekawe, na tej samej trybunie chyba mają młyn.
![]()
Boże Chroń Fanatyków.
Tak, młyn i sektor gości jest na tej samej trybunie. Warto pamiętać, że w mieście są dwa kluby, mocniejszy kibicowsko jest U Cluj, który ma nowy stadion. Przy ostatniej przygodzie CFR w Europie to na nim były grane mecze(CFR - Chelsea m.in.)
http://stadiony.net/stadiony/rou/cluj_arena
Nie prawda, Cluj ostatnio w Europe grał w sezonie 12/13 w LM (mecze z Chelsea to 08/09). Obie fazy grupowe były rozgrywane na stadionie Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.
Mój błąd - pomyliło mi się z Pandurii, które wynajmowało stadion na swoje mecze w LE. Stadion CFR był nawet w LM