Ostatnio edytowane przez Robert E. Lee ; 03-12-2019 o 20:43
Nie uwierzysz, w czymś się zgadzamy.
Natomiast skoro po meczu z Korona już są tacy, którzy porównują Lucostam do Vadisa to wiesz mam prawo uruchomić trochę szyderki.
No jak? Przecież przy takim właścicielu/Prezesie to zaraz będą lepsi niż Vadis. Jak nie kupieni to wychowani w tej jego Akademii.
"ostatni, któremu jeszcze zależy"
Wszołek raczej, kontynuuje swoją tragiczną grę z ostatniego meczu. Do czego się dotknie to pierodoli. Ta wystawka do Gvilii to też na farcie, bo sobie za daleko wypuscil oczywiście..
Widać, że z Polonii.
Ostatnio edytowane przez blaise101 ; 03-12-2019 o 21:25
Kurde, przy golu to w pierwsze tempo Gvilia zanotował pudło chyba tysiąclecia. Miał worek farta, że ta piłka do niego wróciła.
Ktoś by mógł tym baranom z PZPN zasugerować, by grać 1/8 PP z miesiąc wcześniej, żeby uniknąć takiej rewii na lodzie. Bo z piłką nożną to za wiele wspólnego nie ma.
Dobrze że wpadło to może w przerwie Kiereś przeparkuje zakładowy autobus na parking pod Bogdanką.![]()
Gwilia przede wszystkim bardzo wolno rozgrywa. Jeżeli chodzi o 10 to Luqinhas z tymi swoimi szybkimi reakcjami z piłką to klasa wyżej.
Zespół fantastycznie walczy i podoba mi się to, bo w historii mamy już masę męczarni na takich terenach, a tutaj nie odpuszczają i cisną cały czas. Oby tak też było w drugiej połowie.
Karbownik to piłkarz, którego chciałbym tu oglądać jak najdłużej. Niesamowite z jaką łatwością mu to wszystko przychodzi. Taki Szymański tylko z lepszym dryblingiem i skuteczniejszy.
Gvilia i Kante do zmiany już w przerwie, szkoda, że Aco tego nie zrobi
Nie mogę Gruzinowi odmówić ambicji ale psuje niemiłosiernie prawie wszytko, nawet ta bramka to na farcie.
Karbownik mi się podoba coraz bardziej, musi poprawić strzał i z Lukim mogą jeszcze zrobić bardzo dużo dla Legii!
Antek z Martinsem są zbyt wolni.
Pomarudziłem, a teraz będzie lepiej po przerwie.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Nerwówka się zapowiada bo skuteczność szwankuje ,nie wiem czy oni zdają sobie sprawę ,że jest jeden mecz ,Vako powinien mieć hattricka ,co koncertowo spartolił patelnię na pustaka to brak słów.
Mioduski ,Vukovic OUT !
Luki pobił Gvilię. Nieźle.
Mecz mniej więcej taki, jakiego można było się spodziewać z takim rywalem i na takim lodowisku. Pewna wygrana, skuteczność ciągle nie najwyższa, najważniejsze, że bez brzydkich kontuzji. Odfajkować i spiąć poślady na komplet punktów w pozostałych meczach w ekstraklasie.
Z tego co piszesz to młoda cipka jesteś, więc Ci wybaczę.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez THC81 ; 03-12-2019 o 23:14
Musimy strząsnąć ze zdrowego drzewa naszego państwa tęczową szarańczę !
Życzę więcej merytoryki.
"ostatni, któremu jeszcze zależy"
A ja z innej beczki i pochwalę przeciwników - jak na zespół z II ligi zaprezentowali się bardzo dobrze i polegli z najmniejszym wymiarem kary jak mogła ich spotkać. Poza tym mecz był w miarę czysty i bez trybu "drwal naciera".
U nas skuteczność tragiczna i mimo łatwości stwarzania sytuacji mamy tylko 2:0, które oczywiście jest wystarczające - murawa wprawdzie nie pomagała ale nie może to być dostatecznym usprawiedliwieniem.
Widać pracę Aco z zespołem, ale niestety brak obecnie jest dobrego egzekutora SFG.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...