eee to nie ekomonia merda. Szukam czegoś zwiazanego z integracja, administracjaZamieszczone przez yusta
eee to nie ekomonia merda. Szukam czegoś zwiazanego z integracja, administracjaZamieszczone przez yusta
kurde ja sam się zastanawiam jak zadm nic nie kumam z Elektrotechniki i Matematyki Stosowanej nic kompletne zero... ale z Elektry jest to termin zerowy wiec na drugi termin kogos zawsze mozna podłozyc i tak zapewne bedzie...
Walczyć Trenować Warszawa musi Panować !
Mój kolega też szukał i znalazł....... w Pułtusku 8-Zamieszczone przez Kawa
Only You
W mojej uczelni był obóz integracyjny. '8Zamieszczone przez Kawa
Ty nie badz taki cfanyZamieszczone przez kozer
![]()
Tusta aż tak daleko się nie wybieram 8-
dobrze gada...Zamieszczone przez MaxyM
chyba mam sesje chyba niedlugo nawet
z czegoale ponoic mam
POLISH SANKI HOOLIGANS
MACIEK - lepszego batona nie trafisz...
TłustaZamieszczone przez Kawa
![]()
ho:
Kawa, mój koleżka szukał szkoły, gdzie nie miałby doczynienia z przedmiotami matematycznymi - matma, statystyka, ekonometria, rachunkowość i wiele innych. W Warszawie znalazł tylko szkoły o kierunku "Turystyka", chociaż troszkę go znam i mogę przyjąć prawie za pewnik, że niezbyt dokładnie się rozejrzał.
Btw, nie wiem czy Radom to dla Ciebie daleko, ale jest tam uczelnia państwowa, Politechnika Radomska się zwie. Z tego co się orientowałam jest tam kilka ciekawych kierunków, a szkoła nie dość że jest państwowa, to jeszcze tania i podobno niezbyt wymagająca :>
Ja tam lecę od września, zrobić sobie jeszcze jeden kierunek. 1,5 roku tylko, zajęcia raz w miesiącu. Wybrałam sobie "Zarządzanie jakością w środowisku". Podobno dają certyfikat honorowany w UE '8
Only You
Nie no tłusta nie jesteś![]()
Wiem, ze nie unikne czegoś zwiazanego z matma- trudno, ale nie bede studiował poza wawą.
To idź na WSEI, w sumie jedna z tańszych szkół i nie jest taka najgorsza. Teraz już zajęcia są w jednym miejscu, bo wybudowali wreszcie szkołę na Ursynowie. Kierunki są ciekawe dosyć, np. integracja, której szukasz.Zamieszczone przez Kawa
Ja miałam zapieprz ostry bo chodząc zaocznie, leciałam trybem studiów dziennych, zresztą taki dyplom dostanę. To było związane z tym, ze szkoła starała się o mozliwość organizacji studiów magisterskich (wczesniej był tylko licencjat) i musieli zmienić trochę proporcje studentów dziennych do zaocznych.
Teraz, jak już dostali, zaprzestali takich praktyk i na studiach zaocznych, przerabiają mniej materialu ode mnie.
Only You
Miałem podobne podejście i prawie osiem lat studiowałemZamieszczone przez MaxyM
![]()
Zamieszczone przez legart
jak tak dlej pójdzie to Cie przegonie na tych studiach :> dziś zaliczyłem analize matematyczna ćw u tego pijaka Miłosza :buhaha:Zamieszczone przez Luk@s
z twoimi zdolnosciami do prowadzenia samochodu to faktycznie sie nie wybieraj za waweZamieszczone przez Kawa
![]()
Dragon na powietrzu
a co? Kawa jeździć nei umie?Zamieszczone przez Yankes
uważaj w radomiu bo tam łąpią głównie fury na warsawskich blachach :*
gdzie jest pułttusk a gdzie radom?? 8-Zamieszczone przez Mini
ho:
Dragon na powietrzu
Yankes, znowu zonkZamieszczone przez Yankes
ho:
Rozmawiałam z Kawą i o Pułtusku i o Radomiu :>
Only You
kurde przeczytalem tylko to krotsze bo tego dlugiego co napisalas nie chcialo mi sie czytac, z prostego powodu- nie wybieram sie narazie nigdzie 8-Zamieszczone przez yusta
sory za nieporozumienie i głupoteho:
![]()
8-
Dragon na powietrzu
O ciul, nie wymawiaj przy mnie tego nazwiskaZamieszczone przez Mini
![]()
...
WSKFiT--nie ma matmy,duzo przedmiotow sprawnosciowych,loozik na maksa,3 obozy... '8po licencjacie magisterka na AWF-ie
...
Yankes ja jeździc nie umiem? Człowieku kołuj fure to sie zmierzymy na 400 mertówalbo w rajdzie ulicznym
![]()
To może ja się podłącze. Jutro w południe na Kartezjusza (przy basenie WAT)Zamieszczone przez Kawa
![]()
eeee cfaniaki. :>Zamieszczone przez kozer
tramwajem sie poscigajcie tylko uwazajcie przy wyprzedzaniu.![]()
no nie umiesz kawa![]()
![]()
ho:
Dragon na powietrzu
Poczatek sesji 2 lutego ale teraz wuchta zaliczen :fu:
Ktos wspominal o elektrotechnice - ja tez baaaaaardzo lubie ten przedmiotho:
na 20 dwa projekty a z egzaminow w tym semestrze Metody organizacji i zarzadzania, informatyka, statystyka matematyczna i klu programu: wytrzymalosc materialow :/
Nie miala baba klopotu to poszla na politechnike...
... a w sercu na zawsze Lech...
Kawa czym smigasz?Zamieszczone przez Kawa
Moze i ja sie podlacze do waszego wyscigu na 400metrow...
Legia To MY
A i jak ktos szuka szkoly bez matmy i tym podobnych do zapraszam do nas -Wyzsza Szkola Edukacja w Sporcie-, jest zajebiscie.
Legia To MY
A może wyścig po 500 ml '8Zamieszczone przez emde
przez plotki ?Zamieszczone przez emde
PłotkaZamieszczone przez ems
Nazwa łacińska: Rutilus rutilus (Linne)
Rodzina: Karpiowate - Cyprinidae
Płotka ma ciało stosunkowo wysokie, w płaszczyznach bocznych lekko ścieśnione. Łuski ma duże, średnio mocno osadzone w skórze. Kolor grzbietu ciemnobrązowy lub szaroczarny z niebieskawym lub zielonkawym połyskiem, boki i brzuch białosrebrzyste. Tęczówka oka oraz płetwy brzuszne i odbytowa czerwone, pozostałe płetwy szaro-czerwonawe. Płetwa ogonowa dość mocno wycięta w kształcie chorągiewki. Płetwy grzbietowa i odbytowa krótkie, lekko wcięte. Otwór gębowy mały, poziomy, położony na końcu pyska.
http://piorun.ds.pg.gda.pl/~ronek/log/jedyne.wma
z forum WIdzewa specjalnie dla studentów 8-![]()