Według jakiego kryterium twardogłowi z UEFY dokonują tych podziałów na grupy? Im dalej tym lepiej czy specjalnie nam wyszukują najchvjowsze kluby pod względem kibicowskim?![]()
Według jakiego kryterium twardogłowi z UEFY dokonują tych podziałów na grupy? Im dalej tym lepiej czy specjalnie nam wyszukują najchvjowsze kluby pod względem kibicowskim?![]()
Tym razem, w pierwszej rundzie bliżej do wariantu ze sztuczną murawą. Zawsze jest jeden z dwóch: albo rześkie, plastykowe boiska północy, albo spalone w żarze, 40stopniowe bałkany![]()
http://www.uefa.com/uefachampionslea...round=2000976/
Zaraz się zacznie![]()
Irlandia, Cork City. Pierwszy wyjazd![]()
"Jestem KIBOLEM- nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją."
Kiepskie losowanie. Mając w pamięci lata ubiegłe zapowiada się walenie głową w mur już w pierwszej rundzie.
Rzeźnik chyba trafił gorzej
Qarabağ - Olimpija Ljubljana
|||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Better Dead Than Red
Jeśli Legia odpadnie w 1 rundzie to automatycznie przechodzi do 3 rundy el. LE. Taki spadochron.![]()
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
A o co chodzi z tym wolnym losem w kolejnej rundzie ?
Oki juz wiem
Przegrany tego dwumeczu został ponadto wylosowany jako drużyna, która otrzyma wolny los w II rundzie eliminacji Ligi Europy i zagra od razu w III rundzie.
Ostatnio edytowane przez Pigeon ; 19-06-2018 o 12:31
Muszą podejść z szacunkiem do rywala i grać jakby od tego zależało wszystko. Jak zlekceważą to może być różnie, bo nie powinni zapominać, że takie drużyny to najczęściej zgrany kolektyw i to jest ich największą siłą. Nie jednostki, a drużyna jako całość.
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Jak odpadną z Cork City to lepiej nie zgłaszać nawet drużyny do LE. Pojechać na turniej o puchar lata w Niecieczy... bo tam przy ewentualnej porażce byłoby ich miejsce...
Always look on the bright side of life!
Średnia wartość zawodnika Cork: 63,000 Euro
Średnia wartość zawodnika Legii: 830,000 Euro
Ale dla porównania, to pół Messiego jest warte więcej niż cała reprezentacja Islandii, a jak to się skończyło wszyscy wiemy.
Nie ma wymówek, trzeba podejść do rywala z należytym szacunkiem, ale po prostu go ogolić najbardziej jak się da.
team LEGIA
Ten Dundalk mogliśmy kupić cały, w naszej lidze to pewnie wygraliby niemal wszystko.
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
to my sie juz nawet takich tuzów boimy?![]()
![]()
![]()
...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
Puchar jest nasz? No pewnie! Kogo się boimy? Cork City! Rozkminianie kto jest ile wart i kto byłby łatwiejszym rywalem na poziomie pierwszej rundy eliminacyjnej jest niepoważne i śmieszne. Albo gramy o tę Ligę Mistrzów, gdzie w trzech albo przynajmniej dwóch dalszych rundach eliminacyjnych czekają zespoły 10x poważniejsze od tych Irlandczyków, albo sobie w ogóle darujmy cokolwiek.
Wszyscy na forum gnoili Hasiego za to, że w fazie grupowej ligi mistrzów orzekł, iż od każdego zbierzemy bęcki, a niektórzy teraz boją się klubu Cork City czy innych wynalazków.
Na prawdę boimy się klubu który podpisuje kontrakty z piłkarzami do końca sezonu bo nie stać go na utrzymanie zawodników w czasie przerwy zimowej?
A ja widzę plusy tej sytuacji - teraz juz Mioduch nie ma wymowek,ze mamy czas i jezeli chce dalej grac w pucharach musi jak najszybciej siegnac do kieszeni i wydac kilka a nawet kilkanascie milionow euro na piłkarzy, ktorzy przynajmniej sprobują powalczyc z Cork![]()
...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!