Ani menda ani legenda.Nie chciałem aby Rado do nas wracał, ale skoro gra u nas wokalista Hautameki z Finlandii, to nie widzę przeszkód by i dla Serba znalazło sie miejsce w zespole.
Ani menda ani legenda.Nie chciałem aby Rado do nas wracał, ale skoro gra u nas wokalista Hautameki z Finlandii, to nie widzę przeszkód by i dla Serba znalazło sie miejsce w zespole.
Legia Warszawa - to coś więcej niż bramki i trofea.To przede wszystkim Barwy, Honor i Zasady.
To naprawdę duża sztuka być czterokrotnie lepszym i ani razu nie wygrać. Gdyby piłkarze Śląska w ogóle nie wychodzili na boisko na mecze z Legią, efekt byłby dokładnie ten sam. Zero punktów i brak awansu.Tak naprawdę piłkarze i trenerzy Śląska po starciach z Legią zawsze mówią to samo. Pytanie tylko, jak długo będą się na to nabierać wrocławscy kibice.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Swoje najlepsze lata ma za soba i moje NIE zostalo uwzglednione w ankiecie![]()
Jedno Miasto
I Jeden Klub
Legia Warszawa
Legia az po Grob
Niech wraca ! Sagan na VIP trybunie na pewno się ucieszy, że ma z kim pogadać ...
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Aktualnie to pączek bis i pressing na 3m się przypomina. Żal tego farfocla przed meczem z ajaxem u nich, w sensie, że nie wyszedł nawet, ale to już dawno po ptakach na Radka.
"People say footbal is a matter of life and death.
I'm very disappointed at that attitude.
I can assure you it's much, much more important than that."
Niech mi jakis hakier lopatolgicznie wytlumaczy gdzie ta ankieta bo najwidoczniej mnie to przerasta. Czytam z komorki na androidzie i nie moge znalezc. Gracias! A co do Rado to trener powinien zadecydowac.
Ja z komórki (przez Taptalka) też ankiety nie widzę.
Jak chcesz mieć wpływ na politykę transferową klubu, to musisz pójść do kawiarenki internetowej.
E:
A tak z innej beczki: wiadomo, że to trener decyduje, że sam Rado musi chcieć, że jak będzie całkiem bez formy, to to nie ma sensu itp. Dlatego przy odpowiadaniu w ankiecie i dyskusji w temacie proponowałbym przyjmować pewne uśrednione, hipotetyczne założenia.![]()
Ostatnio edytowane przez księciuniu ; 09-06-2016 o 10:03
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Ja nikogo do niczego nie namawiam.Ba, ja jestem tak bezstronny, że nawet sam nie zagłosowałem w ankiecie. Po prostu przezroczysty.
Ja tylko moderuję dyskusję![]()
Dzieki ksieciuniu! Blisko nie mam ale kto powiedzial ze bedzie latwo? Przejsc obojetnie wobec tej kwestii to zbrodnia wiec wsiadam na hulajnoge i ruszam. Rado vel Zlatko vel Dolar vel Szesciopak mnie potrzebuje!
Symptyk Kodu z ostatniej ankiety zidentyfikowany![]()
bałagan i porządek to tylko liczby...
Jeżeli Rado to menda, to jak nazwać Vuković'a?
Stanowski dobrze to opisał na portalu i w swojej książce, że KAŻDY piłkarz to sprzedawczyk-menda wg twojej nomenklatury.
Coś tam jeszcze o Brychczym wspomniał... także... menda/nie menda - ot zwykły człowiek, który chce zapewnić sobie i swojej rodzinie jako taki byt.
Co wspomniał?Coś tam jeszcze o Brychczym wspomniał...
"Lubię sobie jebnąć piwo"